gol za televizijske spice sto bi rekli oni sa rtcg 2
jbte jedno 5 linkova ovog gola je postavljeno na prethodne dvije stranice...
AJMO CRNA GORO !!!
gol za televizijske spice sto bi rekli oni sa rtcg 2
sto bi radio tek da smrsa jos koje kiloProšao sam pripreme, maksimalno sam spreman, a ako vam kažem da sam imao 80 kilograma dok sam nosio dres Budućnosti i Zvezde, a da sam sada stao na 76, biće vam jasno zašto "letim" po terenu.![]()
AJMO CRNA GORO !!!
i ovako bi bio maradona za cg ligu..
Last edited by Rasta; 09-04-10 at 03:02.
da ga je gadja' sa te pozicije nikad ga ne bi strefio:devil:
ima li informacija sa žrijeba o terminima odigravanja?
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=112417
zaboravili su da stave kad smo sa Englezima kuci
sa englezima kuci 7.oktobra 2011..no su kiksali na CDM,mada pise u tekstu..
Djasvi mi se raspored.
3. septembar 2010. Crna Gora - Vels
7.septembar 2010. Bugarska - Crna Gora
8. oktobar 2010. Crna Gora - Švajcarska
12. oktobar 2010. Engleska - Crna Gora
4. jun 2011. Crna Gora - Bugarska
2. septembar 2011. Vels - Crna Gora
7. oktobar 2011. Crna Gora - Engleska
11. oktobar 2011. Švajcarska - Crna Gora
Dobar.
Bijo si poziw koi se neodbija
Grande Montengro![]()
BISOGNA VINCERE !
Bolje nije moglo... Nadam se da cemo uzeti bugarima bar bod u gostima, pa da se osokoljeni krpimo sa shvajcarcima...Odlichno je shto poslije negleza imamo dugu pauzu, tako da i eventualni debakl nece puno uticati na susret sa bugarima kuci... Da su me pitali da sastavim povoljniji raspored teshko da bih uspio...
![]()
#fakenews
Ja slucajno u isto vrijeme citah danasnje Vijesti...pa mi dobismo sve (sem slobodnog termina, zbog mlade reprezentacije) sto je Kranjcar zelio!?![]()
P r i m o r a c
Zbilja, BOLJE NIJE MOGLO !!!!
Ajmooooooooooooo ljudi !!!!!!!!!!!!!!!!!
CIIIIICOOOOOOOOOOO POSPREMI BANDU BUGARSKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobro je,dobro nema sto,a mladi neka se nekako izbore za prolaz i bez ove dvojice,ionako su vecinu utakmica igrali bez njih,s tim sto bih im ja ostavio Fatica ako vec nece bit starter u seniore...
pa i nije bas najbolji...7. septembra mladi igraju posljednju utakmicu u kvalifikacijama, isto kada i seniori sa Bugarima...takodje u 5 dana su nam Svajcarci i Englezi (i to 2 puta)...ali dobra stvar je sto pocinjemo doma sa Velsanima, jer bi pobjeda na startu mnogo znacila
Last edited by Socrates; 25-03-10 at 17:02.
Kad se vraca Drincic?
7. oktobar 2011. Crna Gora - Engleska
11. oktobar 2011. Švajcarska - Crna Gora
Ove dvije zadnje će nam vjerovatno pokopati svaku nadu koju budemo imali. Nadam se bar da ćemo skupit dobru zalihu prije toga, pa što bude.
Idealan raspored!!!Prvo će bit nekoliko prijateljskih da selektor uspostavi taj napadački stil (makar za poluvrijeme) pa onda na premijeri kući da se napane Vels i uzmu 3 boda!!!Zatim se ide u Bugrasku dje će se eventualne greške odbrane protiv Velsa svest na minimum pa možda zakučimo bod (a što da ne i 3
)!!!Sa takvim startom mi smo već kandidati za eventualni baraž jer će to podić samopouzdanje za Švajcarce (mada bih više volio da prvu igramo u goste) i onda sa Englezima bez opterećenja već čisto kao poklon za trud odigrat na Wembley utakmicu života (za sve njih a i nas koji gledamo)
!!!Samo da nas povrede mimoidju i da Vučinić & Jovetić ne budu u frku oko eventualnih transfera pa dodju sa mislima daleko od reprezentacije al neće valjda
!!!
deuscroix
Eo slusah sad Cica, ono sto se i moglo pretpostavit, ako mislimo da jurimo to drugo mjesto, iz prve 3 utakmice se moraju uzet 7 bodova... Pobjede kod kuce i remi u Sofiji.
Bijo si poziw koi se neodbija
ceka se taj septembar i oktobar
AJMO CRNA GORO !!!
Last edited by gatsbyy; 25-03-10 at 21:27.
AJMO CRNA GORO !!!
zamislite kidanje doma sa englezima ako nam bude trebalo za baraz ili prvo mjesto![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks