Svakome je bitan onaj grad u kojem živiPa nekoga zapadne PG, nekoga Andrijevica
A ako izađe samostalno, postoji šansa da uzme dio suverenista koji nijesu za DPS, ali ni za opoziciju sa srpskim partijama...mislim da bi bolje bilo 4 samostalno uzeta odbornika no 6 ka sad u koaliciji, jer bi se više pitali.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
zar ne bojkotuje opozicija izbore?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Kakvi su ovo izbori? Što se bira ođe?Svako malo neki izbori,puštite me
Vjerovatno ću glasat' za neke što obično imaju 6 glasova ili tako nešto![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Ja bi volio od potencijalnih apstinenata da chujem... Sta su razlozi njihovog neizlaska na lokalne izbore?
Just to slip the skin...
Dosadno mi je.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
ma ponovo ce milic ispalit opoziciju, a i da to ne ucini, isto nemaju sanse da dobiju na izbore koji se odrzavaju 2 dana posle dana nezavisnosti...
AJMO CRNA GORO !!!
Ja samo ne mogu da shvatim CRNOGORCA koji je rekao npr DA na referendumu, da sad glasa OPOZICIJU..znaci kapiram srbe itd..ali crnogorca koji je rekao Da. DA GLASA LIBERALE ZAJEDNO SA CETNICIMA, KOJI NE priznaju drrzavu , himnu, i navijaju za ikodinovica, prlainovica umjesto za jokica i nase ajkule..e tako mi svega ti crnogorci nisu normalni..onda ako vec ne vole dps.. neka ne izlaze, to je postenije...
:)
nisu ni Srbi vise protiv ove drzave, to svi znamo, pa mogu politicari da glume sta hoce.. jedini nacin da izgubimo ovu drzavu je da je svu rasprodamo, a na dobrom smo putu... Znaci, bolje da se mi pripazimo nasih i da ignorisemo ovo upiranje prstiju u Srbe, Albance, Marsovce.. jer ce nam nasi prodat' drzavu, a nece puno proc'
i ja znam da je mobilizacja na Cetije bila 1991 65%,ali su to nadomjestila 416 dobrovoljca sa 11 zena sa Cetinja,pa sada to kada si na kafu u Gaetu ne smijes pomenut,kakvi dobrovoljci,kakvih 60%,svi smo Liberali 100%,prema tome,svuda se kreci,od vlasti do naroda,samo da je cisto.
Last edited by minjo; 23-03-10 at 23:02.
kad pogledas popise od 45 godinepa na ovamo..srba je do 91 godine u crnoj gori, znaci pisanih srba bili najvise izmedju 7-9 % sad ih je navodno 32 koliko me pamcenje sluzi..sta ti govori..da su srbi crnogorci, ili da su crnogorci pisani kao srbi...lutko, prvo provjeri statistike..procente itd...ne pricamo odje o milu, ovome onome..ja odje pricam da ne mogu dati ovakvoj opoziciji GLAS, iz prostog razloga sto ne zelim da mi nr mandic, danilovic i druzina budu na vlast, a navija za reprezentaciju srbije na evropskom u vaterpolu i to javno kaze i prizna...to je sramota...u srecnim zemljama takvi ljudi ne bi imali pristum u medijama..to bar moras znati...u nekim bi ih pak kamenovali, u nekim prognali, u nekim zatvorili, u ekim strijeljali..a 21 vijek zamisli...tako da smo mi opet koliko toliko demokratska cg...kad bude opozicija neka u buducnosti nekih novih mladih ljudi, poslovnih pametnih ja cu ih prvi glasati..ali sadasnju opoziciju ni u ludilu...
:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks