View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 193 of 942 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... LastLast
Results 4,801 to 4,825 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

par komentara
    - vezano za sudije, cudi me da jedan medjunarodni sudija kao sto je Matijasevic, da takav odgovor, zato mu se i Boko smijao
    Naime zamjene golmana su neogranicene , bas kao i igraca,osim u par izuzetaka, npr, zabranjena je zamjena golmana koji je dobio iskljucenje ili iskljucenje sa pravom zamjene prije izvodjenja kaznenog bacanja, tada ga moze zamjeniti samo igrac koji moze da brani samo sa jednom rukom..
    Jedino sto je mozda zanimljivo jeste da golman koji je zamjenjen moze da se vrati u igru i da igra kao svaki drugi igrac, tj ne ogranicava mu se kretanje samo do centra kao sto je slucaj dok je u igri kao golman. Naravno on ne moze da bude igrac u polju ukoliko mjenja svog kolegu na golu . Eto misterija je rjesena
    - cekam sa nestrpljenjem oglasavanje uprave jadrana, buduci da su vec izgubili dva trofeja, najvazniji LigU Sampiona, Kup, sad hoce li na f4 ili nece vidjecemo, a kotor ce se naravno potruditi i da bez prvenstva ostanu.. Hoce li vise neko drugi doc u taj jadran, ovi su ocigledno pokazali da su nesposobni!!!!!!!
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    par komentara
    - vezano za sudije, cudi me da jedan medjunarodni sudija kao sto je Matijasevic, da takav odgovor, zato mu se i Boko smijao
    Meni je vise licilo da se smjeshka jer ni on ne zna odgovor...

Naime zamjene golmana su neogranicene , bas kao i igraca,osim u par izuzetaka, npr, zabranjena je zamjena golmana koji je dobio iskljucenje ili iskljucenje sa pravom zamjene prije izvodjenja kaznenog bacanja, tada ga moze zamjeniti samo igrac koji moze da brani samo sa jednom rukom..
    Jedino sto je mozda zanimljivo jeste da golman koji je zamjenjen moze da se vrati u igru i da igra kao svaki drugi igrac, tj ne ogranicava mu se kretanje samo do centra kao sto je slucaj dok je u igri kao golman. Naravno on ne moze da bude igrac u polju ukoliko mjenja svog kolegu na golu . Eto misterija je rjesena
    Da, jasno, jutros mi je drug poslao SMS sa ovim, procitao nedje u pravilima. I sjetimo se upravo Scepa u Napulju prije nekoliko godina (Posilipo-jadran) i one kradje, zbog koje je on, kao rezervni golman, igrao u polju (jer vise nije bilo igraca na klupi).

- cekam sa nestrpljenjem oglasavanje uprave jadrana, buduci da su vec izgubili dva trofeja, najvazniji LigU Sampiona, Kup, sad hoce li na f4 ili nece vidjecemo, a kotor ce se naravno potruditi i da bez prvenstva ostanu.. Hoce li vise neko drugi doc u taj jadran, ovi su ocigledno pokazali da su nesposobni!!!!!!!
    Meni nije jasno zasto je sad Uprava jadrana kriva?
    Ljudi su uradili sve sto su mogli (na korektan ili nekorektan nacin, uz pomoc drzave ili bez nje...) da ekipa sve osvoji... Sto je trebalo, Stanko da igra?
    No je problem nastao u pocetku i to me zivo zanima, ko je uopste selektirao ovaj tim?
    Dovodjenje Bebica umjesto iole kvalitetnog igraca desno je neozbiljan potez.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

problem je, kratko i jasno, u selekciji. radjena je neplanski, motivi za dovodjenje ovih svih igraca nisu bili u potpunosti sportski, tj, nisu rezultati bili jedina ambicija. o tome smo vec pisali, jelte. a igraci jednostavno nisu u glavi tamo gdje bi trebali biti. vidjecemo hoce li se oporaviti za reprezentaciju, mada nisam optimista. godina potpunog mraka za tih 5-6 igraca koji bi trebalo da su medju najboljima na svijetu.
    oh, well, shit happens, vidjeli smo po sto puta i u drugim sportovima. desilo se jadranu, nije trebalo, ali vratit se u nazad ne mogu, treba vidjet sta za sledecu sezonu. sumnjam da ce, i pored finansijske krize, biti nekog raspada, ali ochekujem da se ipak nekome 'zahvale na saradnji'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da, bilo bi nelogično da se ograničava broj izmjena golmana, kad se igrači mogu mijenjat koliko god hoćeš puta.

uprava jadran je kriva jedino zbog tog bebića. onaj graham nije neki extra igrač, ali je za bebića izmislio vaterpolo. ako nisu mogli već nekog boljeg dovest
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Graham je sasvim dobar krilni igrac, to je ono sto njima fali ove godine! Protiv nas im na desno krilo (sa igracem vise) lopta skoro i da nije ishla!
    Odlicna realizacija, brz (plivao im je za loptu lani), dobar pregled igre... Kao i svako klasicno krilo ima problema u odbrani sa jacim od sebe, ali to je problem za svako klasicno krilo u danasnjem vaterpolu.

Krenuh analizirat jadranove rezerve, ali izbisah...ko bi to sve citao?
    Mislim da i tu ima velikih problema... Ko bi mogao objasnit kakvu ulogu u timu imaju: Percinic, Klikovac, Elez i Bebic? Imaju samo dvije koristne zamjene, a to su Vukcevic i Radovic (hmm...)
    Dok kod nas postoje igraci koji udju da bi nastavili (u istom ritmu i) da melju protivnika (Draskovic, Setka, Cuckovic, Stajmnec, Petrovic/Milic, Trajkovic) - u jadranu toga nema, ni izbliza.
    Zato i jest nastao debakl u drugo i trecoj cetvrtini, a bila bi katastrofa da nismo rutinski mec privodili kraju tokom cijele zadnje cetvrtine.

I zbog toga se ne bojim previse za reprezentaciju, samo ako Pero napokon vidi da su i Gojkovic, Jokic, Janovic...itekako zamjenljivi i da u ovom momentu oni ne smiju da igraju preko pola utakmice. Inace ce nam se ponovit' Njemacka.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

na grahama sam slab, to josh proshle godine prichah. i sasvim pristojan igrach, i super lik. i, uz valjda figliolija vjerovatno najbrzi vaterpolista. dobro, ja i inace vise volim te 'lagane' igrace, samo kad valjaju.
    anyway, nema svrhe analizirat jadranove igrache, prosto svi su u totalnom kurtsu. povremene epizode nekih igraca su samo izuzeci koji potvrdjuju ovosezonsko pravilo. za repku - nadam se da ce pero koristiti i druge igrace u vecoj mjeri. volio bih da se i u jadranu to desi, mada tesko. ali bilo bi i za jokica, gojkovica, zlokovica itd dobro da pomisle da nece po svaku cijenu uvijek igrati 90% utakmice, vec da ima ko da ih preseli na klupu ako treba

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Iz ''Arene'', dio texta vezan za jadran.

Novinar: Ponovo ste igrali izuzetno loše sa igračem više, ovog puta realiazcija
    7-1. Problem koji se konstantno ponavlja ?
    Zlokovic: To je problem koji vučemo iz reprezentacije, a manifestuje se i u klubu.
    Zaista dosta radimo na tome, ali izgleda da nemamo dovoljno sreće i prije
    svega koncentracije
    .

Znaci da postoji problem koji ne mogu da rijese Porobic, Mustur i evo sad Tucak! Makar ne sa ovim momcima u vodi u isto vrijeme!
    O tome ja pricam, valja malo promijeshati karte kad je reprezentacijau pitanju. jadran i ne mora...

Steta sto nije bila bd na televiziji, po novinama ovih dana pise da su bili veci dio utakmici ravnopravni i da su odigrali najbolji mec u sezoni.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

... a po italijanskim sajtovima, budva je prilicno ostecena sudijskim odlukama.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

...i po nasim novinarima, takodje. Cudi me da talijani to priznaju.
    No, budvani nemaju sansi, nije im ovo domace prvenstvo, pa da se prave prekidi ako rezultat nije povoljan.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

umjesto jokica i bebica, a bogami su mogli i sekulica slobodno prodat (ili radovica/eleza), mogli su se jos malo isprsit i dovest madarasa/benedeka ili filipovica i rijesit problem desnog krila a protivnika na muke stavit. ali jbg, oni su htjeli reprezentaciju u malom, pa makar igrali sa 6 lijevih krila
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    ...i po nasim novinarima, takodje. Cudi me da talijani to priznaju.
    No, budvani nemaju sansi, nije im ovo domace prvenstvo, pa da se prave prekidi ako rezultat nije povoljan.
    Ne bih rekao da je Budva nesto posebno ostecena. Gledao sam utakmicu. Cak se njihov trener Porzio, zalio zadnju cetvrtinu non-stop, mada on se stalno zali.
    Felugo je dobio udarac, pukla bubna opna, sudija nije nista vidio, ni na TV se nije vidjelo.
    BUdva se dobro drzala i mogla je izvuc povoljniji rezultat. U svakom slucaju mislim da ce i u Budvu izgubit, tako da je Final FOur za njih u ovom trenutku ipak prevelik zalogaj.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a kako partizan igra igrača manje. sad u egeru 0/13, kad su igrali u budvi 2/12 (uz igrača više 2/2)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sutra u podne i zadnje 1/4finale. ovo bi trebalo potrajat i dvije utakmice, za razliku od prva 3. jug je izrazito loš (za svoju kvalitetu) na gostovanjima. najava utakmice (link).

a koga zanima i intervju s dugogodišnjim ekonomom juga (link)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

opet vidim ja da se ja i ti stari moramo svadjat oko gluposti...
    Cujes on je poceo da analizira snagu zamjena.. i sto setka vrh igrac, draskovic takodje, cuckovic izmislio vaterpolo, drze tempo, razbijaju ljudi, mislim da ne vjerujes kkao igraju, ono kad citas mislis ovo su vanzemaljci..
    Vidi brate , da si ti malo objektivan, nebi moga nac razliku izmedju setke i eleza, cuckovica i klikovca, radovic i filip to ej tu nedje mozda bih ja prednost dao radovicu, jedino sto ovi imaju dva debila u liku bebica i sekulica, i onog marsovca od drugog golmana.
    ovo ne govorim u kontekstu utakmice u novom, vec njihovog kvaliteta, koji oni posjeduju , jedino sto ga novljani ne demonstriraju, a kotorani da, pa je disproporcija odlicna.
    par rjeci o partizanu.. Najubjedljiviji vaterpolo ove sezone od svih ekipa, nije bilo oscilacija, ni na jednom planu, perfektna sezona do sada. Ako budu igrali odbranu i igraca manje na ovom nivou mislim da ce final four biti formalnost za njih.
    Napomenut cu da , buduci a se igra u Napulju, a da ce ucesnici biti KOtor, Partizan, Recco i Jug, se jasno vidi polufinale Kotor - Partizan i Recco -Jug. Svaki drugi par bi me jako iznenadio) Signor Lonzi ce to ljepo da spakuje..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cekaj malo, stavljas mi u usta nesto sto nisam rekao!
    Nase rezerve daleko od toga da su izmislile vaterpolo, ali ja sam sa njima PREZADOVOLJAN!
    Shetkin ucinak ove sezone, pogotovo u najvaznijim utakmicama se ne moze poredit ni sa Gojkovicem, a kamoli sa Elezom! Decko odigra max. cetvrtinu i po', pogodi sve sto shutne, vuche kontre...
    Poenta je da svako ima svoj zadatak koji odlicno odradjuje!
    A vase multipraktik rezerve nemaju nikakav ucinak!
    A jos nam ne igra Crepulja...

Barseloneta-Jug nemam dje gledat, nazalost.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim sad se nekolicina uhvatila rezervi i problema sa Bebićem vezano za dio problema Jadrana.
    Ja sam isto pisao prije godinu dana da jednom Jadranu ne treba Bebić i da lik nije dobar za atmosferu u momčadi ali onda su mi se neki smijali da kao ko je taj Bebić, da on dolazi među same zvjezde i da je on totalno nebitan.
    Sad se ja sa pravom pitam kako je to od prije godinu dana nevažnog lika došlo do toga da ga se spominje kao jedan on mogućih problema?

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

Cujes on je poceo da analizira snagu zamjena.. i sto setka vrh igrac, draskovic takodje, cuckovic izmislio vaterpolo, drze tempo, razbijaju ljudi, mislim da ne vjerujes kkao igraju, ono kad citas mislis ovo su vanzemaljci..
    Vidi brate , da si ti malo objektivan, nebi moga nac razliku izmedju setke i eleza, cuckovica i klikovca, radovic i filip to ej tu nedje mozda bih ja prednost dao radovicu, jedino sto ovi imaju dva debila u liku bebica i sekulica, i onog marsovca od drugog golmana.
    ovo ne govorim u kontekstu utakmice u novom, vec njihovog kvaliteta, koji oni posjeduju , jedino sto ga novljani ne demonstriraju, a kotorani da, pa je disproporcija odlicna.
    par rjeci o partizanu.. Najubjedljiviji vaterpolo ove sezone od svih ekipa, nije bilo oscilacija, ni na jednom planu, perfektna sezona do sada. Ako budu igrali odbranu i igraca manje na ovom nivou mislim da ce final four biti formalnost za njih.
    Napomenut cu da , buduci a se igra u Napulju, a da ce ucesnici biti KOtor, Partizan, Recco i Jug, se jasno vidi polufinale Kotor - Partizan i Recco -Jug. Svaki drugi par bi me jako iznenadio) Signor Lonzi ce to ljepo da spakuje..
    dokle vise,informisite se malo....Primorac ide na Jug/Barselonetu,a Pro Recco na Partizan

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Štroco View Post
    Vidim sad se nekolicina uhvatila rezervi i problema sa Bebićem vezano za dio problema Jadrana.
    Ja sam isto pisao prije godinu dana da jednom Jadranu ne treba Bebić i da lik nije dobar za atmosferu u momčadi ali onda su mi se neki smijali da kao ko je taj Bebić, da on dolazi među same zvjezde i da je on totalno nebitan.
    Sad se ja sa pravom pitam kako je to od prije godinu dana nevažnog lika došlo do toga da ga se spominje kao jedan on mogućih problema?
    Nije problem Bebic, vec pozicija koju on pokriva. Nije ni Sekulic puno bolji od njega...
    Ja od pocetka govorim da bi se druga prica pricala da se realizovao transfer Filipovica, sto je navodno u jednom momentu bila gotova stvar.

Mozda su u jadranu mislili da je nevazan, sobzirom da im sedmorka igra skoro citavu utakmicu...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A daj sta sada ja tebi spocitavam, ja samo komentarisem sto si napisao
    pa ako ti nisi velicao kotorove rezerve a pitao se koja je svrha jadranovih onda...
    a to sto se ja i on bavimo rezervama, je pametnije od 90 % onoga sto ostali napisu, cast izuzetcima, jer ako nemate sto konkretno rec o waterpolu, sem bravo, nemate pojma ili tome slicno, onda bolje mucite i citajte
    Problem bebica je sto mu je tata ono sto jes, i sto kao i svi tatini sinovi ceka sve na gotovo, a veze nema, sto mora da je u nekoj ekipi dok mu stari drma ligom, jer boze moj, kako li ce inace potpisati neki ugovor da valja .. Mislim, tj prilicno sam siguran da je to karta nakoju se igralo, sem one da se lize dupe Bebicu senioru, da jadran uzme koju titulu pa da onda sinak ima podlogu za neki ugovor u italiji recimo.. Ovako, pokazao je da je totalni promasaj, pa bi mu bolje bilo da se sto prije vrati okle je dosao, bolje bi jadranu bilo da uzme onog malog mandica nego ovaj propalitet...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oli da se kladimo u 1000eura, da igraju Partizan - Pro REKA(po cetinjski) i Primorac - Barseloneta/Jug

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po meni je ključna razlika u ova 2 tima u atmosferi u ekipi. pobjede donose samopouzdanje. primorac od titule prvaka europe igra odlično (ajde jug u jadranskoj i cataro su iznimke), a i cijela igra je postavljena tako da igra i kolektiv izbacuju pojedinca. onda je i rezervama lakše odigrat. s druge strane jadran je postavljen na način da pojedinci vuku kolektiv, a i puno je manja minutaža igrača s klupe. a i sve je krenulo krivo od početka sezone, a još su i nositelji ekipe i nositelji igre u reprezentaciji koja je doživjela debakl u rimu

najava 21. kola jadranske lige (link). ako mladost (pavić, hinić i još 1-2 vanjska) odigra dobru utakmicu mislim da će dobit jadrana. sigurno ih je ovaj poraz uzdrmo. nadam se barem izjednačenoj, ako ne kvalitetnoj utakmici kad ih budem gledo sutra na savi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Objektivno Partizan-Proteko je finale prije finala.
    Italijani su i dalje najjači, ulažu najviše, igra se na njihovom terenu i moraju da se iskupe za poraz od Primorca prošle godine.
    Partizan, nikada jači, sa konstantnim postavljanjem rekorda.Naprosto furiozan.
    U drugom polufinalu naš derbi Jug( nadma se ipak su oni institucija za Špance)-Primorac!
    Gledajući sadašnje stanje Primorac je veliki favorit ali to ne mora ništa da znači, Jugašima će upravo ta činjenica predstavljati dodatni motiv da pobjede Kotorane.
    Ipak pobjednik Proreko-Partizan teško da može propustiti pobjedu u finalu.
    Naravno Primorac je dobar, solidan ali nije pravo mjerilo pobjeda nad Jadranom u kojem cijele sezone postoji raspad sistema i ige i ako je po igračima najbolji na svijetu!
    Zašto, to niko ne zna.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

To za parove na F4 nisam komentarisao, jer se vec zna ko je sa kim, vjerovatno je covjek pogrijesio...
    Mladost-jadran vjerovatno HRT nece prenosit, to bi bilo suvise drsko kad vec ne daju Juga!?

Ali Jokic...Od najboljeg beka na svijetu (period Malage) do...(ne znam kako da nazovem ovu njegovu sadasnju igru).
    Naredne sezone smo bez Milica i nikad nisam krio da bih volio da Jokic bude taj koji ce ga zamijenit. Nekako su mi oni nacinom igre, ponasanjem u bazenu, temperamentom...slicni. Mada mislim da ima ugovor na jos jednu godinu...
    Neko ce rec' da je prerano, ali jadran je jos u aprilu prosle godine sve dogovorio sa Jokicem, Zlokovicem i Janovicem.
    Last edited by cattaro; 27-03-10 at 08:15.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Objektivno Partizan-Proteko je finale prije finala.
    Italijani su i dalje najjači, ulažu najviše, igra se na njihovom terenu i moraju da se iskupe za poraz od Primorca prošle godine.
    Partizan, nikada jači, sa konstantnim postavljanjem rekorda.Naprosto furiozan.
    U drugom polufinalu naš derbi Jug( nadma se ipak su oni institucija za Špance)-Primorac!
    Gledajući sadašnje stanje Primorac je veliki favorit ali to ne mora ništa da znači, Jugašima će upravo ta činjenica predstavljati dodatni motiv da pobjede Kotorane.
    Ipak pobjednik Proreko-Partizan teško da može propustiti pobjedu u finalu.
    Naravno Primorac je dobar, solidan ali nije pravo mjerilo pobjeda nad Jadranom u kojem cijele sezone postoji raspad sistema i ige i ako je po igračima najbolji na svijetu!
    Zašto, to niko ne zna.

Auuu brate...opet ti!?
    Nama nisu mjerilo 3 (ne jedna) pobjede na jadranom, odvaljivanje Juga u EL, odlicna forma vec skoro 4 mjeseca, a Reccu su mjerilo igraci(oni igrase nerijeseno doma sa Egerom+nisu do skoro blistali ni u domacem prvenstvu), Partizanu su mjerilo pobjede nad rivalima (zar Budvu i Vasas ne dobismo i mi?)...?
    Nerazumljivo.
    Partizanovi rezultati jesu za svaki respekt (tu mislim na razliku kojom dobijaju, kao i na pobjedu u Atini), a ako mislis da bi oni imali ovakav skor sa jadranom...e tu si se zajebao. O Jugu da ne pricam.
    Partizan je i lani imao slicne rezultate (doduse ne ovako ubjedljive), pa je ispao u 1/4 finalu. Sada je prosao odlicno u zrijebu, jer da je dobio jadrana ili Juga...ma ne bi ovog tvog posta odje bilo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Barceloneta - Jug 5:7 (sredina 2/4)

Page 193 of 942 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203243293693 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)