View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 192 of 942 FirstFirst ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... LastLast
Results 4,776 to 4,800 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    nacrtan je tasmanijski djavo s kapicom broj 9 (ivovic) kako u ruci drzi neku zivotinjicu, nisam dobro vidio koju, s kapicom broj 1 (radic)....a ono gore KO-TOR nisam bas razumio.
    mozda su mislili "kaO tor"
    Thor je nordijski Bog groma i munje...ali kakve sad veze tasmanijski djavo ima sa tim, xaxaxaxaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

onda su trebali stavit objasnjenje uz transparent.

ne znam ko im je crtao ono, ali vrhunski izgleda ona slika..
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma slika je strasna ! Dizu je 20 puta ahahahahah kakvi botovi
    Vidjecete koreografiju nasu odje 14tog...

big giant head Guest

ahahahaaha!!1 jedva chekam znaci brate kako ce to da bude dobro glupi novljani sta vas ceka ahahaha leka majmune !!1!1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    ahahahaaha!!1 jedva chekam znaci brate kako ce to da bude dobro glupi novljani sta vas ceka ahahaha leka majmune !!1!1
    Bice odje kod nas vrh vidjeces

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kotoranin,ovo je tebe parodirao ako nisi primjetio :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Ma slika je strasna ! Dizu je 20 puta ahahahahah kakvi botovi
    Vidjecete koreografiju nasu odje 14tog...
    nisam rekao da je koreografija bila vrh, vec da je crtez vrhunski....nije bas lako onako precizno nacrtat na onolikom platnu, a vjerujem da je dosta truda ulozeno da se onaj transparent napravi i zato svaka cast navijacima.

citaj ubuduce sta sam napisao :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    da dida samo si zaboravio da uporedis grupe....vec smo zaboravili cija je grupa nazvana "grupom smrti"....
    mislio sam na sve utakmice u sezoni uopće. jest da je primorac imao teže protivnike i u jadranskoj ligi u odnosu na eurointer ligu, i u euroligi, ali svejedno je ovo što je partizan do sad napravio nezabilježeno, ili se ja ne sjećam.

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Sto znam, ne bih se slozio da smo bili tako dominatni, jednostavno - JADRAN NIJE IMAO GOLMANA!
    Skoro sve sto se sutnulo i sto nije blokirano - uslo je u gol. Karakteristican momenat vezan za golmane je i to da ja prvi put u svom zivotu vidjeh da se golman (Scepo) koji je zamijenjen (pred kraj 2/4) vraca opet na gol (u 4/4 ili pred kraj 3/4, nisam siguran)
    2 mjesta pored je sjedao sudija Matijasevic, iskoristih priliku da ga pitam da li je to dozvoljeno, rece da nije...Obradovic(takodje sudija sa A liste), koji je bio do njega je cutao
    Imali smo odlicno sudjenje, izuzev one situacije Stajmnec-Ivovic mislim da niko nije zakinut, mozda mi u nasem drugom napadu i novljani za peterac nad Nikolom...
    Nikola je odlicno ushao u mec, dao svoj maximum, Leka je bio sasvim dobar...ali Vlado Gojkovic...katastrofa! Ne znam ni sto ga napadaju, komotno njegov igrac moze skroz u zonu stat!
    Novljani su za vrijeme egal dijela promasili 2 dobra shuta (one dvije pliske koje su otisle preko gola) i to je nekako prelomilo.
    Tucak u 3/4 daje sansu Bebicu i prvi napad Primorca Setka od njega pravi budalu...

Novski navijaci su se dobro organizovali i izbacili interesantnu zastavu, uvredu za Kotor, a fora bi mozda i bila da nismo to jos u podne znali .
    No, kako da napravis odgovor kad ne znas ni 'oces li uc'!?

Mi bez Stajmneca u revansu (vi bez Eleza)...treba bit' oprezan, falice dosta Adam.
    slažem se, da je na golu bio drveni golman koji stoji na jednom mjestu, obrana vbi se znala prilagodit i pokrivat ono što deblo ne pokriva

ovo da nije po pravilima o izmjenama golmana. ne znam je li se smješko odnosi na taj komentar ili na to što je obradović šuto?

najnevrejerojaniji je promašaj jokića sa 3 metra od gola, na lijevom krilu, sam i na prazan gol on puca plisku preko gola

bebić je katastrofa, nije ni čudo da je šetka od njega napravio budalu. bilo je to u zadnjoj četvrtini (zadnji gol), očito se i tucak tad već bio predao čim ga je ubacio

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    heh, dobar izjvestaj, ali da je radic bio u formi kojoj kaze, bila bi puno veca razlika....a zamisli da je scepo uopste branio, mozda i ne bi bila ovolika razlika :P jbg, posti covjek....
    ne znam više je li ta priča s postom zajebancija ili ima istine. ščepo daje sve argumente za to da je istina

Pa da, definitivno si bio u pravu za Scepa, a po Dance-ovom izvjestaju Percinic za to malo vise od 1/4 nije imao nijednu odbranu!
    Nama je neigranje Adama ogroman hendikep. Iako je Pavlovic 1. centar, Stajmnec je trenutno mnogo bolji i korisniji od njega, pogotovo u mecevima sa jadranom. Boris Ivovicu nista ne moze, jednom je sinoc cak pred kraj napada izasao na krilo od nemoci...
    No, tesko je ocekivat' da mozemo doma izgubit vise od 5 razlike...
    Uz to, ako kazne budu kako se ocekuje (da ne igraju Stajmnec i Elez) onda ce obje ekipe u revansu biti sa po 12 igraca. Jos ako se tucak odluci za oba golmana u sastavu (u sto sumnjam) ostajete na 4 zamjene u polju.
    može komotno izostavit bebića, isto mu je nepotreban i nemože ga se nikako iskoristit. inače, nema jadran nikakave šanse u kotoru. sumnjam da će i pobjedit, a kamoli doć u priliku da nadoknade zaostatak. ne bi me iznenadilo da ih i "mrtva" mladost dobije preksutra u zagrebu
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

ma nema sanse da jadran dobije. jedino mozda nece ovoliko izgubiti, posto ni primorac mozda nece toliko da grize, ali ovaj dvomec je gotov. nema sanse da se jadran digne do tad, chak ce vjerovatno josh vishe da padnu, ne bi me chudilo da dovedu u pitanje i F4 jadranske

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@dida,
    osmjeh je bio zbog cutanja sudije Obradovica, a iz tvog posta ne razumjeh, da li je to dozvoljeno (vracanje na gol prvog golmana)? Znam da do prije par godina sigurno nije bilo, a kad su uvedena ova nova pravila (shut iz faula sa 5m, blok od igraca - gol aut, itd...) ne znam jel' se i to promijenilo...
    Kao sto rekoh, to prvi put vidim.

@BGH,
    ja sam i prije meca rekao da ovaj dvomec moze, ne samo odredit' sezonu, vec i nagovjestit vaterpolo buducnost u Boki. Medjutim, nisam ni sanjao da cemo vas ovoliko prosut u prvom mecu...
    Fundali smo vas, ja se iskreno nadam dovoljno duboko
    A dal' cete isplivat, to cemo ubrzo vidjet.
    Kao i lani, ni ove godine ne zelim zanemarit prvenstvo.

Osvojicemo 4 trofeja ove sezone! (by Djuro Maric) :joint:
    P r i m o r a c

big giant head Guest

ja se nadam da ce ovaj poraz nagovjestiti buducnost prije svih bora, djura, stanka i drugara. no, to je vjerovatno koliko i prolaz jadrana na f4. pogotovo ako im se omakne da ipak uzmu neki trofej ove sezone.

seriously, though, potpuna mi je misterija ovakva igra jadrana. tj, ovih igraca sto sad igraju za jadran i za reprezentaciju od ljeta pa do sad. sta je tu u pitanju, da li zasicenost, nedostatak motiva [mozda je u pravu bio pero, uspjeh je dosao prerano ], da li potpuni gubitak samopouzdanja, pojma nemam. strasno koliko ne lice na igrace. mislim, ti isti igraci su nedavno osvojili EP [ne samo oni, naravno, ali su bili medju najzasluznijima], igrali vrhunski vaterpolo, ovo je sad potpuni raspad. jokic i gojkovic su teski za gledat, elez, radovic, scepo ne postoje, zlokovic, janovic i ivovic su i imali tu i tamo dobrih utakmica, ali i to prilicno slabo, vukcevic je na pocetku sezone bio jedini dobar, posle se i on izgubio... ne znam, potpuno beskrvno i apaticno djeluju. proslogodisnji jadran je bio neuporedivo gledljiviji, iako realno slabiji tim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja se nadam da ce ovaj poraz nagovjestiti buducnost prije svih bora, djura, stanka i drugara. no, to je vjerovatno koliko i prolaz jadrana na f4. pogotovo ako im se omakne da ipak uzmu neki trofej ove sezone.

seriously, though, potpuna mi je misterija ovakva igra jadrana. tj, ovih igraca sto sad igraju za jadran i za reprezentaciju od ljeta pa do sad. sta je tu u pitanju, da li zasicenost, nedostatak motiva [mozda je u pravu bio pero, uspjeh je dosao prerano ], da li potpuni gubitak samopouzdanja, pojma nemam. strasno koliko ne lice na igrace. mislim, ti isti igraci su nedavno osvojili EP [ne samo oni, naravno, ali su bili medju najzasluznijima], igrali vrhunski vaterpolo, ovo je sad potpuni raspad. jokic i gojkovic su teski za gledat, elez, radovic, scepo ne postoje, zlokovic, janovic i ivovic su i imali tu i tamo dobrih utakmica, ali i to prilicno slabo, vukcevic je na pocetku sezone bio jedini dobar, posle se i on izgubio... ne znam, potpuno beskrvno i apaticno djeluju. proslogodisnji jadran je bio neuporedivo gledljiviji, iako realno slabiji tim.
    real madrid sindrom, sto sam ja rekao prije nego je pocela sezona, da se bojim, jer u jadranu nema trenutno tgo autoriteta koji ce sve te zvijezde primirit i stavit pod komandu. trenutno je u jadranu svako glavni u svlacionici (pod tusevima), osim ovih mladjih, a od toga nista dobro ne moze izac. kad pogledaj primorac recimo, ti nemas tu puno zvijezda (nemojte me pogresno shvatit), ali imas jednog milica koji je bik, imas jednog kissa, radica, koji diktiraju tempo, ali ne vidis darka brguljana, draskovica, setku da vriste i govore sta da se radi, niti da sutiraju kao idioti kad se lomi rezultat...zna se ko sutira i kad. to u jadranu ne postoji ove godine, zato je prosle godine bilo puno lakse, jer si od zvijezda imao samo gojkovica i ivovica koji su drzali sve pod kontrolom. sad su tu janovic (kapiten reprezentacije), jokic (pro reko zvijezda), zlokovic ('najbolji' centar svijeta)...ajde ti to ustroji. jedino bi mozda murinjo mogao....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djuzonja View Post
    Kotoranin,ovo je tebe parodirao ako nisi primjetio :P

Ma jes ?? Uf jbt da mi nisi reko..... ne znam sto bi kao da ne znam da momak navija za Jad(r)an

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Stavishe na FB-u info iz Primorca da ce Stajmnec igrat' u revansu.
    Ocekuje se 5. pobjeda za redom nad komshijama!
    Kao, bitno je sto delegat napise kao razlog za iskljucenje.
    No, ako ga je sudija odma' iskljuchio sa pravom zamjene zbog udaranja Ivovica (bez obzira sto je tome prethodilo) ne znam sto zapisnik tu moze ispravit...u Stajmnecovu korist?
    Nego, najbitnije za nas je da igra.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@dida,
    osmjeh je bio zbog cutanja sudije Obradovica, a iz tvog posta ne razumjeh, da li je to dozvoljeno (vracanje na gol prvog golmana)? Znam da do prije par godina sigurno nije bilo, a kad su uvedena ova nova pravila (shut iz faula sa 5m, blok od igraca - gol aut, itd...) ne znam jel' se i to promijenilo...
    Kao sto rekoh, to prvi put vidim.
    nije mi bilo jasno je li se to šprdaš s nastupom i mjenjanjem golmana ko na ringišpilu, ili se strvarno to pitaš za promjene golmana 2 puta. zato jer, moram priznat, nisam nikad čuo za to. raspitat ću se kod nekih sudaca, baš me zanima.

što se tiče nastupa isključenih s pravom zamjene, mislim da je to od lani reulirano tako da automaski jednu utakmicu kazne moraš odradit i nastup s 12 igrača. tako je burić dobio protiv barcelonete lani u zagrebu s pravom zamjene za manji "grijeh" (obostrano isključenje s pravom zamjene s vallesom, sudac bez razloga sudio s pravom zamjene - čini mi se nizozemac klopper) nego steinmetz pa nije smio nastupit protiv budve u 6. kolu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad igra jug ? I Ima li prenosa ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sa zakasnjenjem da izjavim saucesce novljanima
    ono sinoc je bilo razbijanje u pravom smislu te rijeci.Mada,mislim da ipak 5 razlike nije realan odnos snaga,prije svega zbog ona 2 lesa na golu novljana.Kad sam vidio scepa sa refleskima svjeze uginulog konja,momentalno sam se sjetio price o postu
    sve u svemu ogromna pobjeda,5 razlike u gostima u cetvrtfinalu evrolige je velika stvar,i to protiv najvecih rivala sa mozda i najjacom ekipom u istoriji kluba.Ali,vjerovatno u toj njihovoj ogromnoj snazi na papiru i lezi razlog njihove ocajne igre.Svi su glavni,i tu nema srece.Jedino bi pero tu mogao nesto uradit,mozda vise ni on.
    Bilo kako bilo,nama ostaje da napravimo pakao 14. aprila i da se nasladjujemo.I nadam se da cemo odigrat svom snagom,i zbog toga sto je ovaj jadran ipak prejak da bi bilo ikakvog opustanja,i da zabiljezimo 5. uzastopnu pobjedu protv njih,i da im pljusnemo jos jedan samar koji ce dugo pamtit
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Evo sa zakasnjenjem da izjavim saucesce novljanima
    ono sinoc je bilo razbijanje u pravom smislu te rijeci.Mada,mislim da ipak 5 razlike nije realan odnos snaga,prije svega zbog ona 2 lesa na golu novljana.Kad sam vidio scepa sa refleskima svjeze uginulog konja,momentalno sam se sjetio price o postu
    sve u svemu ogromna pobjeda,5 razlike u gostima u cetvrtfinalu evrolige je velika stvar,i to protiv najvecih rivala sa mozda i najjacom ekipom u istoriji kluba.Ali,vjerovatno u toj njihovoj ogromnoj snazi na papiru i lezi razlog njihove ocajne igre.Svi su glavni,i tu nema srece.Jedino bi pero tu mogao nesto uradit,mozda vise ni on.
    Bilo kako bilo,nama ostaje da napravimo pakao 14. aprila i da se nasladjujemo.I nadam se da cemo odigrat svom snagom,i zbog toga sto je ovaj jadran ipak prejak da bi bilo ikakvog opustanja,i da zabiljezimo 5. uzastopnu pobjedu protv njih,i da im pljusnemo jos jedan samar koji ce dugo pamtit
    realno, mene vise boli ono ispadanje prosle godine, jer su cijele sezone momci igrali vrhunski (iako su bili slabiji od mnogih ekipa) i zasluzili su bili da prodju (isto kao i primorac) i zao mi je bilo sto je 1 klub morao ispasti, eto na moju zalost jadran, ali ove godine jadran definitivno ne igra kako bi trebao niti su zasluzili da igraju na F4 samo zbog one utakmice protiv barcelonete. tako da vjeruj mi, jeste ono tezak poraz sinoc bio, ali meni je tezi bio onaj prosle godine 9:8, jer se igralo do zadnjeg napada i nije se znalo ko ce ici dalje. a ovdje se u drugoj cetvrtini sve znalo.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Razumijem ja to,ali ipak je ovo jedan mnogo zestok samar koj ce se dugo pamtiti.Okupiti na jednom mjestu toliko zvijedzda,bukvalno najjaci tim na svijetu po imenima,najaviti pohod na sve 4 titule,onda kao slag na tortu dobit priliku da se revansirate najvecem rivalu za prethodnu sezonu,i popit ovakav debakl na svom bazenu,dozivjet da se vise od pola meca samo 50-ak kotorana cuje,i to nakon onolikog fukarluka vase uprave,da 5 minuta prije kraja pola novljana napusta bazen..nije lako,priznaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Kad igra jug ? I Ima li prenosa ?
    u subotu u 12:00 eurosport 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Razumijem ja to,ali ipak je ovo jedan mnogo zestok samar koj ce se dugo pamtiti.Okupiti na jednom mjestu toliko zvijedzda,bukvalno najjaci tim na svijetu po imenima,najaviti pohod na sve 4 titule,onda kao slag na tortu dobit priliku da se revansirate najvecem rivalu za prethodnu sezonu,i popit ovakav debakl na svom bazenu,dozivjet da se vise od pola meca samo 50-ak kotorana cuje,i to nakon onolikog fukarluka vase uprave,da 5 minuta prije kraja pola novljana napusta bazen..nije lako,priznaj
    da, to je najavio jedan ginekolog, koji iako je dugo godina igrao (branio), mislim da zna o vaterpolu (kao clan uprave) koliko i moja baba...

naravno da nije lako, boze moj, svaki poraz boli, ali vjeruj mi da mi i nije nesto tesko pao.

jbg, i ja sam tu istu upravu osudio zbog tog poteza za karte, ali kao sto sam vec rekao, ja sam svoje 4 karte dao kotoranima, tako da....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I svaka ti cast za to

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    u subotu u 12:00 eurosport 2
    Nema na HRT?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Nema na HRT?
    Bilo bi da igra Mladost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Renato_King View Post
    ove godine Jadran sve osvaja
    A tebe nema, a tebe nema, a tebe nema ljubav da nam das

Page 192 of 942 FirstFirst ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)