View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 194 of 942 FirstFirst ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... LastLast
Results 4,826 to 4,850 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Barceloneta - Jug 5:7 (sredina 2/4)
    Upravo gledam na eurosport 2 direktan prenos!
    5:8 vodi Jug...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

7:9 poslije 3/4 vodi Jug!
    Jug u odbrani često udvaja sidraša a čim protivnički spoljni primi loptu, odmah se formira neka vrsta plitke zone...interesantno.
    Za sada sve funkcioniše dobro ...čekamo zadnju četvrtinu.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

7:9 Odrađeno rutinski.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka čast!
    Jug( kao što sam i najavljivao) maksimalno podigao nivo igre i u polufinalu šanse 50:50 sa Primorcem.
    Finale Jug-Partizan
    Za Primorac bi bilo previše za dvije godine ,dva finala...a i ako ispadnu lako mogu naći opravdanje u nemaštini, neprimanju plate bla,bla,bla
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cestitke Primorcu, Jugu i Partizanu na "prolazu" u FF, steta sto Budva ima male sanse da kao treci klub iz JL udje na FF

Cattaro nije bez sansi da premasi ovih -2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Svaka čast!
    Jug( kao što sam i najavljivao) maksimalno podigao nivo igre i u polufinalu šanse 50:50 sa Primorcem.
    Finale Jug-Partizan
    Za Primorac bi bilo previše za dvije godine ,dva finala...a i ako ispadnu lako mogu naći opravdanje u nemaštini, neprimanju plate bla,bla,bla
    Polako, Barceloneta može bit opasan protivnik u gostima. Mada su šanse da prođe manje od 30%, ali ipak....

Primorac - Jug, ako Jug prođe, ipak mala prednost Primorcu, recimo 55:45, ali s obzirom da se igra jedna utakmica svašta tu može bit. U svakom slučaju ovo će bit vrlo jak final four, možda i najjači uz onaj dubrovački sa Savonom, Posillipom, Pro Reccom i Jugom. Igraju četiri vrlo jake ekipe a izrazitog favorita nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Angry

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Svaka čast!
    Finale Jug-Partizan
    sto je ovaj "objektivan" ili pojma nema o vaterpolu....strasno....muka mi od ovakvih komentara punih ljubomore i mrznje!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam ovo očekivo. laganica. od početka do kraja. očekivano ključna razlika u golmanu. vićan je utjero strah u kosti španjolcima, nisu ni s igračem više htjeli pucat, a lopez nije mogo ništa obranit u prvom poluvremenu. pohvale i fatoviću, u potpunosti je uštopo kontru španjolaca.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su igrali mladost-jadran ? Jesu igrali ?

big giant head Guest

2:2 trenutno, prva cetvrtina

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Odlican rezultat za Jug, ali se ne smiju opustit. Ta Barseloneta je indirektno izbacila jadrana i to pobjedom u goste.

Javite rezultat iz Zagreba.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

4:4 na poluvremenu. u obje cetvrtine mladost povela dva razlike, jadran u finisu stizao. i jedni i drugi imaju sjajnu realizaciju igraca vise [ako sam dobro cuo, mladost 0/6, jadran 2/8]
    6:4 za mladost na kraju trece

raspad se [ocekivano] nastavlja. 7:6 zavrsilo. pozitivna stvar je sto je izgleda scepo nesto jeo u zadnjih par dana, izgleda da je imao par odbrana
    Last edited by big giant head; 27-03-10 at 18:00.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Odlican rezultat za Primorac, u svakom pogledu!
    Sad mora i Budva da zapne protiv juga! Ako bi dobili, bilo bi otvoreno sve (od prvog do cetvrtog mjesta) do zadnjeg kola.
    Jadranu sad visi ucesce na F4, ako ih dobijemo u hn mozemo ih izbacit' i iz JL!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a bice mu sendvic dali prije utakmice ili onu energetsku cokoladicu xD

sjajno....dako ispa'nemo i iz JL pa ne udjemo ni na taj F4.

jadran od favorita za osvajanje svih trofeja na pocetku sezone dosao do kluba za sprdanje...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Odlican rezultat za Primorac, u svakom pogledu!
    Sad mora i Budva da zapne protiv juga! Ako bi dobili, bilo bi otvoreno sve (od prvog do cetvrtog mjesta) do zadnjeg kola.
    Jadranu sad visi ucesce na F4, ako ih dobijemo u hn mozemo ih izbacit' i iz JL!
    ako mi dobijemo budvu doma (a iskreno se nadam da ocemo) prolazimo dalje...samo ta utakmica nam je 'bitna' za odlazak na f4, jer budva ima 1 bod vise od nas, a mislim da oni imaju jos 1 slobodno kolo do kraja, a jadran je zavrsio s pauziranjem.

e o cemu mi raspravljamo i cemu se nadamo, kukala nam majka....jedva cekam iducu sezonu xD

ali ajde, ostaje nam jos sansa za domace prvenstvo, da makar obezbjedimo direktno ucesce u EL iduce godine.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    ako mi dobijemo budvu doma (a iskreno se nadam da ocemo) prolazimo dalje...samo ta utakmica nam je 'bitna' za odlazak na f4, jer budva ima 1 bod vise od nas, a mislim da oni imaju jos 1 slobodno kolo do kraja, a jadran je zavrsio s pauziranjem.

e o cemu mi raspravljamo i cemu se nadamo, kukala nam majka....jedva cekam iducu sezonu xD

ali ajde, ostaje nam jos sansa za domace prvenstvo, da makar obezbjedimo direktno ucesce u EL iduce godine.
    Vidi, ako mi vas dobijemo, vama pobjeda nad budvom i nece puno znacit' ako pustimo budvu u zadnjem kolu...
    No, vidjecemo Primorca, sobzirom na raspored i pripremu za F4 EL nerealno mi je ocekivat da dobijemo sve do Budve...

Edit: A da, Budva ima mec vise... Pa dobro, srecan vam ulazak na F4, jadranske lige :P

Edit 2: Ipak sam prvobitno dobro napisao, Budva trenutno ima isto utakmica kao jadran i bod vise. Ako dobiju Juga...idu na +3 iz jedne utakmice vise.
    Last edited by cattaro; 27-03-10 at 18:36.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo upravo doso sa save. ove sezone nije bilo uzbudljivije utakmice tu. nije bila baš kvalitetna, ali je bila brza. ko engleski nogomet u nogometnim relacijama. milion šuteva, najviše nerezonskih, velika borba u obranama, trudili se svi, treneri galamili i ispaljivali na igrače (nikolić), mlatili šakom po stupu (nikolić), čak i navijanja na tribinama .

pavić je bio odličan, hinić izborio 3 peterca... nejasno mi je najviše koliko igrači jadrana izgaraju u obrani, vidi se da se trude i žele, a onda u napadu rade takve gluposti kao da žele izgubit. znam da ne žele, ali mi nisu jasni. i još sam primjetio da uopće nema komunikacije u ekipi, nitko od igrača s nikim ne priča

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac dobio 10:6.
    Bez Radica, Setke, Stajmneca, Petrovica...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    evo upravo doso sa save. ove sezone nije bilo uzbudljivije utakmice tu. nije bila baš kvalitetna, ali je bila brza. ko engleski nogomet u nogometnim relacijama. milion šuteva, najviše nerezonskih, velika borba u obranama, trudili se svi, treneri galamili i ispaljivali na igrače (nikolić), mlatili šakom po stupu (nikolić), čak i navijanja na tribinama .

pavić je bio odličan, hinić izborio 3 peterca... nejasno mi je najviše koliko igrači jadrana izgaraju u obrani, vidi se da se trude i žele, a onda u napadu rade takve gluposti kao da žele izgubit. znam da ne žele, ali mi nisu jasni. i još sam primjetio da uopće nema komunikacije u ekipi, nitko od igrača s nikim ne priča
    Sreća za Jadran HN da nema 2. jadranska liga pa se bar ne moraju plašit za opstanak
    Tužno je da jedna momčad sastavljena od vrhunskih igrača nema baš ništa za pokazati, izgleda da se još jedan put dokazalo da bilo koja momčad ne može bit sastavljena islkjučivo od zvijezda nego su dovoljne 2-3 zvijezde a ostatak da su "rudari".

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i izvještaja s barceloneta-jug. link

inače ne idem na index jer im ne želim pridonosit čitanosti. osim što je stranica puna izmišljenih stvari, još im je vlasnik možda i najveći debil, bar u novinarskom svijetu, a nje da je mala konkurencija. ali bacio sam pogled.
    ovo što se nikolić spominje na kraju su bile situacije tkz indijanca. ostajanje igrača u napadu. to je napravio zloković, a nikolić je cijeli napad galamio na nekoga da krene nazad, ali ga taj nije čuo pa je 3 sek prije kraja napada tražio time out da spriječi vrlo izglednu situaciju 1 na 0. iza toga su još 2 napada zaredom igrači mladosti loše reagirali kad bi jadranaši krenuli ranije, 6-7 sek prije isteka napada, plivat u kontru. nikolić je umalo sam sebi otkino glavu od gluposti svojih igrača

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ja ne znam kako d apocnem ovaj komentar iskreno... trebalo bi opet malo da ove nase perem, ma neda mi se zaista... eto im ga na tamo, nek uzivaju u svojoj samovolji i ljubljenju slike svoje kada doma dodju.
    Jedna druga stvar je meni malo problematicna, kritikujete li ikad vi vase timove? Ne bogami, sve same igracine i tome slicno, jadranova situacija vam dodje kao fantasticna prilika da se nekome krvi napijete.
    Licno mi to ne smeta, ali mislim da se novljani nisu nikada nasladjivali nad nesrecom kotora, mladosti ili juga.. a vi i jadran, jedva docekali?
    hmmm... zivi bili pa vidjeli, kako ce neki novljanin reagovati ako nakom protivnickom klubu ne bude krenulo sledjece ili tamo neke sezone.. Ne kao neki ovdje...
    I nije ovo trazenje nekoog alibija za ove nase, uzasni su i ne moze im se pomoc, ali mislim da kritika treba imat odredjene granice dobrog ukusa, preko toga sve postaje pomalo odvratno..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Ja ne znam kako d apocnem ovaj komentar iskreno... trebalo bi opet malo da ove nase perem, ma neda mi se zaista... eto im ga na tamo, nek uzivaju u svojoj samovolji i ljubljenju slike svoje kada doma dodju.
    Jedna druga stvar je meni malo problematicna, kritikujete li ikad vi vase timove? Ne bogami, sve same igracine i tome slicno, jadranova situacija vam dodje kao fantasticna prilika da se nekome krvi napijete.
    Licno mi to ne smeta, ali mislim da se novljani nisu nikada nasladjivali nad nesrecom kotora, mladosti ili juga.. a vi i jadran, jedva docekali?
    hmmm... zivi bili pa vidjeli, kako ce neki novljanin reagovati ako nakom protivnickom klubu ne bude krenulo sledjece ili tamo neke sezone.. Ne kao neki ovdje...
    I nije ovo trazenje nekoog alibija za ove nase, uzasni su i ne moze im se pomoc, ali mislim da kritika treba imat odredjene granice dobrog ukusa, preko toga sve postaje pomalo odvratno..
    moj dobri...kada u nas voljeni primorac ili ti u hrvatske jug i mladost bude ulozeno toliko sredstava koliko je ulozeno u tvoj da ne kazem kakav jadran onda cu ga i ja kritikovat....da kritikujem igrace primorca koji vise od pola god ne primaju platu....ccc...dobili ste 5 miliona od drzave za bazen, startna postava vam kosta cirka milion eura, nazivaju vas DRZAVNIM PROJEKTOM....pa sta vise ocete...da vam stiko M uskoci u bazen...e pa mozda i bi...ali mu plivanje nije jaca strana...vise voli da se sunca na plazi....taman ko i ovi vasi!!!!!
    Last edited by G_A_L_I_O_T; 28-03-10 at 05:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a inace kritikovao sam ja i veceras jer nisam zadovoljan igrom protiv poska, al to nije tema za forum, jer ipak je pobjeda upisana...ali kad pogledas da je pola tima odmaralo da bi vam pripremilo jos jedan cas iz vaterpola onda i nije tako lose...samo ja jednostavno ne volim takvu igru i neuigranost ekipe....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    1. Mislim da se nashem timu, u zadnje dvije godine, nema sto zamjerit! Cak ni za ona dva poraza u JL pocetkom decembra (Boga mi sam mislio da ce nas poraz od Cattara skupo kostat). Znalo se da ekipa ne prima novac i da ne treniraju redovno... Tu im ni Capro nista nije prigovorio, sto bih onda ja?

2. Makar ti bi se mogao sjetit onog ''vjecnog treceg'' Primorca i koliko se tada odje pisalo na racun tog tima. Tima bez srca. No i tad sam izgovore nalazio u sudijama, tj. u Boru Mracevicu i njegovim izmisljenim pravilima. Govorio sam da ce nam se na glavu popet' koliko smo mu toga dozvolili. I doslo je do toga da kotorani na novski bazen ne smiju da udju. A pocelo je prije 7 godina, kad je tamo nasem tadasnjem treneru odredjivao dje ce (zbog kazne) da sjedne. Odredjivali ste sudije i dosli do toga da Mario Brguljan (trenutno nas ubjedljivo najbolji sudija) ne smije da sudi Primorcu (bez ijednog dokaza da je svom sinu nekad pomogao!). Govorili ste mi odje ironicno o ''teorijama zavjere'' i sprdali se...
    3. Sve se vratilo. I ne samo da mi je drago da ste na dnu, drago mi je da smo vas mi tamo gurnuli!

No, ne zelim vam raspad prvog tima (kao sto to Boro, Stanko i Djuro zele nama), ali neke stvari se u crnogorskom vaterpolu ne mogu postavljat onako kako vi zelite.
    Da ne pricam sto ste obrnuli kotorane protiv reprezentacije (radeci iskljucivo u interesu vas i budvana), a uvjek smo je kao najvecu svetinju gledali (bilo da se radi o SFRJ, SRJ, SiCG ili CG), primjera za to ima koliko hoces. Mozda da uzmes sadasnjeg trenera Cattara. Ili Velja Uskokovica?

Sto se mene licno tice, sad pocinju najvaznije tekme, bice itekako prilike da se kriticki osvrnem na igru mog tima.
    P r i m o r a c

Page 194 of 942 FirstFirst ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)