To sto zelis da sanjas, zatvori oci i mastaj![]()
Sinocj sanjah poslije duzheg vremena bez snova (jedno mjesec dana) kako se svadjam sa jedno 10 ljudi odjednom i na kraju ih sve poshaljem u pm. I naravno kako to biva u svom mojim snovima pojavim se na sasvim drugom mjestu sa sasvim drugim osobama i drugom prichom - odjednom se nadjem na vrh nekog vulkana i tu se od vrucjinchine probudim![]()
He is a man of logic and should not be taken seriously.
To sto zelis da sanjas, zatvori oci i mastaj![]()
a zna li ko da tumaci snove![]()
pitaj babu vangu!
ja sam sanjala prije neku noc zemljotres,katastrofa neka...onda da pijem slatko mlijeko(koje ne volim inace,ne pijem) i to u enormnim kolicinama...sto je tooooooo?![]()
sanjao sam kako je bio zemljotres na forumu i svi postovi obrisani ahahahahahhahahaahah
:)
hhahhahahhaahhahahah nikakve steteeee ,ako cemo pravo hahahah
Spavam i sanjam da sam leptir
koji spava i sanja da je čovjek
koji spava i sanja da je leptir
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
dra ze sno!![]()
eeeeee
I ja sanjam da sam tu
sputan u tom kutu bijednom
a snio sam da sam jednom
uživao sreću svu
Što je život? Mahnitanje.
Što je život? Puste sanje
prazna sjena što nas ovi
O, malen je dar nam dan,
jer sav život - to je san
a san su i sami snovi...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ma ja mislim da chovjek sanja dosta neke stvari o kojima razmishlja u toku dana...i to najcheshce one koje mu na momenat (kratko vrijeme), prolete kroz glavu...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Kishobran... Odaje zastitu... Jos je sarenih boja, sto znaci da zivis punim plucima, volis zivot, raznolikost, lijepu prirodu i egzoticne stvari...
Posto su snovi podsvjesni, a imaju uticaja s stvarnoscu koja je opet vezana za horoskop, vjerovatno si ga sanjala jer je Mars u Jupiterovoj kuci, sto znaci da planiras nesto, sto analogno za sobom povlaci da mashtash o realizaciji... Posto su zadnje 2 boje zatvorenog tipa... Nesto mracno (a istovremeno lijepo) je u pitanju...
Mozda neka osoba da te shtiti ili da se osjecas sigurnom pored nje... Najvjerovatnije rodjena pocetkom Februara ili krajem Jula![]()
Ne znam shto je ali skoro svi snovi su mi pola normalno okruzhenje, pola postapokaliptichno i naravno povezano vishe mjesta koja su na velikoj razdalini u neku veliku cjelinu.
Sinocj izuzetno losh san: Sjedim u onaj plastichni ekoloshki wc i odjednom propadam kroz njega u nekakve tunele pune raznoraznog otpada i govana. I tu naravno krecju da me jure nekakva bicja koja ne bih moga da opishem rijechima. I tako sam se sinocj naplivao kroz ***** dok nisu pocheli da me dave i tu se probudim. A okruzhenje bolesno skroz nekakve statue, frizhideri, auta razvaljena. Pih.
edit: http://www.sanovnik.me/Sanjati-*****.html obogatih se jbt![]()
Last edited by Sanco_Pansa; 25-03-10 at 19:47.
ja sam sanjala debelog,glavatog crnca u prizemlju moje zgrade i neke gadosti pregadne...
Za miran san je najbolje prije spavanja pustit neku laganu muziku i popit caj.Vecina sanja ono sto toga dana spominje,ako gleda film prije spavanja,neku emisiju i sl
Ja sanjah kako vozim Range Rover sport trule visnje boje kroz "moj" kvart. Ah, kakav osjecaj, kao da sam ga izprave vozio.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Persen
dostupan u svim apotekama, izdaje se bez recepta, na biljnoj bazi, garantovano miran san bez koshmara
http://www.lek.si/img/foto-gradivo/z...persen_300.jpg
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks