Page 23 of 271 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast
Results 551 to 575 of 6751

Thread: iPhone (Helpdesk)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno da moze

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Thx, ali... Ne zelim to da radim... Samo zelim da creiram account, ulogujem se i kupujem sto mi treba... Ne znam kako to da uradim, jer t mobile prodaje uredjaj cije mogucnosti ne mogu da koristim. Sad ih zovem da pitam: Kako da updateujem iphone, i kako da ga koristim u potpunosti? Kupio sam ga kod vas, pa me interesuje kako.
    telefon je jednostavno otkljucati, isto tako je i jednostavno skidati crack-ovane aplikacije
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice 300eura mos lagano da uzmes 3g dobro ocuvan i to od 16gb e sada boja je nebitna tj koja se tebe vise svidja mada bijeli mi je nesto vise za zene...
    sto kaze Fenix 3Gs NE DIRAJ ja sam radio na nejga ima mi ga jedan prijatelj a on ima 2g ili 3gs sve mu bitno samo da prati trendove ako se uporede 3g i 3gs 3gs je nevjerovatno brz oko 2-3puta,ee da i ima malo jacu kameru sto mene ne daje previse znacaja jer ako ocu da slikam imam fotoaparat,uglavnom uzmi slobodno 3g neces se pokajati i cak 2g da uzmes tj kako raspolazes sa parama ali vidim da imas nekih 300evrica tako da bez razmisljanja uzimaj,prati po forumu cesto ih ima i to dobro ocuvanih u full pack...
    P.S. sto se tice mog pitanja za 3.1.3 ok onda necu da dizat ostacu na 3.1.2 nista mu ne fali

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

ima ovdje video u brzini otvaranja aplikacija http://www.engadget.com/2009/06/17/iphone-3g-s-review/

3GS je stvarno munja, razlika je velika u brzini , poredjenje sa V10 6000ccm
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uff maxe vise sa 3gs,ocu da radim na ljeto nesto da ustekam para i da ga kupim pod hitno!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

Evo. Kupio sam iphone 3G 16 Gb.

Nisam ništa dirao na njega. Polovan je telefon.Ubacio sam svoju 069 karticu i radi. Našao sam gdje da ispodešavam čitajući forum, parametre za promonte.Sve radi ok.

E sad mene interesuje pošto sam novi u ovome, čitajući forum, da valjda 3.1.3. ne smije da bude na iphone-u taj neki software. Ja izgleda da taj imam. Što znam.Uđem u Settings, general, about - i piše mi Version - 3.1.3. (7E18) .. Je li to valja ili ne valja ?

Pratiću upustva na iphone serbia forumu za jailbrake-ovanje da imam i tu Cydiu, kako bih mogao da instaliram i te druge aplikacije.

Ajde mi samo objasnite je li sve ok Ima li razloga za paniku

Eh da, i htio sam da otvorim novi account na itunes-u i traži mi nešto REDEEM. Šta to predstavlja ??? Vidio sam nema niđe crne gore ni srbije. Koju zemlju da stavim ?
    Last edited by Koma[MFHN]; 21-03-10 at 06:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stari nije ti to nista ne brini nista,to da ne smije da bude jeste jer nije bilo unlocka a vjerovatno su ti postovi bili stari pa niko nije izbacio novosti,Cyida ti sluzi za svasta bukvalno svasta,tebe telefon radi na 069 karticu i to je super,nema nikakve panike jesi li lood ja imam 3.1.2 al eo rekose mi da 3.1.3 ne donosi nisa novo samo da se landscape brze uradi.Nemo nista dirat na njega e da svaka malo bolja apps se placa preko iTunesa tako da ti fino skidaj apps preko neta najbolje preko torenta..kucas nesto ovako *craked apps for iphone 3g* ili tako nesto i vidi sam onda sto i kako e da samo ces morati da instaliras preko Cydia-e pach za krekovane apps da se na kraj prebacivanja ne pojavi error kao mene ima par bagica koje bi valjalo da rijesis,caller fix obavezno uradi da ti ne stizu poruke +382xxxxxxx nego fino pod imenom koji ti stoji u contact jedino ako ih ne memorises +382xxxxxxx mada ja enmam tu naviku nego 06xxxxxxx...to ako oces idi po ovoj temi ove stranice unazad ima masu stvari koje valjaju i prati upustva neko to uvijek fono izbaci ovako kao ja
    Sto se tice iTunesa samo izlupaj nesto mada neces kupovati apps da bi unosio prave podatke...
    Npr mene stoji Billding adress Montenegro Podgorica pa onda mi ispod pise NEW YORK 10001 pa onda stavis svoj broj lazan naravno country/region USA ii to ti je to...
    zeznuo sam Steve Jobs-a.....
    eto tolko od mene ako ima dje kakvih greskica u kucanju prastajte brzo sam kuca jer zurim

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Koliko sam ja shvatio on vec ima 3.1.3 u svoj telefon , e sad predpostavljam da je telefon koji si kupio SimFree ili je u njega custom softwer(mada ne vjerujem cim nemash cydiu) . Sto se tice kreiranja acc na itunes , samo udji u freeapps i stavi kreiranje naloga , kad budes pravio nalog kao drzavu stavi US da bi ti sve aplikacije bile dostupne , npr ako stavish Croatia nece ti sve biti dostupne, pa ja mislim da i FB cak pravi problem.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Quote Originally Posted by Koma[MFHN] View Post
    Evo. Kupio sam iphone 3G 16 Gb.

Nisam ništa dirao na njega. Polovan je telefon.Ubacio sam svoju 069 karticu i radi. Našao sam gdje da ispodešavam čitajući forum, parametre za promonte.Sve radi ok.

E sad mene interesuje pošto sam novi u ovome, čitajući forum, da valjda 3.1.3. ne smije da bude na iphone-u taj neki software. Ja izgleda da taj imam. Što znam.Uđem u Settings, general, about - i piše mi Version - 3.1.3. (7E18) .. Je li to valja ili ne valja ?

Pratiću upustva na iphone serbia forumu za jailbrake-ovanje da imam i tu Cydiu, kako bih mogao da instaliram i te druge aplikacije.

Ajde mi samo objasnite je li sve ok Ima li razloga za paniku

Eh da, i htio sam da otvorim novi account na itunes-u i traži mi nešto REDEEM. Šta to predstavlja ??? Vidio sam nema niđe crne gore ni srbije. Koju zemlju da stavim ?
    Po svemu što si rekao meni se čini da imaš sreću i da je SIMFREE telefon. I izvini što ti se nijesma javio preko msn -a. Nijesam bio tu.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

a dobro sad kako da instaliram tu cudesnnu cydiu?

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Skini Blackra1n na komp sa Blackra1n.com priključi iPhone i pokreni, kad završi sve dobićeš ikonicu blackra1n na iPhonu, uključi wifi čekiraj Cydija i Rock.Poslije toga uninstal blackra1n sa iPhona i to je to.
    Sto se rocka tice i meni se vise sviđa sve isto radi čak ima i više funkcija
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

Koliko treba da radi ovaj program ? I šta treba da se dešava. Evo ja ga uključio, on sto godina stoji i piše running - a na telefonu ikonica ona usb sa strelicom prema ITunes-u.

Što da učinim ? DA ostavim da pustim ?

Ma neće ovo ... neđe sam pročitao kao da ne radi sa 3.1.3. firmware-om ...
    Last edited by Koma[MFHN]; 21-03-10 at 19:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cekaj da li si prebacio Blackra1n???

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

đe da li sam prebacio ? Pokrenuo sam ga sa desktop-a.a iphone mi je priključen na usb

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa da li ti je nakon toga ikonica kao crna kapljica u mob tj na menu kada prelistas ono vidis li je dje???

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

gledao sam na youtube kako izgleda proces.

Kod mene krene - telefon se restartuje prvi put- i onda dođe ona ikonica kabal od usb-a u iTunes i tako stoji 1000 godina. I ništa. A inače trebalo bi da se odmah to završi. Međutim, vidio sam neke komentare ispod tih klipova, kako navodno za 3.1.3 ne može ovo... šta kako pojma ti nemam majke mi.

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Ukoliko se ne varam, ako sjutradan izadje 3.1.4 verzija softvera, i ako se update-ujes na nju, ukoliko ti je simfree telefon nece ti se nista desiti, osim sto ce ti se maknuti te crack aplikacije, pa ces morati sve ispocetka... Ako ti nije simfree, ni ne pomisljaj na update
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

Ma ne interesuje me update. O majka mu stara, ja vama jedno vi meni drugo.

Onemogućeno mi je instaliranje onoga programa za CYDIU. I sad ja pitam je li mi ta CYDIA toliko neophodna i da li npr. samo sa njom mogu da ispravljam neke bug-ove kao što je npr. ovaj bug za kontakte.Kad god me zovne neko a ja sve telefone ukucavam sa +382 piše mi samo broj.Da li samo pomoću cydia-e mogu to da ispravim ?

I pošto ne pomišljam ni na kakav update, sa ovim 3.1.3. ja nisam baš toliko osakaćen, je li ?

Pozz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

haahaha nisi osakacen...eee cekaj da li ti je instalirao drajver jer kada sam ja ubacio novi OS 3.1.2 trebalo je da se ucita mob i onda mi je pisalo USB ready mada mene je OS na PC windows7 treba da ti prepozna i onda ti se mice to kao onaj kabal i iTunes barem mene tako,vjerovatno ne moze nesto na taj OS probaj ali nisam siguran vrati ga na 3.1.2 uopste ako moze neka ti to neko uprosti ko je vec imao iskustva jer mislim da jos baguje taj 3.1.3 ipak to je OS od juce nisu imali vr dovoljno da ra sto se veli RAZGAZE aaaa cydia valjalo bi da je imas bez cydie si osakacen
    Ako ne pitaj Ramzesa sa foruma on je bog i otac za iphone

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

Važi se Vidjeću već nešto.

U svakom slučaju saznao sam da nema jailbrake-a za 3.1.3. A ja se nadam iskreno da će biti...
    U svakom slučaju strpiću se dok ne izađe, a kad izađe onda ću već biti spreman i znaću više stvari ...

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Quote Originally Posted by Koma[MFHN] View Post
    Važi se Vidjeću već nešto.

U svakom slučaju saznao sam da nema jailbrake-a za 3.1.3. A ja se nadam iskreno da će biti...
    U svakom slučaju strpiću se dok ne izađe, a kad izađe onda ću već biti spreman i znaću više stvari ...
    to se moze odraditi sigurno

jesi pokusao downgrade na 3.1.2 , na 2G sam ga radio bez problema e sad za 3G nisam siguran moze li , samo neka neko potvrdi da moze pa cemo ti objasniti kako

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Moze naravno downgrade na 3G i 3GS... To radis iz iTunes-a na kompu... Ja imam sim free 3GS, nemam nikakve piratske aplikacije, skidam ih sa App Store-a, i bez problema mi jos odavno radi 3.1.3 itd... Znas kako... Ako bude multitasking sa verzijom OS-a 4, i te kako ces zeljeti da ga update-ujes Mada pretpostavljam da ti je sim free tel... Ukoliko ti ne trebaju sad neke ekspertske aplikacije koje se placaju, nemoj bez potrebe da se zamlacujes Cydiom i Jailbreakovanjem...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    4 Posts

ako treba da se strpim neko vrijeme za nesto stvarno dobro
    onda cu to i da uradim.Jbg.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da li me neko moze uputiti kako da ubacim krekovane aplikacije i igre na iphone 2g,verzija mi je 3.13 otkljucan je...novi sam u ovome,a kad prikacim iphone na komp ne otvara mi nikakve foldere samo mi je prazno? da li treba neki poseban program da se skine za to ili kako to vec ide ? moze i na pm da mi se posalje,hvala !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovako fino download itunes ( http://www.apple.com/itunes/download/ ) kada ga pokrenes povezes iphone sa kompom preko usb kabla,ali prije toga ako imas CYDIA skines
    MI Patch ili App Sync

trebalo bi da imash na cydia.xsellize.com sourcu MI patch , instal i reboot iphone i instaliraj ckrekovane apps
    to je to jer ne mozes da instalira bez ovoga pcha pred sami kraj se pojavi error...
    probaj ja sam tako uradio sa mojim

Page 23 of 271 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)