Sad su neki nasi ljudi iz Njemacke uplatili u kladionici dje igram sledeci tiket:
E.Frankfurt 2
Koblenz X2
FSV Frankfurt 1
Oberhausen 2
vrlo interesantan tiket...i sve su jake kvote...
ulozili su 50e.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Last edited by BlackVelvet; 26-03-10 at 17:11.
Who let the dogs out
Sjutra pocinje zadnji dio crnogorskog sampionata. Izmedju ostalih sastaju se Buducnost - Mornar. Znate li sto to znaci?
:yipiiii:
Who let the dogs out
iz dosadashnje prakse sam zakljuchio da ne treba igrat njemce,a ja ih vazda igram,i naravno vazda me bache...ka shto ce sad paderborn
nikad, nikad vise ne igram njemacku ligu. Najgora liga na planeti. nikad ih nisam pogodio, pa da je kvota 1.15 i da je ja igram ona nece doci!
Naravno da se skoro nece desavat da Mornar opet dobije pod Goricom, pogotovo sto je Buducnost posle te utakmice pocela igrati znatno bolje, a i ono sto ce biti odlucujuce je to da ce Buducnost zarko zeljeti da se oduzi za taj poraz, tako da ako uvale neki gol odmah Baranima se crno pise...
Moj tip Buducnost - Mornar GG3+
p.s Naravno cuda su moguca ....
edit:
Metalac - M.Radnik 1/1
Luton - Hayes & Yeading PP2+
Oxford Utd - Gateshead 4+
Watford - Middlesbrough GG
Last edited by BlackVelvet; 26-03-10 at 19:35.
Who let the dogs out
Čekam Cambur 1,Eindhoven 3+,Mec 1 za 58.40ojraa
Herta - Dortmund 2 a kvota cak 2.2 Sta mislite o ovoj utakmici? Herta pokusava da se iscupa iz ***** ali i dortmundu trebaju bodovi taman se priblizio leverkuzenu nakon pobede nad njim a i sad leverkuzen igra sa salketom pa bi dortmund se novom pobedom se jos vise priblizio leverkuzenu. Cinjenica je da je dormund dosta jaca ekipa od herte i da hoce MOZE da je pobedi. Samo se plasim da nije prodao herti ovu utakmicu kad su kladionice dali njemu kvotu cak preko 2.2 ?
Sjeća li se ko isto pobjede Herte u gostima nad nekim u prvom dijelu sezone,mislim da je bilo 0:3 ili tako nešto,pa je sledeće kolo igrala kući,i cijeli grad je upira isto na kvotu 2.00 da HERTA mora dobit,pa su ih ovi gosti pospremili u njihov lokal
A daj,,padoh na 3+ na eindhoven,,najmanju kotu,,,a necu,,![]()
Francuzi me ukopase
Ajmo neke sigurice za $utra...![]()
nema zamalo na kladinionicu![]()
baci me samo supak od meca *****ri gadni
deri s 1
tirol 1
austrija 1
kork 1
hv 71 1
estudijantes 1
i supak mec 1
evo sjutra bazel GG,west hem 3+,benfika 1
There are currently 59 users browsing this thread. (0 members and 59 guests)
Bookmarks