View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 188 of 942 FirstFirst ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... LastLast
Results 4,676 to 4,700 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    u evroligu idu 2 najbolja iz lige + osvajac kupa, valjda.
    pa očekujem da će primorac koji je osvojio kup bit među ta 2 najbolja iz lige. onda ostaje pitanje 3.

evo koga zanima najava hrvatskog derbija jug-mladost s naglaskom na nepravedan odnos htv-a prema ne zagrebačkim klubovima i vaterpolu
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

da, smetnuh s uma da je primorac osvajac kupa.
    kakve su propoziciju uopste prvenstva CG? jel opet ide neka mini liga, ili direktno plej of? ako ide plej of, onda pretpostavljam da se za plasman u EL gleda rezultat iz JL, sumnjam da ce biti neke majstorice, utakmice za trece mjesto ili tako nesto.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Novljani ne daju ni jednu kartu,samo jedna osoba moze uzet dvije i to ako je iz hn-a pi !!!

A da se ti, koji su ti dali tu info, obrate LEN-i povodom toga?
    Znaci, zna se da se dio karata mora dobit' i niko iz naseg kluba nema muda LEN-i da se obrati, drugu godinu uzastopno! Sto ti je DPSDP-e kombinacija, da se ko kome slucajno ne zamjeri!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

da, smetnuh s uma da je primorac osvajac kupa.
    kakve su propoziciju uopste prvenstva CG? jel opet ide neka mini liga, ili direktno plej of? ako ide plej of, onda pretpostavljam da se za plasman u EL gleda rezultat iz JL, sumnjam da ce biti neke majstorice, utakmice za trece mjesto ili tako nesto.
    Rece PERPER da ide odma' play off. E sad, koliko je njemu vjerovat...
    A sto se propozicija oko 3. predstavnika tice - to ce oni u hodu, siguran sam da se jos ne zna.
    Tj. nisu ocekivali da nece ni bd ni jhn osvojit Kup....
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam u jednom prijenosu čuo đurkovića da je rekao da ide odma play off. nije spominjao treće mjeste.

1. kolo za kadete
    jadran - mornar 10:7
    primorac - jug 11:6
    budva - medveščak 8:6

2. kolo
    mornar - budva 11:6

inače je medveščak više nego uvijerljivo slavio u svim utakmicam na hr kupu pa je tako i mornara u inalu dobio 8,9 razlike pa mi je čudno da su oni izgubili od budve, a mornar je dobio. jedino može bit objašnjenje da je medveščak došao oslabljen jer su od djece tražili da sudjeluju u troškovima dolaska u kotor sa 500 kn. inače sam čuo da medveščak ima iznimno velik proračun, iznad 3 mil kuna. s obzirom kakve igrače u prvom timu imaju ne vjerujem da na njih troše previše pa mi je još veća sramota što su od djece od 14 godina tražili tolike novce. pitam se jesu li oni sa iti malim udjelom sudjelovali u ovom putovanju

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nemoj ponizavat Budvu, vec se vidi rad Sloba Macica (koordinatora mladjih selekcija u Bd) i Petra Vica.
    Slobo Macic je u Primorcu od 12-e do 19-e godine vodio generaciju '84, a tu su ti: M.Janovic (Savona), D.Brguljan, Crepulja, Milosevic (Primorac), Paskovic (Budva, mada je on '85, ali je uvjek bio sa tom ekipom) i Bjelobrkovic (Cattaro).
    Dakle 4 ih je lani sa Primorcem uzelo titulu prvaka Evrope, a o Mladjanu ne treba ni prichat...

Vec vidjeh da su u pojedinim kategorijama budvani dobijali i nas i novljane, sto je do skoro bilo nezamislivo. Nov bazen + 2 dobra trenera i eto prvih uspjeha...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

možda se nisam dobro izrazio. nije mi čudno to da budva pobjedi. nego da je poražena, uvjerljivo od mornara, a dobila medveščak. očekivo bi da, ako će već neko pobjedit budvu da to budu zagrepčani. oni su stvarno gazili sve žive na našem natjecanju. evo rezultata http://www.hvs.hr/index.php/naslovni...li-kup-rh.html primili su dva puta po 2 gola, dva puta po 3 i jednom 5. u finalu su dobili 15:3 mornara

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

dida, prije ovih rezultata koje si ti dao igralo se jedno kolo, jer je Primorac dobio jadrana 13:6...
    U 12:30 je Primorac-Bd, to cu otic' vidjet.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac-Budva 5:9, lekcija iz discipline, prije svega.
    Tuja se svojim rezultatima moze hvalit' do prekosutra, ali je cinjenica da nijednog igraca nije stvorio.
    A par ovih koji su danas igrali i koji imaju talenat...ne bi se smjeli ovako ponashat da ih trenira Maki, Macho, Slobo Vicevic...
    Ne znam ostale rezultate.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam to vidio na stranici od mornara. odlična je i po meni najbolja od klubova iz jadranske lige. medveščak - mornar 11:4 i jug dobio jadrana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li neko kako su igrali jug-mladost

big giant head Guest

jug dobio, chini mi se 10:8

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jug dobio 11-8
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo izvještaja s jug-mladost 11:8 (link) i par klipova (link). to su nekad bile zanimljive utakmice. sada je jugu dovoljno krektno odigrat i lagana pobjeda je tu. ovo je 9. zaredom pobjeda juga protiv mladosti.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Međunarodni vaterpolo turnir pod nazivom "Fajnal siks" za uzrast do 14 godina završen je danas na bazenu u Kotoru.

Danas u posljednjem, petom kolu postignuti su sljedeći rezultati:

Budva-Jug 6:5
    Medveščak-Jadran 15:7
    Primorac-Mornar 9:8

Prvo mjesto osvojila je ekipa Budve, drugi je zagrebački Medveščak, dok je treće mjesto pripalo vaterpolistima kotorskog Primorca do 14 godina.

Četvrto mjesto zauzeo je dubrovački Jug, peti je hercegnovski Jadran, dok je posljednje, šesto mjesto pripalo splitskom Mornaru.

Za najboljeg igrača proglašen je Petar Ćetković, vaterpolista Budve, najbolji golman je Marko Slade iz Medveščaka, dok je najbolji strijelac turnira u Kotoru Sreten Latković, igrač Primorca.

(sajt ''Skala radio'')

Ko je redovno citao ovaj topic sjetice se moje price od prije vise od godinu dana, kad sam rekao koliko je velika stvar za Budvu bila dovodjenje Macica i Vica.
    Ovo je daleko najveci uspjeh neke budvine mladje generacije u njihovoj istoriji. Iako sumnjam da ce u ukupnom plasmanu zauzeti prvo mjesto...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    I onda me pitaju zasto pjevate neka gori herceg novi ??? Izgoreo...............
    nema potrebe da generalizujes zato sto su 2 covjeka odlucila da vam ne daju karte...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dolaze li bestije u novi???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nedaju karte gospoda iz novoga,tako da ne dolazimo...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    nedaju karte gospoda iz novoga,tako da ne dolazimo...
    nedaju ni jednu??? ja sam cuo da ce da daju 40

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikola_93 View Post
    nedaju ni jednu??? ja sam cuo da ce da daju 40
    Loshe si cuo......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Nikola_93 View Post
    dolaze li bestije u novi???

Pitaj Bora Mracevica, Stanka Zlokovica i Djura Marica!
    Ta tri pizduna, vec 3. utakmicu u nizu rade nesto sto je nezabiljezeno na drugim sportskim terenima!
    Ne (pro)davati karte nekome, jer je iz Kotora...je za svaku osudu.
    Ali se ne ljutim na njih, mahacu im ja sa tribina svakako , ljutim se na nashu Upravu!
    Novljanima, u revansu, treba dati 3 (tri) karte (za pomenuta tri pizduna, oni moraju uc', a i usli be i bez karata) i to da sjede na istoku i nikad im vise nece past na pamet ovako nesto da rade!

A slazem se sa pricom da ne treba mrzjeti citav novi i sve novljane (dakle da ne treba generalizovat) zbog ovoga. Valjda je jasno zbog cega...

I ovo dokazuje koliko se boje Primorca!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Pitaj Bora Mracevica, Stanka Zlokovica i Djura Marica!
    Ta tri pizduna, vec 3. utakmicu u nizu rade nesto sto je nezabiljezeno na drugim sportskim terenima!
    Ne (pro)davati karte nekome, jer je iz Kotora...je za svaku osudu.
    Ali se ne ljutim na njih, mahacu im ja sa tribina svakako , ljutim se na nashu Upravu!
    Novljanima, u revansu, treba dati 3 (tri) karte (za pomenuta tri pizduna, oni moraju uc', a i usli be i bez karata) i to da sjede na istoku i nikad im vise nece past na pamet ovako nesto da rade!

A slazem se sa pricom da ne treba mrzjeti citav novi i sve novljane (dakle da ne treba generalizovat) zbog ovoga. Valjda je jasno zbog cega...

I ovo dokazuje koliko se boje Primorca!
    Ih kakvi su to klosari vi ne znate Prije je zvao jedan momak bora mracevica da ga pita moze li nam barem 20 karata dat i tu su pale takve price da je to strasno A najvise su krive "bengalske vatre" kako kaze gospodin boro :devil:

big giant head Guest

ne znam sto se fino ne skupe navijaci primorca, bilo kao organizovana grupa ili pojedinci, i fino tuze pvk jadran. ozbiljno. ne bi dobili nista posebno, niti kakvu materijalnu nadoknadu niti bilo sta, ali makar bi odjeknulo. nije da ce mi nedostajati navijaci, vise puta sam rekao sta mislim o tim likovima, ali nemaju pravo boro i drugari da diskriminisu nekoga zato sto ima mjesto stanovanja negdje gdje se njima ne svidja. mislim, i ovako ce doci dovoljno kotorana, kao sto je i prosli put, svi imaju nekoga druga u novi ko im moze nabavit karte, ali that's hardly the point, ovo je jednostavno diskriminacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam sto se fino ne skupe navijaci primorca, bilo kao organizovana grupa ili pojedinci, i fino tuze pvk jadran. ozbiljno. ne bi dobili nista posebno, niti kakvu materijalnu nadoknadu niti bilo sta, ali makar bi odjeknulo. nije da ce mi nedostajati navijaci, vise puta sam rekao sta mislim o tim likovima, ali nemaju pravo boro i drugari da diskriminisu nekoga zato sto ima mjesto stanovanja negdje gdje se njima ne svidja. mislim, i ovako ce doci dovoljno kotorana, kao sto je i prosli put, svi imaju nekoga druga u novi ko im moze nabavit karte, ali that's hardly the point, ovo je jednostavno diskriminacija
    I prosli put se jos djuro drao na bora : " Usli su alooooo usli su ubicu teeeee " i slicno !!!!! kloshari

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sto ima bilo ko od Bestija od bilo kakve tuzbe!?
    Da su mediji bili korektniji prema nama moglo se dat' kakvo saopstenje, ali mislim da je i to sad suvishno...
    Jedino nam je vazno da budemo uz svoj klub na tako vaznom mecu.

Drago mi je da i ti mislis da je ovo diskriminacija.
    P r i m o r a c

Page 188 of 942 FirstFirst ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)