Page 254 of 1169 FirstFirst ... 154204244250251252253254255256257258264304354754 ... LastLast
Results 6,326 to 6,350 of 29225

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bjeloZ@ View Post
    I sa tim svim sto si ti naveo drugi na PLANETI! Pa on je GENIJE
    drugi na ATP listi i drugi na planeti nikako nisu isti pojmovi

cssr Guest

giljermo kanjas zavrsio karijeru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    drugi na ATP listi i drugi na planeti nikako nisu isti pojmovi
    Ne, drugi na ATP listi je u stvari 27. na planeti, vjerovatno, jer ovi najbolji planetarni igrači nisu na ATP

Ajde kad je fudbal i kosarka u pitanju, pa svako veliča svoj klub itd.
    ali što se tiče tenisa, tu niko nema pravo da spori nečije prvo, drugo ili deseto
    mjesto jer se boduje, za svakoga važe ista pravila bodovanja,
    tako da je svako mjesto apsolutno zasluženo (trenutno, naravno).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izuzetan fair play Ane Ivanovic juce.Respect!
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Izuzetan fair play Ane Ivanovic juce.Respect!
    Mogla je da dobije ono... Napravila je brejk 5 puta i jos vodila 3-0 u drugom setu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i zanimljive Nadalove izjave nakon poraza od Ljubicica:

I dje je sad taj cuveni Rafin sportski duh, taj respekt prema protivniku? Dje je izjava u kojoj kaze da je protivnik jednostavno bio bolji? Ili se mozda pokazuje da on zapravo nije nista veci sportista od Fedexa i vecine ostalih? Naravno, boli kad doskorasnji bivsi broj 1 izgubi od 40 i nekog igraca...

Da je Fedex ovo izjavio sad bi javio sinisa sa hordom istomisljenika da pljuju po KRALJU i da kazu kako su sve te titule nebitne kad on nije sportista.

Izgubi sinoc i Federer od Berdiha,pa posto ti obracas paznju na ovakve gluposti.. evo ti federerove izjave..pa mi sad ti reci dje je njegov respekt prema protivniku i zasto nije priznao da je Berdih jednostavno bio bolji?

"Borio sam se koliko sam mogao, ali sam imao probleme. Definitivno mi je tajming bio loš", rekao je Federer, koji je u taj brejku trećeg seta imao i meč loptu.

"Ovaj poraz samo podgreva moju želju da treniram, jer ne volim da gubim ovakve mečeve", dodao je 28-godišnji Švajcarac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

*****er ka *****er
    Last edited by bjeloZ@; 31-03-10 at 13:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Eragon View Post
    Izgubi sinoc i Federer od Berdiha,pa posto ti obracas paznju na ovakve gluposti.. evo ti federerove izjave..pa mi sad ti reci dje je njegov respekt prema protivniku i zasto nije priznao da je Berdih jednostavno bio bolji?

"Borio sam se koliko sam mogao, ali sam imao probleme. Definitivno mi je tajming bio loš", rekao je Federer, koji je u taj brejku trećeg seta imao i meč loptu.

"Ovaj poraz samo podgreva moju želju da treniram, jer ne volim da gubim ovakve mečeve", dodao je 28-godišnji Švajcarac.
    I sta je lose u ovome? Jos ako budes korektan pa preneses cijelu izjavu, i ono sto je rekao o Berdihu, ali to si mudro preskocio... Ili ti je mozda B92 jedini izvor na kome citas vijesti, a vidim da su oni prenijeli samo ove dvije recenice.

Inace, ove njegove izjave veze nemaju, on to govori cisto pro forme. Jedini porazi koji njega bole su na Slemovima, i ptice na grani znaju koliko je nemotivisan za manje turnire.

Vidi se da si jos "zelen" za ovom pdf-u, cim kazes da ja obracam paznju na ove stvari. To sam postavio bas zbog takvih, posto ima ovdje likova kojima je jedini posao da komentarisu izjave nakon meceva i da pljuju igrace zbog toga, a ja se ipak trudim da vise komentarisem samu igru.
    Last edited by OCTAVIAN; 31-03-10 at 15:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I sta je lose u ovome? Jos ako budes korektan pa preneses cijelu izjavu, i ono sto je rekao o Berdihu, ali to si mudro preskocio... Ili ti je mozda B92 jedini izvor na kome citas vijesti, a vidim da su oni prenijeli samo ove dvije recenice.

Inace, ove njegove izjave veze nemaju, on to govori cisto pro forme. Jedini porazi koji njega bole su na Slemovima, i ptice na grani znaju koliko je nemotivisan za manje turnire.

Vidi se da si jos "zelen" za ovom pdf-u, cim kazes da ja obracam paznju na ove stvari. To sam postavio bas zbog takvih, posto ima ovdje likova kojima je jedini posao da komentarisu izjave nakon meceva i da pljuju igrace zbog toga, a ja se ipak trudim da vise komentarisem samu igru.
    Meni nema nista lose ni u ovoj,a ni u onoj Nadalovoj izjavi...Nego sam ti ovo postavio bas zbog toga sto si komentarisao za Nadala prosli put

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

federer nije nikad gori dan imao od ovoga jutrosnjeg(po nasem vremenu)...nije berdih dobio svojom igrom,vec je federer sam sebe dobio, sa milion neiznudjenih gresaka, sto niko nije vidio kod njega odavno,ako li je i ikad vidio...ne umanjujem Berdihov trijumf,ali je razlika u klasi evidentna,samo sto je ovome los dan bio i ovaj je to iskoristio na najbolji nacin...bice zanimljiv duel conge i nadala,conga je u odlicnu formu,dok se nadal vraca na stare staze...
    WU TANG Nigga thats for something...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Barbarian View Post
    federer nije nikad gori dan imao od ovoga jutrosnjeg(po nasem vremenu)...nije berdih dobio svojom igrom,vec je federer sam sebe dobio, sa milion neiznudjenih gresaka, sto niko nije vidio kod njega odavno,ako li je i ikad vidio...ne umanjujem Berdihov trijumf,ali je razlika u klasi evidentna,samo sto je ovome los dan bio i ovaj je to iskoristio na najbolji nacin...bice zanimljiv duel conge i nadala,conga je u odlicnu formu,dok se nadal vraca na stare staze...
    Boli uvo Fedexa jednostavno.Interesuju ga samo 4 turnira godishnje.Ako Nadal ne napravi neki chudesni oporavak,osvojice i ta 4 ove godine,to mu je jedini honor koji mu nedostaje.

Inache,shta se deshava sa Del Potrom?Vidim nije ga bilo ni na Indian Wellsu ni sad u Miamiju...Je li neka ozbiljnija povreda u pitanju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DP vuce neku povredu sake, izgleda da nije bezazlezna, najavio je povratak u Rimu.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Novak je najgori,ja ne znam kako je on drugi igrac svijeta,svi dobijaju,a on samo gubi.
    Meni se cini da mu ovi iz ATP dosta toga poklanjaju...
    Covjek i ne zna da igra tenis,a drugi je igrac svijeta,uzasno...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadal - Tsonga 6-3 6-2

Polfinale protiv Rodika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

DP vuce neku povredu sake, izgleda da nije bezazlezna, najavio je povratak u Rimu.
    Vidim da jes neka muka...

cssr Guest

Quote Originally Posted by Eragon View Post
    Izgubi sinoc i Federer od Berdiha...
    berda je vec neko vrijeme u dobroj formi. evo preskoci i verdaska i udje u 1/2
    cini mi se da bi mogao ici do kraja na ovom turniru

Thanks Thanks Given 
    8,844
    Thanks Thanks Received 
    3,927
    Thanked in
    2,348 Posts

Sa Soderlingom ce teshko na kraj izac' i ako navijam da ga prodje9govorim o Berdychu ),u drugom sjutrashnjem duelu naravno dajem shanse Rodicku,Tsonga je imao svojih prilika na samom startu mecha ali ih nije iskoristio,uz sve to sudija je Nadalu dozvoljavao da bez ijedne opomene svaka pauza izmedju servisa traje najmanje po 35 sekundi !

Thanks Thanks Given 
    8,844
    Thanks Thanks Received 
    3,927
    Thanked in
    2,348 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Sa Soderlingom ce teshko na kraj izac' i ako navijam da ga prodje9govorim o Berdychu ),u drugom sjutrashnjem duelu naravno dajem shanse Rodicku,Tsonga je imao svojih prilika na samom startu mecha ali ih nije iskoristio,uz sve to sudija je Nadalu dozvoljavao da bez ijedne opomene svaka pauza izmedju servisa traje najmanje po 35 sekundi !
    I to je to,taman po prognozi
    Za sjutra se vec ne bih smio usudit shto se mushkaraca tiche da odredim winnera,malu prednost dajem Roddicku,al vrlo malu,a shto se zena tiche,takodje malu prednost al malo vecu,za Kim.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Nadal igra najbolje sto moze,on ne moze bolje od ovoga,bar ne na hard-u i opet ne moze da pobijedi igraca iz TOP 10,a ono sto mora da ga zabrinjava da se on slabo pita,malo toga zavisi od njega,sve je na njegovim proitivnicima.Dok je Rodik mlako udarao loptu,samo se prebacivao Nadal je naravno imao prednost,cim je Rodik vidio da tako ne ide,cim je poceo da udara loptu jako,Nadal vise nije imao sanse,ni najmanje.Jos malo pa ce godina dana od kad nije uzeo titulu,ali srecom po njega sad ce mu sljaka,uzece neku sigurno.Po ko zna koji put ponavljam,sam je kriv sto je dosao u ovakvu situaciju,sto je sa 23 godine poluhendikepiran igrac,pa i juce se zalio na povredu,butina je bila u pitanju,upropastio se,jbg tako je to kad je isforsiran igrac,sa minimum talenta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa prije 2 dana je dobio igraca iz TOP 10
    A najjaci ste mi vi koji govorite da on dobija meceve samo na misice... Pravi ste strucnjaci svi redom...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Aooooooooooooo nije osvojio titulu skoro godinu dana covjece,postedi nas...
    Pobijedio je Tsongu covjeka koji je jedne nedelje u TOP 10,druge nije i sve tako
    Ma Nadal ce biti onaj stari,to je najvaznije :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadalova pobjeda protiv Djokovica u Madridu prosle godine je poslednja protiv nekog od Top8 igraca, to dovoljno govori o njegovoj formi. Godinu dana nijedan turnir nije osvojio, a pitanje je kad ce. Ja ne mislim ni da ce mu sezona na sljaci biti sjajna, ali vidjecemo.

Berdih me odusevio, konacno i on da bljesne. Sad djeluje dosta mentalno spremnije, ne gubi lako koncentraciju, ne popusta u bitnim momentima, zna da saceka protivnika da pogrijesi, sto je sinoc odlicno demonstrirao. Mislio sam da ce ga Soderling oduvati, kad ono...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadalova pobjeda protiv Djokovica u Madridu prosle godine je poslednja protiv nekog od Top8 igraca, to dovoljno govori o njegovoj formi. Godinu dana nijedan turnir nije osvojio, a pitanje je kad ce. Ja ne mislim ni da ce mu sezona na sljaci biti sjajna, ali vidjecemo.

Berdih me odusevio, konacno i on da bljesne. Sad djeluje dosta mentalno spremnije, ne gubi lako koncentraciju, ne popusta u bitnim momentima, zna da saceka protivnika da pogrijesi, sto je sinoc odlicno demonstrirao. Mislio sam da ce ga Soderling oduvati, kad ono...
    kakav predzadnji poen na mecu. sjajan je Ceh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Aooooooooooooo nije osvojio titulu skoro godinu dana covjece,postedi nas...
    Pobijedio je Tsongu covjeka koji je jedne nedelje u TOP 10,druge nije i sve tako
    Ma Nadal ce biti onaj stari,to je najvaznije :lolblue:
    on bar ne ispada u drugom kolu od nekih iz top 100

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako Kim oduva Venus..pa ovo je zadivljujuće...6:2,6:1!
    Libertas

Page 254 of 1169 FirstFirst ... 154204244250251252253254255256257258264304354754 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)