opet vidim ja da se ja i ti stari moramo svadjat oko gluposti...
Cujes on je poceo da analizira snagu zamjena.. i sto setka vrh igrac, draskovic takodje, cuckovic izmislio vaterpolo, drze tempo, razbijaju ljudi, mislim da ne vjerujes kkao igraju, ono kad citas mislis ovo su vanzemaljci..
Vidi brate , da si ti malo objektivan, nebi moga nac razliku izmedju setke i eleza, cuckovica i klikovca, radovic i filip to ej tu nedje mozda bih ja prednost dao radovicu, jedino sto ovi imaju dva debila u liku bebica i sekulica, i onog marsovca od drugog golmana.
ovo ne govorim u kontekstu utakmice u novom, vec njihovog kvaliteta, koji oni posjeduju , jedino sto ga novljani ne demonstriraju, a kotorani da, pa je disproporcija odlicna.
par rjeci o partizanu.. Najubjedljiviji vaterpolo ove sezone od svih ekipa, nije bilo oscilacija, ni na jednom planu, perfektna sezona do sada. Ako budu igrali odbranu i igraca manje na ovom nivou mislim da ce final four biti formalnost za njih.
Napomenut cu da , buduci a se igra u Napulju, a da ce ucesnici biti KOtor, Partizan, Recco i Jug, se jasno vidi polufinale
Kotor - Partizan i Recco -Jug. Svaki drugi par bi me jako iznenadio

) Signor Lonzi ce to ljepo da spakuje..
Bookmarks