onda su trebali stavit objasnjenje uz transparent.
ne znam ko im je crtao ono, ali vrhunski izgleda ona slika..![]()
onda su trebali stavit objasnjenje uz transparent.
ne znam ko im je crtao ono, ali vrhunski izgleda ona slika..![]()
<--- leuk
Ma slika je strasna ! Dizu je 20 puta ahahahahah kakvi botovi
Vidjecete koreografiju nasu odje 14tog...
ahahahaaha!!1 jedva chekam znaci brate kako ce to da bude dobro glupi novljani sta vas ceka ahahaha leka majmune![]()
!!1!1
mislio sam na sve utakmice u sezoni uopće. jest da je primorac imao teže protivnike i u jadranskoj ligi u odnosu na eurointer ligu, i u euroligi, ali svejedno je ovo što je partizan do sad napravio nezabilježeno, ili se ja ne sjećam.
slažem se, da je na golu bio drveni golman koji stoji na jednom mjestu, obrana vbi se znala prilagodit i pokrivat ono što deblo ne pokriva
ovo da nije po pravilima o izmjenama golmana. ne znam je li se smješko odnosi na taj komentar ili na to što je obradović šuto?
najnevrejerojaniji je promašaj jokića sa 3 metra od gola, na lijevom krilu, sam i na prazan gol on puca plisku preko gola
bebić je katastrofa, nije ni čudo da je šetka od njega napravio budalu. bilo je to u zadnjoj četvrtini (zadnji gol), očito se i tucak tad već bio predao čim ga je ubacio
ne znam više je li ta priča s postom zajebancija ili ima istine. ščepo daje sve argumente za to da je istina
može komotno izostavit bebića, isto mu je nepotreban i nemože ga se nikako iskoristit. inače, nema jadran nikakave šanse u kotoru. sumnjam da će i pobjedit, a kamoli doć u priliku da nadoknade zaostatak. ne bi me iznenadilo da ih i "mrtva" mladost dobije preksutra u zagrebu
vaterpolski portal - www.dance.hr
ma nema sanse da jadran dobije. jedino mozda nece ovoliko izgubiti, posto ni primorac mozda nece toliko da grize, ali ovaj dvomec je gotov. nema sanse da se jadran digne do tad, chak ce vjerovatno josh vishe da padnu, ne bi me chudilo da dovedu u pitanje i F4 jadranske
@dida,
osmjeh je bio zbog cutanja sudije Obradovica, a iz tvog posta ne razumjeh, da li je to dozvoljeno (vracanje na gol prvog golmana)? Znam da do prije par godina sigurno nije bilo, a kad su uvedena ova nova pravila (shut iz faula sa 5m, blok od igraca - gol aut, itd...) ne znam jel' se i to promijenilo...
Kao sto rekoh, to prvi put vidim.
@BGH,
ja sam i prije meca rekao da ovaj dvomec moze, ne samo odredit' sezonu, vec i nagovjestit vaterpolo buducnost u Boki. Medjutim, nisam ni sanjao da cemo vas ovoliko prosut u prvom mecu...
Fundali smo vas, ja se iskreno nadam dovoljno duboko
A dal' cete isplivat, to cemo ubrzo vidjet.
Kao i lani, ni ove godine ne zelim zanemarit prvenstvo.
Osvojicemo 4 trofeja ove sezone! (by Djuro Maric) :joint:
P r i m o r a c
ja se nadam da ce ovaj poraz nagovjestiti buducnost prije svih bora, djura, stanka i drugara. no, to je vjerovatno koliko i prolaz jadrana na f4. pogotovo ako im se omakne da ipak uzmu neki trofej ove sezone.
seriously, though, potpuna mi je misterija ovakva igra jadrana. tj, ovih igraca sto sad igraju za jadran i za reprezentaciju od ljeta pa do sad. sta je tu u pitanju, da li zasicenost, nedostatak motiva [mozda je u pravu bio pero, uspjeh je dosao prerano], da li potpuni gubitak samopouzdanja, pojma nemam. strasno koliko ne lice na igrace. mislim, ti isti igraci su nedavno osvojili EP [ne samo oni, naravno, ali su bili medju najzasluznijima], igrali vrhunski vaterpolo, ovo je sad potpuni raspad. jokic i gojkovic su teski za gledat, elez, radovic, scepo ne postoje, zlokovic, janovic i ivovic su i imali tu i tamo dobrih utakmica, ali i to prilicno slabo, vukcevic je na pocetku sezone bio jedini dobar, posle se i on izgubio... ne znam, potpuno beskrvno i apaticno djeluju. proslogodisnji jadran je bio neuporedivo gledljiviji, iako realno slabiji tim.
real madrid sindrom, sto sam ja rekao prije nego je pocela sezona, da se bojim, jer u jadranu nema trenutno tgo autoriteta koji ce sve te zvijezde primirit i stavit pod komandu. trenutno je u jadranu svako glavni u svlacionici (pod tusevima), osim ovih mladjih, a od toga nista dobro ne moze izac. kad pogledaj primorac recimo, ti nemas tu puno zvijezda (nemojte me pogresno shvatit), ali imas jednog milica koji je bik, imas jednog kissa, radica, koji diktiraju tempo, ali ne vidis darka brguljana, draskovica, setku da vriste i govore sta da se radi, niti da sutiraju kao idioti kad se lomi rezultat...zna se ko sutira i kad. to u jadranu ne postoji ove godine, zato je prosle godine bilo puno lakse, jer si od zvijezda imao samo gojkovica i ivovica koji su drzali sve pod kontrolom. sad su tu janovic (kapiten reprezentacije), jokic (pro reko zvijezda), zlokovic ('najbolji' centar svijeta)...ajde ti to ustroji. jedino bi mozda murinjo mogao....![]()
<--- leuk
Stavishe na FB-u info iz Primorca da ce Stajmnec igrat' u revansu.
Ocekuje se 5. pobjeda za redom nad komshijama!
Kao, bitno je sto delegat napise kao razlog za iskljucenje.
No, ako ga je sudija odma' iskljuchio sa pravom zamjene zbog udaranja Ivovica (bez obzira sto je tome prethodilo) ne znam sto zapisnik tu moze ispravit...u Stajmnecovu korist?
Nego, najbitnije za nas je da igra.
P r i m o r a c
nije mi bilo jasno je li se to šprdaš s nastupom i mjenjanjem golmana ko na ringišpilu, ili se strvarno to pitaš za promjene golmana 2 puta. zato jer, moram priznat, nisam nikad čuo za to. raspitat ću se kod nekih sudaca, baš me zanima.
što se tiče nastupa isključenih s pravom zamjene, mislim da je to od lani reulirano tako da automaski jednu utakmicu kazne moraš odradit i nastup s 12 igrača. tako je burić dobio protiv barcelonete lani u zagrebu s pravom zamjene za manji "grijeh" (obostrano isključenje s pravom zamjene s vallesom, sudac bez razloga sudio s pravom zamjene - čini mi se nizozemac klopper) nego steinmetz pa nije smio nastupit protiv budve u 6. kolu
vaterpolski portal - www.dance.hr
Kad igra jug ? I Ima li prenosa ?
Evo sa zakasnjenjem da izjavim saucesce novljanima
ono sinoc je bilo razbijanje u pravom smislu te rijeci.Mada,mislim da ipak 5 razlike nije realan odnos snaga,prije svega zbog ona 2 lesa na golu novljana.Kad sam vidio scepa sa refleskima svjeze uginulog konja,momentalno sam se sjetio price o postu
sve u svemu ogromna pobjeda,5 razlike u gostima u cetvrtfinalu evrolige je velika stvar,i to protiv najvecih rivala sa mozda i najjacom ekipom u istoriji kluba.Ali,vjerovatno u toj njihovoj ogromnoj snazi na papiru i lezi razlog njihove ocajne igre.Svi su glavni,i tu nema srece.Jedino bi pero tu mogao nesto uradit,mozda vise ni on.
Bilo kako bilo,nama ostaje da napravimo pakao 14. aprila i da se nasladjujemo.I nadam se da cemo odigrat svom snagom,i zbog toga sto je ovaj jadran ipak prejak da bi bilo ikakvog opustanja,i da zabiljezimo 5. uzastopnu pobjedu protv njih,i da im pljusnemo jos jedan samar koji ce dugo pamtit![]()
Raise my hammer,take my aim
realno, mene vise boli ono ispadanje prosle godine, jer su cijele sezone momci igrali vrhunski (iako su bili slabiji od mnogih ekipa) i zasluzili su bili da prodju (isto kao i primorac) i zao mi je bilo sto je 1 klub morao ispasti, eto na moju zalost jadran, ali ove godine jadran definitivno ne igra kako bi trebao niti su zasluzili da igraju na F4 samo zbog one utakmice protiv barcelonete. tako da vjeruj mi, jeste ono tezak poraz sinoc bio, ali meni je tezi bio onaj prosle godine 9:8, jer se igralo do zadnjeg napada i nije se znalo ko ce ici dalje. a ovdje se u drugoj cetvrtini sve znalo.
<--- leuk
Razumijem ja to,ali ipak je ovo jedan mnogo zestok samar koj ce se dugo pamtiti.Okupiti na jednom mjestu toliko zvijedzda,bukvalno najjaci tim na svijetu po imenima,najaviti pohod na sve 4 titule,onda kao slag na tortu dobit priliku da se revansirate najvecem rivalu za prethodnu sezonu,i popit ovakav debakl na svom bazenu,dozivjet da se vise od pola meca samo 50-ak kotorana cuje,i to nakon onolikog fukarluka vase uprave,da 5 minuta prije kraja pola novljana napusta bazen..nije lako,priznaj![]()
da, to je najavio jedan ginekolog, koji iako je dugo godina igrao (branio), mislim da zna o vaterpolu (kao clan uprave) koliko i moja baba...
naravno da nije lako, boze moj, svaki poraz boli, ali vjeruj mi da mi i nije nesto tesko pao.
jbg, i ja sam tu istu upravu osudio zbog tog poteza za karte, ali kao sto sam vec rekao, ja sam svoje 4 karte dao kotoranima, tako da....![]()
<--- leuk
I svaka ti cast za to![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks