ao aj skalajte..
ao aj skalajte..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Guys....take it easy ovo je samo foruum![]()
Neces ti da vraces, neces dugo, jer vec si poceo da me nerviras.
I bas smo te cekali juce na meet-u, da te podjebavamo, in real life, grupno podjebavanje.
Ja sam te podjebavao/zezao jer vidim da si teska paljevina, to su mi svi rekli ali niko od njih nije imao zivaca da zeza. Ja sam to radio sa stilom, uz pomoc njih (oces li imena???).
Opet kazem, podjebavanja. Ono, krive felme (koje nisu krive), katastrofa gume, koje, ruku na srce, jesu. Onda, dim i te zajebancije...
I ti si mene podjebavao (ali nemas stila i to te jebe) kao smrdi ti auto, "pljin", ovo ono...znas i sam (ili si mozda zaboravio jer nemas preko 2kb memorije (pukni sad (opet podjebavanje)).
I ti onda htio da mi vracas to, ali sa kamatom, i poceo si da me diras tu dje boli, i opet si mi reftreshovao neke stvari koje pokusavam da izbrisem iz glave.
E stari, tu si presao svaku granicu.
Opet ti kazem, ako ti treba neko objasnjenje, reci, svaki san sam ti kod tvoje kuce.
TAKUMI
Vidi se ko je paljevina po ovome postu.
Opusti se coVece, ovo je samo forum, sala , razonoda
Ti si se malo salio, salim se i ja malo i to je.
Sa tim sto ja ne gorim, a ti goris jer si pceo da se nerviras.
Da ti nisi htio mene da podjebavas ne bih ni ja tebe i to je to.
Vidis li ti da sam ja ikad nekog drugog podjebavao? Ne, jer mi je to glupo.
Svako ko je ovjd duze na forum zna koliko si ti mene podjebavao.
Postavio sam topik o spustanju auta a ti uzeo i citav topik podjebavas.
Tada ti nije smetalo da podjebavas a sad kad ja tebe podjebavam ti goris.
Imam ja znas koliko jos materijala, ali ja nista od ovoga nisam ni htio da izbacam da vracem te stvari iz proslosti, ali ti opet poceo da pricas moje auto krama......
Mogao si fino da postujes kao svi drugi a ne sve da podjebavas.
Ma ti si tek sad shvatio da je ovo forum. Kasno, ali bice jos autobusa.
Podjebavao sam i druge, sve koje znam i koje ne znam (pa i samog sebe), mislim...podjebavanje = sale u ovom slucaju, kao i oni mene, dok recimo na meet-u smo ful OK, ozbiljni (dobro, CVX nije), pricamo o porodicnim problemima, o nasim zenama koje idu van bez pitanja, onda proucavanje anomalija u ponasanju brazilskih zaba unutar istospolnih zajednica gdje je Trile daleko najbolji (vide se cari UDG-a (Udruzenje penzica Danilovgrada)), zadnji put smo imali cast da razgovaramo sa sociologom Sradjanom Vukadinovicem o porezu koji obuhvata sve vozace cumurasa, bilo je rostiljanja, sarafljenja, ali tebe tamo nema. Ne znam zasto? Pitam se, zasto?
TAKUMI
I zasto se ti ljutis i prijetis kad ja isto radim?
Ti pricas kao da ja jedini nisam bio sa foruma tamo. Nesto nisam ljubitelj tih okupljanja i sto to znaci?
Masu ljudi sa foruma nije bilo pa nista.
Ja nisam pizdio na tvoje sale i prijetio pa ne bi trebalo ni ti, a ti to radis![]()
mir mir mir niko nije kriv ava ava ava ...ne smijem nikome rec da je krava banovace me
LOL
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
love is in the air
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks