View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 124 of 201 FirstFirst ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... LastLast
Results 3,076 to 3,100 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    797
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    injesta je bolji od kake (ove sezone) minimum 3x.
    udji na zvanicni sajt spanske lige i pogledaj broj golova i asistencija i uporedi...toliko o tome...ne pratis kako treba...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

pa jesu li ti golovi jedino mjerilo kvaliteta? onda imas 55 igraca u primeri koji su dali vise golova od kake i koji imaju vise asistencija od kake ! on ove sezone nije ni blijeda sjenka kake kakvog znamo i ne mogu da vjerujem da ga sad ti ovdje "branis". svi, ali bas svi, vele kako je totlano izgubljen, najveci promasaj ove sezone i ti velis da je bolji do injeste.
    eto ga taj iz tvog potipisa...hamsik - 5x je bolji od kake ove sezone.

igre ove sezone koje su prikazali injesta i kaka se ne mogu uporedjivat.
    isto vazi i za alonsa koji je daleko iza cavija. dalekoooo.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Inijesta je trenutno brzina više od Kake, a i on je u nekoj lošoj formi. Al sad će klasiko, pa ćemo viđet tu odnos snaga: Messi-Ronaldo, Higuain-Ibra, Kaka-Inijesta, Cavi-Guti/Xabi itd. itd.
    Mislim da su te velike utakmice odlična prilika da se mjere veliki igrači.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Hmm zanimljivo mishljenje, koliko sam ja mogao primjetiti injesta se ove sezone "raspada", loshiji je mnogo nego prethodne i nije bolji od kake nishta... Za ofanzivnog veznog je mnogo bitno koliko ima asistencija i golova i tu je kaka mnogo bolji (+ je imao i par povreda)... Shta to radi injesta, a da kaka ne radi, mozhda je malo bolji tj sigurniji u vezi, ali neshto ne primjetih da barsa igra bajno, tj kad igra dobro injesta se vecinom ne primjecuje... Druga je stvar shto su bila velika prevelika ochekivanja sa kakom, pa kad ne igra atomski fudbal odmah je losh... Kaka je tip igracha koji uvijek ide naprijed, zato pravi i dosta greshaka, al kad prodje vazda bude gol ili asistencija... Injesta u ovakvoj barsinoj igri samo zuji oko 16erca i praktichno ne radi nishta, dobaca loptu nazad i u stranu...

Za xavija se vec slazhem, mada alonsu treba dati priliku da se prilagodi potpuno igri reala, vec je mnogo bolji u odnosu na pochetak sezone... Vidjecemo naredne kako ce stajati stvari, ako perez opet ne unishti sve sa brdom novih pojachanja...
    Last edited by MeDo_JE; 26-03-10 at 12:41.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    797
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

pa jesu li ti golovi jedino mjerilo kvaliteta? onda imas 55 igraca u primeri koji su dali vise golova od kake i koji imaju vise asistencija od kake ! on ove sezone nije ni blijeda sjenka kake kakvog znamo i ne mogu da vjerujem da ga sad ti ovdje "branis". svi, ali bas svi, vele kako je totlano izgubljen, najveci promasaj ove sezone i ti velis da je bolji do injeste.
    eto ga taj iz tvog potipisa...hamsik - 5x je bolji od kake ove sezone.

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Hmm zanimljivo mishljenje, koliko sam ja mogao primjetiti injesta se ove sezone "raspada", loshiji je mnogo nego prethodne i nije bolji od kake nishta... Za ofanzivnog veznog je mnogo bitno koliko ima asistencija i golova i tu je kaka mnogo bolji (+ je imao i par povreda)... Shta to radi injesta, a da kaka ne radi, mozhda je malo bolji tj sigurniji u vezi, ali neshto ne primjetih da barsa igra bajno, tj kad igra dobro injesta se vecinom ne primjecuje... Druga je stvar shto su bila velika prevelika ochekivanja sa kakom, pa kad ne igra atomski fudbal odmah je losh... Kaka je tip igracha koji uvijek ide naprijed, zato pravi i dosta greshaka, al kad prodje vazda bude gol ili asistencija... Injesta u ovakvoj barsinoj igri samo zuji oko 16erca i praktichno ne radi nishta, dobaca loptu nazad i u stranu...

Za xavija se vec slazhem, mada alonsu treba dati priliku da se prilagodi potpuno igri reala, vec je mnogo bolji u odnosu na pochetak sezone... Vidjecemo naredne kako ce stajati stvari, ako perez opet ne unishti sve sa brdom novih pojachanja...

laciale MEDO ti je odgovorio ja se slazem sa ovim sto je momak napisao...
    iniesta iz prosle sezone i ovaj kaka se ne mogu poredit(iniesta masu bolji) ali iniesta i ovaj kaka (kaka bolji) ...
    a kaka da je u formi ko u milanu iniesta mu ni do koljena nebi bio...

i nego sta nego golovi i asitenciju se gleda ?pojasni mi molim te?ofanzivni vezni to je pozicija ove dvojice i u njihovoj igri je to glavno,pa to im je zadatak- asistenicija i go...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

poceo sma odje da sve vise i vise citam neke gluposti tipa skills, response, both legs...sa sonija. vidi se da nekima nije bas dobro. vjerovatno prave kalulacije na osnovu ocjena sa igrice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

injesta je bolji od kake (ove sezone) minimum 3x.
    Inijesta OVE sezone NI MALO nije bolji od Kake.Kaka je dao vise golova i imao vise asistencija.To sto Inijesta povremeno napravi ekstra potez (dribling), i sto povremeno da dobar pas ne znaci da je bolji od Kake.Konkretnost - u tome lezi realan odnos snaga...

Naravno, uz sve ovo mislim ni da ne treba pominjati CINJENICU (koja vazi i u situaciji Mesi-Ronaldo) - ovo je TEK PRVA Kakina sezona u Realu, dok je Inijesta u Barsi vec citavu karijeru.To je NEUPOREDIVO.Vidimo zato kako se Ibrahim snalazi u svojoj prvoj sezoni u Barsi :lolblue:

Xavi je, sa druge strane, DOSTA bolji od Kake (i od Alonsa, koji je isto nov u Realu) ove sezone...

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

poceo sma odje da sve vise i vise citam neke gluposti tipa skills, response, both legs...sa sonija. vidi se da nekima nije bas dobro. vjerovatno prave kalulacije na osnovu ocjena sa igrice.

Chudo jedno kako samo ti to primjecujesh, ono shto ja vidim je da si potpuno nebojektivan i samo svoje mishljenje smatrash tachnim, vecinom ni ne pokushavajuci da mu nadjesh utemeljenje u chinjenicama i relnom svijetu... Mogu li da chujem po chemu je injesta ove sezone bolji od kake...? Imash li neki dokaz, bar obrazlozhi svoje mishljenje...

Slazhemo se da je kaka loshiji nego dok je bio u milanu, ali zaboravljamo da je u milanu bio najbolji igrach na svijetu i mnogo, mnogo ispred injeste...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa jesu li ti golovi jedino mjerilo kvaliteta? onda imas 55 igraca u primeri koji su dali vise golova od kake i koji imaju vise asistencija od kake ! on ove sezone nije ni blijeda sjenka kake kakvog znamo i ne mogu da vjerujem da ga sad ti ovdje "branis".
    Za ofanzivnog veznog igraca su golovi i asistencije prvenstveno mjerilo kvaliteta, a ne "zujanje oko kaznenog prostora", u cemu je Inijesta neprikosnoven ove sezone

Inace, cisto da te uputim, Kaka ni poslednje sezone u Milanu nije igrao na najvecem nivou, cak bi rekao da je igrao i losije nego ove sezone.Zato je ove sezone, recimo, na mecu protiv Barse, po mnogima bio najbolji igrac Reala...

svi, ali bas svi, vele kako je totlano izgubljen, najveci promasaj ove sezone i ti velis da je bolji do injeste.
    Koji "svi", i kako "totalno izgubljen"? Kako mrzim kad svoje "misljenje" ljudi pokusavaju prezentovati kao opsti utisak i opstepoznat fakat :burp:

Najveci promasaj sezone je IBRAHIMOVIC, remember?

Xavi je prilicno ispred Xabija i Kake, dok Inijesta svakako nije (makar ne ispred Kake, dok on i Xabi ove sezone igraju na prilicno razlicitim pozicijama, pa je nezahvalno porediti ih)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazhemo se da je kaka loshiji nego dok je bio u milanu, ali zaboravljamo da je u milanu bio najbolji igrach na svijetu i mnogo, mnogo ispred injeste...
    Upravo to - Kaka je IPAK bio ZVANICNO najbolji igrac planete, dok Xavi i (pogotovo) Inijesta to nisu nikada, ako me pamcenje dobro sluzi :joint:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

citas ti novine elektronske? marcu ili as? slusas li mozda canal + spanski? e ja i citam i slusam i tamo samo cujem kako "pljuju" po kaki. jel ti sad jasnije. to govore ljudi koji su navijaci reala i koji malo vise znaju o fudbalu nego li mi svi odje zajedno. mada to se jasno vidi i zato niko nista ne treba da govori.

p.s i ja ne pricam za Kaku od prije 1 ili 2 sezone nego za Kaku iz reala.

kaka ne dade niti jedan odlucujuci gol za real i vise napravi losih nego li dobrih stvari u jednom mecu.

ovo sve apropo price da je ibrahimovicev transfer gori od kakinog.

Thanks Thanks Given 
    797
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Chudo jedno kako samo ti to primjecujesh, ono shto ja vidim je da si potpuno nebojektivan i samo svoje mishljenje smatrash tachnim, vecinom ni ne pokushavajuci da mu nadjesh utemeljenje u chinjenicama i relnom svijetu... Mogu li da chujem po chemu je injesta ove sezone bolji od kake...? Imash li neki dokaz, bar obrazlozhi svoje mishljenje...

jos jednom te quote-ujem i potpuno se slazem

Thanks Thanks Given 
    797
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

citas ti novine elektronske? marcu ili as? slusas li mozda canal + spanski? e ja i citam i slusam i tamo samo cujem kako "pljuju" po kaki. jel ti sad jasnije. to govore ljudi koji su navijaci reala i koji malo vise znaju o fudbalu nego li mi svi odje zajedno. mada to se jasno vidi i zato niko nista ne treba da govori.

kaka ne dade niti jedan odlucujuci gol za real i vise napravi losih nego li dobrih stvari u jednom mecu.

podsjeti me molim te tog strasnog odlucujuceg gola inieste i ibre u ovoj sezoni (samo nemoj da mi pricas za gol u el klasiku jer ono ne prihvatam kad je iz ofsajda)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    podsjeti me molim te tog strasnog odlucujuceg gola inieste i ibre u ovoj sezoni (samo nemoj da mi pricas za gol u el klasiku jer ono ne prihvatam kad je iz ofsajda)
    je li moguce da se raspravlja o tome ko je bolji iniesta ili kaka????samo jos fali da gledamo je su li bolji albiol i garaj ili puyol i pique

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Pa ne bih bash rekao da umijesh da chitash, ili ti bolje ide shpanski... Slozhio sam se u svakom postu shto sam napisao, da kaka ne igra onako kako je ochekivano, ali ni na ovom nivou nije gori od injeste... Iznio sam i par relevantnih chinjenica... Da injesta ne postizhe odluchujuce pogotke...? Ah da zaboravih da je dao samo jedan...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Zagrijavate se za el klasiko ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

druze pratim i ja tequila paket i to bas podavno, sve ovo sto si naveo apsolutno je tacno... nego si se zajeba za jednu stvar... nisu oni culi za cdm forumase

inace ako ja smijem jedan kratki komentar oko svega ovoga:

slazem se sa vama da je ibra najgori potez barsine uprave od kad ja pratim futbal, jer problem je u tome sto nikad vise nece naci idealnijeg igraca od semi eto-a za ovu igru koja barsa gaji ovih 5-6 godina...

drugo, real ima individualno 3 mega igraca, ronaldo, iguain (explodirao) i kaka... sad logicno je da ne mogu svi biti jednako dobro... uvjek je bilo high, medium i low

I da, ne bih komentarisao previse injestu, osim sto neko rece kruzi oko 16-erca... ali mogu reci ovo: jaja ture je daleko bolji igrac trenutno od kake i injeste"

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Quote Originally Posted by Hamza View Post
    druze pratim i ja tequila paket i to bas podavno, sve ovo sto si naveo apsolutno je tacno... nego si se zajeba za jednu stvar... nisu oni culi za cdm forumase

slazem se sa vama da je ibra najgori potez barsine uprave od kad ja pratim futbal, jer problem je u tome sto nikad vise nece naci idealnijeg igraca od semi eto-a za ovu igru koja barsa gaji ovih 5-6 godina...

drugo, real ima individualno 3 mega igraca, ronaldo, iguain (explodirao) i kaka... sad logicno je da ne mogu svi biti jednako dobro... uvjek je bilo high, medium i low

I da, ne bih komentarisao previse injestu, osim sto neko rece kruzi oko 16-erca... ali mogu reci ovo: jaja ture je daleko bolji igrac trenutno od kake i injeste"
    Sve nekako i prođe ali ova konstatacija za Ture Jaju je presmiješna:lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije penal sudija

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Ti očito čitaš Sport ili El mundo deportivo to su najsmješnije novine u Španiji.MARCA je slučaj za ispitivanje , AS je najkonkretniji.Kaku uglavnom blate Katalonski neprofesionalni novinari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hamza View Post

postoji jedan igrac koji je otprilike sesnaest i po puta bolji od etoa i koji je ka' stvoren za barsu, a to je david vilja i ja licno sam navijao cijelo ljeto njega da dovedu, a ne ovu sminku svedsku, ali jbg kad mene niko ne slusa
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    postoji jedan igrac koji je otprilike sesnaest i po puta bolji od etoa i koji je ka' stvoren za barsu, a to je david vilja i ja licno sam navijao cijelo ljeto njega da dovedu, a ne ovu sminku svedsku, ali jbg kad mene niko ne slusa
    i ja bih volio da vilja predje u barsu i mislio sam da je to zavrsena stvar... ali vilja bolji od eto-a... uh ovo je vec kiks no posto je petak oprasta ti se...

ne zaboravi, eto je prelomio 2 finala sa barsom, a vilja je jos zelenash za takve prilike..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vilja nije imao sanse da zaigra u takvom nekom finalu i sigurno je bolji od etoa
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"...But it's not who you are underneath, it's what you do that defines you."

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

nocas protiv majorke. dobija barsa sigurno jer sa ekipama koje igraju otvoreno nema problema. sjutra real takodje lagano dobija atletika - to mozda odigrat 7+.

Page 124 of 201 FirstFirst ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)