Okupiste li se drugari maleni?
Ako dodje vili sa kontinentalom ponesite kokice i gledajte...
Okupiste li se drugari maleni?
Bijo si poziw koi se neodbija
Jesmo:
Ja
Loverclocker
Apelle Moi
Case
Keydown
Jole
Trile
CVX
neki Alfist
i neki koji nisu clanovi foruma.
Ful OK ekipa, rostiljali smo kikiriki...
Moramo cesce...
TAKUMI
-->*-TRIATLON PG!-*<--
jA bijah jutros na auto-pljacu i BMW jedinica 2005g 120d se prodavala 14500e, Hamman oprema, kad sam pogledao unutra jedino sto sam vidio od Haman opreme je badge na dashboard i na rucicu mjenjaca, a spolja 4 izduva. gume Celestonke o_O
Bio je i jedna Bembara 318is coupe 2000g, nula opreme a felme 17-18 inca replika sa M6 gume isto Celestonke cijena 8200
Golf V 2.0tdi 2007g presao 11000km cijena 12000 o_O
Trile nije bio, ali je bila njegova fatamorgana.
TAKUMI
Bi fino. Jos malo pa ce nas bit u vecem broju.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Dobro je dobro. Bili smo svi domaći , opušteno... Idući put bi trebali promijenit lokaciju.
Aj postavite slike ođe...
eo sve na brzinu, bash ne znam dje mi je glava...resize je ogroman, i qualiti smanjen maximalno za brzhi upload, posle ce bit quality stuff...
takodje dosta neprofesionalno, bog zna kaki ce klipovi bit, vise sam gledao u instrument tablu nego u fotoaparat
ipak nisam ja steFann
kEDown
JOLE
Fabia
Brzi
OBJECTS IN THE MIROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR USA DUMBASSES
the line
drug brought to you by CVX!
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
treb'o sam ja doc da isfotografisem i snimim ponesto.. no nemade ko za mene doc![]()
Pogodite ko je prodavao kikiriki/sjemenke![]()
:lolblue:
Strashno mi se svidjela ekipa s ovog okupljanja (da ih ne imenTujem sad)... Samo jos da nas je bilo malo vishe.. ... Morate priznati da je nedostajalo ono "neshto" (mozda rostilj, a mozda to samo ja ne mogu bez mirisa zapaljene gume)
Dosao bih ja, sto nisi reka Vuku?
TAKUMI
Ah kako mene uvati đe jedem kikiriki, taman sam gulio onu koru skocentrisano pa sam masu grdan ispa.
@Vucheeee, a vidji sliku.... A vidji mene, oooo Borateee oooo Pamela jos s kesom... Daleko bilo!...
Ipak su najjaci Jole i Trile na slici... Kao da konzumiraju kakkvu drogicu
Sto je moja krivica... Vidjeo si dje mi je Golf bio, M je na lakiranje... A ja dodjoh s Kedownom i to nisam ni trebao da idem, no prelomih u zadnji sekund :cry:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks