sta reci? bukvalno ste nas silovali, a jadran je kao i prosle godine izgorio od zelje da pobjedi, samo sto je prosle godine igrao do zadnje sekunde, a ove godine je prestao da igra nakon prve cetvrtine. ruku na srce, kako je jadran krenuo u prvoj cetvrtini, stvarno sam mislio da ce im se posteno revansirati za ono izbacivanje prosle godine i 2 poraza ove sezone, ali ne znam sta se desilo kasnije. pocele su individualne akcije, nerezonski sutevi u prazno, scepo i dalje posti sto se moglo vidjeti, jer sve sto je islo u okvir gola je ulazilo, bruka...zao mi je zbog navijaca jadrana, jer stvarno su se potrudili momci, ali sta je tu je. ostaje utakmica u kotoru, po meni cista formalnost, koju ce mozda jadran i dobiti 1 razlike, cisto da donekle ublaze blamazu. na kraju je primorac i stao (imali su par prilika za kontra napad) ali mislim da ni sami igraci primorca nisu htjeli jos vise da ponize najvece rivale.
ja sam dosao do bazena, vidio da je guzva pakao, i svoje 4 karte da navijacima iz kotora, i drago mi je sto su ti momci usli na bazen da uzivaju u pobjedi svog tima. ja sam se nervirao i znojio na kaucu, a bolje da nisam isao na bazen.
cestitke primorcu, kao sto je rekao BGH bili su tim, sto jadran ove godine definitivno nije.
a sto se iskljucenja stajnmeca tice, on je prvi udario leku i zato je i dobio po nosu. madjari su najprljaviji igraci i stalno koriste priliku da udare protivnika, ali to sudije rijetko vide. ovi nasi su ko junci, pa odma krenu sakama, a madjari su puno iskusniji u tome.
u svakom slucaju, bolji je pobjedio, svaka cast. s obzirom da jadran nece ici na F4, volio bi da primorac odbrani titulu, a s ovakvom igrom, sigurno oce, jer ne pamtim kad je neki tim ovako razmontirao jadran na domacem bazenu, jer kao sto je i capro mnogo puta rekao da je sve to super, ali novski bazen je novski bazen i tu tesko ko moze pobjediti bez neke extra superiorne igre. eto desilo se i to.

Reply With Quote

Bookmarks