Bravo monaccooo 2:1
Ne mogu da verujem Monaco sa pola terena primio gol
Bravo monaccooo 2:1
odigrah sijenu X2. Jer igra protiv lazia, kad je mogla sa juvetusom da igra nerijeseno moze i sa laziom.
Gossau - Biel 2 @ 2.00
Živio mi Srđane Aleksiću!
Evo, nakon malo dublje analize, po meni siguran fiks danas predstavlja
Ovo u svakom slučaju dolazi. Milan nema već 9 kola zaredom (od Intera, ako izuzmemo Mančester i LŠ, naravno) poraz. Parma igra tvrd fudbal kod kuće i uopšte nisu naivni. Imaju par iskusnih igrača pozadi, Milan će teško do gola. Ako i kojim slučajem bude pobjede Milana, mišljenja sam da će to biti u 90. minutu i 0:1, a nadam se da Parma (a i ja) nismo stvarno toliki maleri.
Štaviše, čak i vjerujem u pobjedu Parme, samo nemam dovoljno hrabrosti da igram čistu jedinicu.
Ovom gore paru, sa dosta visokom kvotom, dodao bih i možda ekipu u najboljoj formi (trenutno) kada je Seria A u pitanju, a to je:
Iz prostog razloga što mislim da se više ne mogu dozvoliti prosipanja bodova, slična onom u Livornu, ako se misli jurišati na titulu i iskoristiti ovaj momenat fantastične forme ekipe, a posebno napadača Vučinića (het-trik u prošlom kolu).
Takođe, mislim da je Lacio večeras ne može do pobjede protiv Siene (jer to ne mogu da namjeste) iz prostog razloga što je Siena jača ekipa u ovom trenutku, a i mislim da oni ne mogu da ispadnu iz lige. Dakle i tu prognoziram:
Ostalo mi ne djeluje tako sigurno.
Meč Đenova - Palermo vuče ka 3+ prognozi, kao i Katania - Fiorentina 0-2.
Mislim da Bari neće pobijediti, dok će Inter rutinski odraditi posao. Možda čak i 4+.
Ostali mečevi nisu za igru.
Srećno, ja ću probati ova 3 gore, pa šta bude.![]()
Manchester City - Everton 1 @ 1.90
Rio Ave FC - FC Porto 2 @ 1.70
Portsmouth - Chelsea X-2 @ 4.20
Schalke - FC Bayern 2-3 @ 1.95
Tenerife - Villareal 2 @ 2.40
Bologna - AS Roma pp2+ @ 2.75
Živio mi Srđane Aleksiću!
Fix kola definitivno Parma - Milan 2. Ne zato sto sam navijac, nego ce tako bit 100%. Vlado, zajebaces se, vjeruj mi. Parmi nista ne trebaju bodovi, dok znamo u kakvoj je poziciji Milan. Da ne pricam da je Parma bas losa ove godine.
DICIOTTO
Aue - Dynamo 1 @1.95
Barsa - Osesuna - 1-1 @1.4
Valencia - Malaga 1 @1.45
Portsmouth - Chelsea 2-2 @1.7
Aston Vila - Sunderland 1 @1.6
St. Mir - Celtic 2-2 @1.9
Inter - Livorno 1-1 @1.5
kvota 30.70
Valjadolid - Espanjol GG @2.00
Santander - Majorka DF2 @2.00
Almeria - Saragosa DF1 @1.57
Portsmouth - Chelsea M4 @1.85
WBA - Coventry M1 @2.00
Dundee - Rengers 3+ @1.7
Atalanta - Kaljari DFX @1.65
kvota 65.20
Boljonja - Roma GG @1.75
Katania - Fiorentina GG @1.80
Inter M1 @1.80
Djenova - Palermo DFX @1.60
Lazio - Siena X2 @1.80
Rio Ave - Porto 2 @1.7
Fenerbahce - Manisa M1 @1.95
kvota 54.10
Da ne pričamo o tome da je Parma zaustavila Inter (koji je svjetlosnim godinama ispred Milana) i da je Parma jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone, nakon povratka iz Serie B.
Iskažnjavaće vas Božinov i Krespo, vidjećeš. Previše je spor Favali za Božinova.
Mislim čak i da će Milan izgubiti ovu utakmicu.
roma milan nocas dobijaju 1000000000%!!!!!! ovo ostalo treba probat na gg meceve djenova palermo,bari-sampdoria,udineze-kijevo od ovih ostalih man siti gg i valensija 1
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
fiorentina 2 2.50
udinese x 3.65
ovo mi je interesantno, iskombinovacu s nechim...valencia 1 izgleda kao sigurica, man city 1, genoa gg.....
jucerasnji tiket
lester-reding 1
engleska 2
s 10e
Toooo lacio majstore! 1:0 Iznervirao sam se sto sam popadao sinoc na sevilju i danas na monaco pa sam morao treci listic da odigram lacio![]()
eo me,nisam bio tu 2 dana,uplatih nesto na brzinu nocas,pa ako dodje postavicu![]()
a misli li ga ova svemocna barselona uvaljivat u drugo poluvrijeme.
igra li messi, zna li ko?
edit. nadjoh informaciju... igra,u redu je![]()
Last edited by djuzonja; 24-03-10 at 20:11.
There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)
Bookmarks