Last edited by Stivi; 25-03-10 at 17:37.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pojedi krisku limuna poslije alkoholisanja da se drasticno samnji brojka na dreger ILI popij bocicu maslinovog ulja (ako imas zivota) prije alkoholisanja
History comes to life when you get involved and do it yourself.
ovo za limun prvi put chujem i ne kontam ni kako bi u TEORIJI radilo !?
a maslinovo ulje HAAHH... sta, ulje ce da oblozi zheludac i uspori resorpciju alkohola ? shalite li se?
To MOZDA moze da utiche na brzinu kojom ce tebe alkohol da ufati, ali kad stomacni sokovi IZIJU to ulje, alkohol je sledeci na redu.
Ako tako mislite onda se najedite i nekog masnog sira uz to ulje i udarite po dregeru !
Originally Posted by my name is ...
alkohol pluta po zelucu i ne moze rastvarat (razlog ulje)...a to znaci da rastvoreni alkohol ne ulazi u krvotok tom brzinom kao sto obicno ide...sto opet znaci da su pluca cista jel? i nema nezeljenih gasova u njima koje treba izbacit vani tj izdisat jel? mozda i pokaze nesto al ja jos ne cuh
ali druze ti ako popijes bocu ulja prije izlaska u grad, opet ces se opjanit od npr boce viskija, ali umjesto da se komirash za pola sata, ti ces se komirat za sat vremena
probaj pa mi javi jesi li se KOMIRAO od boce viskija a prije toga popio bocicu ulja![]()
onda uzmes taxi i ides kuci ka coek...posto nema teorije da ga mozes zaebat ovako
Myth Busted!
razmislja li ko od vas da ce ta bocica ulja izazvat proliv![]()
Nemam potrebu da ga pijem (:
skinuo sam sa TPB-a (torrent)
evo link ko hoce da skine http://thepiratebay.org/torrent/5266...ta_3.24_v.7412
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo ga, zafaljujem (:
E ne bi se mučio sa maslinovim uljem vala, radije ne bi ni pio nego pio tako...
A maxe, pođi u grad, napij se ka' stoka, vrati se taksijem kući i gotova stvar...
A ne-popij bocu maslinovog ulja i za'ebaćeš policiju...A zašto? Da bi sjutra priča' drugovima-da vidiš sinoć, napili se mi u nice vice, a ja prije toga popio bocu ulja i kad me policija zaustavila da duvam-0.00...Vaaauuuu, ti si mene krealj![]()
hahahahah ja i vesko u nice vice, ubili se i zaebali veljovica <3
a onako fino duvas .podjes u betonjerku 6 sati.tamo mlatis sa kolegama svi koma.malo pajkis.dodjes kuci u 11
AO BRATE KAKO MI JE SINOC BILO EKSTRA U 11 SAM DOSA KUCI.
f6
jel vam taxi bas toliko skup da morate o ovome dumat..a Niksicanin samo neka je zdrao 5-6 puta ce proc 7. ce neki taxista uradit polukružno i završiće pod Ostrog slava mu i milost
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks