Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
ne mogu dat rep ali duzan sam ti
Platini nekome da presudi?! Da ima imalo ljudskosti u njega, sebe bi presudio.
Daj argumente i dokaze, a onda cu ja da dam moje.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
A fudbal je tako posebna i nepredvidiva igra. Barca je prije 4 godine uzivala slicnu reputaciju, i samo se sjetite kako je ta generacija na brzinu pala i morala na veci remont prije nego li se opet popela na tron. Nikad ne znas ni sta dvomec sa Arsenalom nosi, onda mec sa Realom jos malo![]()
Last edited by American Dream; 21-03-10 at 23:44.
:lolblue::lolblue:
glavni razlog poslije 2004-5 jeste to sto se ronaldinjo izgubio (njihov tada najbolji igrac) eto se bio povredio zesce i nije se moga povratit, potom prodaja zulija, larsona zambrota, silvinjo i tako to zavrsilo se povredom messija i tako u krug 4-5 godina sve do prosle kad su se vratili... a slozices se pretprosle igrali polufinale, prosle sampioni ove glavni favorit jos ako dodamo 2004-5 godina sampioni, slozices se nije mala stvar.
take care dude![]()
Ma nije malo, daleko od toga. Samo kazem... pored sve njihove klase i nevjerovatne igre, opet kazem, ne znas sta dvomec sa Arsenalom nosi. A trka sa Realom za njih ne izgleda previse ruzicasto, uzevsi u obzir da Real ima samo jedno takmicenje kao spas svoje sezone.
Ma sve u svemu, ja sam srecan sto ima sjajnih ekipa kao sto je Barca, uz iskreno priznanje da bih uzivao da vidim kako ih neka ekipa taktikom i radom zaustavi. Naravno, ako je to uopste moguce.
Kako nije moguce?
Inter se posra na njih u prvi mec, na Meazzu. Celzi se posra na njih u onom sokantnom duelu.
Eto ti vec 2 primjera.
ako je case malo i subjektivan za meacu i inter onda se mora priznat da se hidink pockeljio po njima
Nijesam nikako subjektivan.
Imali su veliki posjed lopte i nista drugo. Jednu sansu Ibrahimovica. Sve su se vrceli ka zunzalji na sredinu.
Inter je imao nekolke sanse i jedan sut Stankovica koji je prosao za pola dlake iznad precke.
Druga stvar je sto se neuki debili pale na posjed lopte i bezopasno dodavanje na centar.
Pa nijesam siguran da je Inter vrsio bilo kakve rektalne radnje nad Barcom u prvom mecu, mada Barca u drugom vrlo moguce da jeste. Jedina sansa da se zaustavi Barca je Arsenal, po mom misljenju. Ja sam navijac Uniteda, ali se bojim da nemamo sanse na Bernabeu-u. Ipak, sa druge strane, malo je onih koji su bili spremni da tvrde da ce United odbraniti titulu u ligi i opet stici do finala (sto sada izgleda kao prilicno realno). Ko zna, mozda i u finalu priredi jos jedno iznenadjenje. Nego, sve u svemu, sumnjam da ce rampa na putu Barce do dabl - dabla biti Inter.
Pricamo iskljucivo o prvom mecu, dje je taktika Mourinha bila jasna. Ne primiti go.
Ma kakvi crni Arsenal. Prva fizicki i takticki jaka ekipa ce da izuje onu balavurdiju.
ovo vec stoji.
UFO, ne interesuju me tvoji postovi. Makse od mene.
case opet ima pravo sto se tice posjeda lopte i broja pasova ja time uopste nijesam odusevljen, pa dva centralna beka se mogu dobacat do sjutra sto se toga tice.
Ja sam kao navijav uniteda malo vise optimistican nego am.drim mislim da mogu mnogo i ove godine ali sve zahvaljujuci fergusonu.
Iskreno mislim da ce i inter izbacit barsu a i da ga na kraju osvoji ne bi mi bilo krivo, mislim da mancester ako se ne slomi ko iz odbrane stize do finala
Biti ces banovan.
posto je caselogic neozbiljan i previse pristrasno gleda stvari, meni se cini da je ova barsa trenutno daleko najbolja ekipa u evropi, slaze li se ko sa mnom ovdje ili sam ja lud? ako uzmemo u obzir da interu, mancesteru nikako ne lezi igra barse... sto pokazuju i njihovi zadnji rezultati... mogli bismo utvrditi da su apsolutni favoriti za osvanje lige sampiona?
istina ali ja ipak mislim da je nece uzet
e to cemo uskoro saznati![]()
Sanse nema da ce je uzet. Tudjim perjem su se kitili prosle godine. Sve se vrace, sve se place.
Ne mogu posle pokradene titule prosle godine uzet i ove. Jednostavno, ne moze! Prestao bih da gledam fudbal da se to dogodi.
hahahaha jedva cekam dvomec inter-barsa![]()
I ja, ako ga bude.
Ubjeđen sam da će Barselona (ako prođe) imati mnogo lakši zadatak u polufinalu, nego Mančester protiv Francuza!
Inter je tim koji može taktički iznenaditi Čelzi jer su veoma slični ali protiv Barse patiće cijelu utakmicu.Ne mogu oni da zaustave umjetnike ipak je to klasična MESARSKA EKIPA!
Čelzi nije nadigrao Barsu u Londonu, već sudija nije svirao penale za njih!
I u toj utakmici Barsa je bila superiorna, čak i sa igračem manje...
Naravno da je sudija pokazivao na bijelu tačku Barsa bi izgubila taj dvoboj ali ponavljam nije bila nadigrana već suprotno.
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks