Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Pričamo li o igraču, tandemu ili grupi fudbalera koji bi možda mogli da zaustave Mesija?
Daj, ne budite smiješni. Ja kažem da ne postoji fudbaler koji može SAM da uhapsi Mesija, a vi mi velite mogu Zaneti i Kambjaso zajedno, mogu Maikon i Samuel.. bla bla![]()
Smiješni ste..
Evo ja navijam za Real, mrzim Barselonu, pa mi to ne smeta da kažem da je momak ubica i da je bolji od svakog fudbalera Reala, pa čak i od Ronalda (trenutno) iako mislim da Ronaldo ima konstantniju formu od njega, i da je zbog toga generalno gledano bolji fudbaler
Ali sadašnji Mesi, i sadašnji Ronaldo (koji je isto odličan) kad se uporede, ipak je prednost na strani Mesija koji buvkalno SAM gura Barselonu
Ne vidim razlog sto se toliko streca od tog Mesija, do el klasika ima jos skoro 20 dana, a i Barsa igra LS tako da ce staviti akcenat i na Arsenal. Sto naravno ne znaci da je Real ne bitan, itekako je bitan.
Niko nije osporio tvoju tvrdnju da ne postoji fudbaler koji mozhe sam zaustaviti mesija... Samo smo rekli da mesi mozhe biti zaustavljen sa dobrom taktikom i dva kvalitetna fudbalera koji bi ga udvajali...Real je to imao u prvom derbiju, vidjecemo kakvi su na psiholoshkom planu trenutno, jer mislim da ce to odluchiti predstojeci klasiko...
![]()
#fakenews
Ovi madridisti izludješe od Barselone, ubiše ih načisto.
Možda u košarci noćas iznenade![]()
Iznenadiće (ako se to uopšte može smatrat iznenađenjem) oni u fudbal ove godine, ja mislim.
U košarku teško teško... Tu je Barsa predaleko!
[quote=FC_Barcelona;1548433]Iznenadiće (ako se to uopšte može smatrat iznenađenjem) oni u fudbal ove godine, ja mislim.
Bojati se da si u pravu.
ko zna dje ce on poc...ovo ljeto bi trebalo da obiljeze strashni transferi....inace EL KLASIKO sudi Mehuto Gonzalez sudio inter-chelsea u milano.....
spanci ga smatraju sudijom koji lako daje kartone i koji malo teze sudi penale
sudio realu protiv valladolida prije 2 kola
Gospodo zasto ne prognozirati i komentarisati ? Ja se nadam da se tog 10 Aprila sveti Jakov pokloni do crne zemlje Boginji fudbala licno.
I naravno da mu bude cast, ako ne zadovoljstvo, ono bice mu cast sigurno.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks