Page 243 of 321 FirstFirst ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... LastLast
Results 6,051 to 6,075 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    I ne samo da nijesu pomogli, nego kao sto vidis poslali su inspekciju da ukloni sto joj je on pomogao!
    Pogledaj kada ove udare u ovaj kamen, kako jadna zena pritrcava da skloni kamen. Grota
    Pi, pi, pi, sinoc mi je bas nesto bzv bilo nakon ovog snimka.
    Koliko vidim ovdje je intervenisala komunalna policija, i sto bi rekli "rade svoj posao", ali ono sto me sablaznilo jeste da postoji toliko NVO - pa i ta poznata "Sigurna zenska kuca", ali te "dame" nisu prepoznale u ovom slucaju nista... Gospodja spominje da je izbacena od supruga prije cc 16 godina i da ta "mushkarcina" nema nikakve obaveze prema njoj... To je prvi problem a niko nista.
    Dirnuo me gospodjin dostojanstven stav bez ogorcenja, chak i u "obracanju" gradjanima CG, pa da, i posebno ona instinktivna plemenitost u reakciji da pomjeri kamenje da se ne osteti (vise nego jeste) auto opstinske policije.
    Obzirom da je SPC - mushkosovinistichka institucija ne chudi me sto joj nisu pomogli, oni se bave politichko-gradjevinarskim poslovima. G. Predsjednik Filip Vujanovic kao naknadni "veliki vjernik" vjerujem da bi sacekao savjet G. Radovica, tako da ni tu nema chudjenja.
    Od partije koju podrzavam - SDP-a, nije za ocekivati nista, jer oni su neznaveni za sve ako se ne pricha o milijardama od biznisa. Ionako ne zive u ovom svijetu jer se spremaju za neka druga vremena - SciFi partija.
    Ali, NVO da nisu reagovale.. a reaguju koliko vidimo na svaku politikansku glupost horski... Sramota...

Necu se zachuditi ako se pokaze da ce g. Mugosa biti prvi da pritekne u pomoc.. jer je pomagao u ovakvim nepravednim slucajevima i pomaze uvijek..

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Pa jeli ovo moguće?
    Ima li negdje neki račun za pomoć ovoj ženi?
    I racun i bilo kakva adresa, bilo sta...
    Ako neko ima bilo kakve informacije neka napise kako da se pomogne. Mogli bi i advokati da se istaknu malo "volonterski".

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 21-03-10 at 12:37.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

"a nisu njihova kola, Rado, ne boj se.."
    Odlicno je u svu pricu uglavio Sarica i Subotica.. ah, nase drzave...
    I sad je, sudeci po nekima, nv-sektor prvi na udaru, a? Kako ne... nek' se baci vruc krompir drugima u ruke... Zna se za sta je nv-sektor tu - da skrece paznju, ukazuje, alarmira javnost povodom nekih grubih propusta drzavnih institucija, a ne da sam, ispred drzave, srlja u resavanje takvih problema...
    I kad pomenu zensku kucu, Majo, imas li mozda podatak da su oni uopste obavijesteni o ovom slucaju?

Hvala, Ljepa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ako netko sazna postoji li broj računa, ili još bolje ime i prezime ove gospođe molim da mi te podatke pošalje na PP. Ne mogu puno ali mogu od srca.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G. ovizionizi, ko treba da ih obavijesti? Za sta NVO dobijaju donacije, za davanje autograme po medijima u pismima politikanske podrshke? Ne budite i Vi u ovom slucaju mushki-sovinista. Vas je dojmila samo aktuelna politikanska zloupotreba slucaja ove gospodje. Ja takve "dodatke" ignorisem, a sam gospodin je prozvao SPC, CPC, Socijalne institucije itd... Koji su obavijesteni a ignorisali su slucaj.

Hvala Lepo

p.s. Ovom gospodinu svaka cast josh jednom, a oni koji se nisu odazvali, o njima je sve receno kroz ovu video informaciju.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ako netko sazna postoji li broj računa, ili još bolje ime i prezime ove gospođe molim da mi te podatke pošalje na PP. Ne mogu puno ali mogu od srca.
    Upravo je rijech o plemenitosti - srcu. Sacekacemo neku informaciju jer nas ima i drugachijih od ovih sto misle da ce sve ponijeti sa sobom na "onaj" svijet pa i partijsku knjizicu. Cijenim Vase insistiranje na najbitnijem...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    G. ovizionizi, ko treba da ih obavijesti? Za sta NVO dobijaju donacije, za davanje autograme po medijima u pismima politikanske podrshke? Ne budite i Vi u ovom slucaju mushki-sovinista. Vas je dojmila samo aktuelna politikanska zloupotreba slucaja ove gospodje. Ja takve "dodatke" ignorisem, a sam gospodin je prozvao SPC, CPC, Socijalne institucije itd... Koji su obavijesteni a ignorisali su slucaj.

Hvala Lepo

p.s. Ovom gospodinu svaka cast josh jednom, a oni koji se nisu odazvali, o njima je sve receno kroz ovu video informaciju.
    Ma, da... prvo je kriv nv-sektor, pa tek onda drzava, naravno...
    I boze sacuvaj da sam muski sovinista, a politikanska zloupotreba ovog slucaja mi je svojstvena taman koliko i ovom gospodinu kojeg hvalis... Inace, taj gospodin kojeg hvalis ima poprilicnu razbijenu glavu od strane ljudi koje ti grcevito branis po ovom forumu (eto ti jos malo zloupotrebe ovog slucaja u dnevno-politicke svrhe), upravo iz razloga sto mu je draza istina bila od magle koju smo svi morali gledati kroz cg...

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,412
    Thanked in
    3,205 Posts

Nadjeni Saric i Subotic

Ova žena se preziva Dakić, ima 3 sina i muža, imućna porodica iz Podgorice. Ovaj sudija Dakić kojeg pominju joj je neki rod, ali je nešto davno puklo u familiju i istjerali su je iz kuće, ko zna zašto. Jedno vrijeme je čuvala stare osobe u zamjenu za stan i hranu, ali izgleda da sad ni to više ne može da nadje.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,511
    Thanked in
    2,653 Posts

Nije mi jasno, zašto socijalno ne reaguje. Za koge li mi građani plaćamo državi. Za gorivo ove tri žene što se vozaju (i što ne umijeu da voze) ili za pomoć nezbrinutim licima građana Crne Gore. Bitno je da smo pomogli šuši-maruši iz bijelog svijeta, da mo pomogli izbjeglicama (neka smo to je i trebalo uraditi), a da ne možemo sami sebi pomoći.

Podgorico stidi se.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

nemoj tako, Bugi.. sigurna zenska kuca je tu prva zakazala i prva bila DUZNA da reaguje, pa kad preispitamo njenu (ne)odgovornost u svemu ovome, tec cemo se tada pozabaviti propustima socijalnog...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne zanima me "politichka" biografija gospodina koji je snimio info o ovom slucaju. To su primitiviteti koji me ne dotichu uopste, nije moj svijet niti stil rezonovanja.

Govorim o slucaju koji je odraz nehumanosti i primitivnosti onih koji predvode i odluchuju u institucijama koje su bile upoznate sa slucajem. Sramota i ocigledni nedostatak civilizovanosti. Da li je na tako nesto ukazao politichki oponent ili ne - totalno je nebitno. U ovakvim situacijama - to ne smije da postoji. Barem ne u civilizovanim drzavama i kod humanih osoba. Plasim se da upravo to nedefinisanje razlika od politikanskog marketinga i stvarnih drustvenih problema pokazuje zatupljenost i barbarstvo.
    Ukoliko te institucije nijesu reagovale zato sto je neki politichki oponent ukazao na nehumane uslove i zivot ove gospodje, to pokazuje primitivnost tih ljudi. Naravno, ukoliko je zaista to razlog ignorisanja problema.

Ako treba da ponovim po milioniti put, ovom gospodinu sa humane strane svaka cast, a politichke razlike nisu prioritetne u ovakvim situacijama, tj. totalno su irelevantne. Sta god da je, i bilo ko da je, postujem sto se zalozio da pomogne ovoj gospodji. Pozadina pomaganja moze biti za spekulaciju - ali me ni to ne zanima. Ostavljam na procjenu Vama u CG.

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ove zene ako vec moraju da rade svoj posao, zasto nijesu normalno prisle, popricale sa njom kao zenom, pa dajte ljud rijeci se ne placaju!!! Malo ljudskosti se ne placa!!!
    I jos kad su krenule, da se nije pomakla jos bi je pregazile, da ne bi u rikverc malo posle, pa eto im taman u onaj kamen! Samo malo ljudskosti, saosjecajnosti...
    Neko ih je poslao, zasto taj neko iz drzavnih organa ko ih je poslao nije dosao da poprica sa zenom, vidi moze li joj se pomoc a ne : "Bice uklonjena o trosku vlasnika" Pi, pi,pi.
    Sve pocinje od drzave u kojoj zivimo...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ova žena se preziva Dakić, ima 3 sina i muža, imućna porodica iz Podgorice. Ovaj sudija Dakić kojeg pominju joj je neki rod, ali je nešto davno puklo u familiju i istjerali su je iz kuće, ko zna zašto. Jedno vrijeme je čuvala stare osobe u zamjenu za stan i hranu, ali izgleda da sad ni to više ne može da nadje.
    ................................
    Ne mogu da vjerujem.....
    Sramota.
    Kome da se obratimo mi koji nismo ni rod, ni iz takvih "imucnih" i casnih porodica, da sa svojim "skromnim" mogucnostima, pa s tim i sa drugachijim porodichnim vaspitanjem, da ipak pomognemo ovoj gospodji?

Hvala lepo
    Last edited by Maja; 21-03-10 at 13:16.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

................................
    Ne mogu da vjerujem.....
    Sramota.
    Kome da se obratimo mi koji nismo ni rod, ni iz takvih "imucnih" i casnih porodica, da sa svojim "skromnim" mogucnostima iako ochigledno ne iz takvih "casnih" CG porodica, pa s tim i sa drugachijim porodichnim vaspitanjem, da ipak pomognemo ovoj gospodji?

Hvala lepo
    Pokusacu da saznam, pa cu Vama i Bracu javiti moze li se nekako pomoci.
    Lijepi gestovi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ove zene ako vec moraju da rade svoj posao, zasto nijesu normalno prisle, popricale sa njom kao zenom, pa dajte ljud rijeci se ne placaju!!! Malo ljudskosti se ne placa!!!
    I jos kad su krenule, da se nije pomakla jos bi je pregazile, da ne bi u rikverc malo posle, pa eto im taman u onaj kamen! Samo malo ljudskosti, saosjecajnosti...
    Neko ih je poslao, zasto taj neko iz drzavnih organa ko ih je poslao nije dosao da poprica sa zenom, vidi moze li joj se pomoc a ne : "Bice uklonjena o trosku vlasnika" Pi, pi,pi.
    Sve pocinje od drzave u kojoj zivimo...
    Ma stvar je prije svega sto se ova mudovista malo ne prosetaju nasim lijepim bulevarima, pa uklanjaju dzipove, audije, mercedese ispred kafica, sa trotoara, no su dosli u ovu cuku da ceraju babu ?

Selektivnost i neefikasnost u primjeni zakona ! Jedini pravi problem u CG !

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Ma stvar je prije svega sto se ova mudovista malo ne prosetaju nasim lijepim bulevarima, pa uklanjaju dzipove, audije, mercedese ispred kafica, sa trotoara, no su dosli u ovu cuku da ceraju babu ?

Selektivnost i neefikasnost u primjeni zakona ! Jedini pravi problem u CG !
    Prije neki dan u Stanka Dragojevica dok Ranko Krivokapic pije kaficu u Buda Bar, njegov Audi S serije (mora da mu je sportska linija neophodna za obavljanje drzavnickih duznosti), parkiran na ulici sa 4 zmigavca. Dje bijahu ove tri tada?
    Last edited by montenegrina; 21-03-10 at 13:16.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ironija svega jeste u tome da upravo komunalna policija nije radila svoj dio posla, javnost ne bi ni saznala o ovom slucaju nista.
    Nek oni rade svoj posao, da bi mi koji nismo pod kalupom "chasno imucnih CG porodica" ipak dali svoj skromni prilog humanosti.

Hvala Lepo

p.s. Sta je sa studentima prava i advokatima koji uchestvuju na forumu? Teshko je volontirati i time bar pokusati pomoci ovoj gospodji?

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ironija svega jeste u tome da upravo komunalna policija nije radila svoj dio posla, javnost ne bi ni saznala o ovom slucaju nista.
    Nek oni rade svoj posao, da bi mi koji nismo pod kalupom "chasno imucnih CG porodica" ipak dali svoj skromni prilog humanosti.

Hvala Lepo

p.s. Sta je sa studentima prava i advokatima koji uchestvuju na forumu? Teshko je volontirati i time bar pokusati pomoci ovoj gospodji?
    Ne, ne, Misko je snimio prilog prije nego je komunalna policija intervenisala, tako da bi svakako prilog dosao u javnost.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije neki dan u Stanka Dragojevica dok ranko krivokapic pije kaficu u Buda Bar, njegov Audi S serije (mora da mu je sportska linija neophodna za obavljanje drzavnickih duznosti), parkiran na ulici sa 4 zmigavca. Dje bijahu ove tri tada?
    Ja mislim da mu je taj audi vise ispred Buda Bara nego na parking, stalno je tamo.

Nego,
    Vrijeme: prekjuce
    Ucesnici:
    golf trojka teget NK tavlice, gornjim lijevim tockom kaci iscrtanu zebru,
    bmw bijeli, PG tablice, zatamnjena stakla (po zakonu svima zabranjena, sem policijskim autima) pokriva cijelu zebru i
    2 (DVA) pauka.
    Epilog: Jedan pauk podize Golfa, BMW niko ne dira, drugi pauk prazan trazi novu niskobudzetnu zrtvu. Tek nakon pola sata, vlasnik BMW iz obliznjeg kafica, mirno nastavlja svoje poslijepodne.

Koliko puta se ovo desava svaki dan ?

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Ne sporim socijalnu osjetlivost forumasha,ali u Parizu a pogotovo Rimu ima na stotinu ljudi koji ovako konace na cicoj zimi.O Beogradu da ne pricamo ,u Zagrebu spavaju na zeljeznickoj stanici,jer je toplo.Ima Sigurna zenska kuca,ima ksenija,ima zenska vlada i sijaset drugih NVO ,koji su uredno dobili grantove za ovu godinu kako od vlade tako i stranih donatora.Necu pominjati kolo srpskih sestara i karitasa jer je od njih i bog digao ruke.
    Treba neko ovu nesretnu zenu uputiti na socijalni rad i crnveni krst.Grad ima socijalnih stanova za kuse i repate koji su dosli u PG,a socijalnu pomoc od drzave.To sto je porodica digla ruke od nje je nebitno,irelevatno.Zena je teski socijalni slucaj kako drzave tako i grada.Neka neko posalje ovaj clip i tekst redakciji CDM,jer dosta urednika dnevnih novina cita ovaj portal i uzima teme za svoje novine
    O Parizu neka brine Francuska, o Rimu neka brine Italija, o Zagrebu neka brine Hrvatska (mada se eto posteno i fer Braco iz Dubrovnika ponudi za pomoc ovdje), a o Podgorici treba da brinemo svi mi u Crnoj Gori ili nasi ljud van nje. Mrzim ovakvo spocitavanje, ima toga svudje. Bas me briga! Ja zelim brinuti o svjoj zemlji i bilo bi svima mnogo bolje da prvo gledamo u svoje, pa u tudje dvoriste.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ne sporim socijalnu osjetlivost forumasha,ali u Parizu a pogotovo Rimu ima na stotinu ljudi koji ovako konace na cicoj zimi.O Beogradu da ne pricamo ,u Zagrebu spavaju na zeljeznickoj stanici,jer je toplo.Ima Sigurna zenska kuca,ima ksenija,ima zenska vlada i sijaset drugih NVO ,koji su uredno dobili grantove za ovu godinu kako od vlade tako i stranih donatora.Necu pominjati kolo srpskih sestara i karitasa jer je od njih i bog digao ruke.
    Treba neko ovu nesretnu zenu uputiti na socijalni rad i crnveni krst.Grad ima socijalnih stanova za kuse i repate koji su dosli u PG,a socijalnu pomoc od drzave.To sto je porodica digla ruke od nje je nebitno,irelevatno.Zena je teski socijalni slucaj kako drzave tako i grada.Neka neko posalje ovaj clip i tekst redakciji CDM,jer dosta urednika dnevnih novina cita ovaj portal i uzima teme za svoje novine
    U Zagrebu spavaju na željezničkom kolodvoru jer im je tamo najlakše doći do novaca za bocu rakije. Inače samo u Zagrebu ima više nego dovoljno mjesta u prenoćištima za beskućnike a sve financira centar za socijalnu skrb.

Link

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O Parizu neka brine Francuska, o Rimu neka brine Italija, o Zagrebu neka brine Hrvatska (mada se eto posteno i fer Braco iz Dubrovnika ponudi za pomoc ovdje), a o Podgorici treba da brinemo svi mi u Crnoj Gori ili nasi ljud van nje. Mrzim ovakvo spocitavanje, ima toga svudje. Bas me briga! Ja zelim brinuti o svjoj zemlji i bilo bi svima mnogo bolje da prvo gledamo u svoje, pa u tudje dvoriste.

Misko Djukic je puko na zivce,pita komunalnu policajku dje je Saric.E moj Misko,nisi nista bolje pameti no kada si nozem jurio novinara ,dok si bio direktor Tv Budve.,za vrijeme vlasti LSCG.Mora on i u socijalnoj temi da politizuje....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Zagrebu spavaju na željezničkom kolodvoru jer im je tamo najlakše doći do novaca za bocu rakije. Inače samo u Zagrebu ima više nego dovoljno mjesta u prenoćištima za beskućnike a sve financira centar za socijalnu skrb.

Link
    ne sporeci tvoju humanost,ima i dubrovniku sociljale od koje i grad i drzave okrece glavu,od branitelja koje ima hendikepirano dijete a izbacuju ga na ulicu pa na dalje....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Misko Djukic je puko na zivce,pita komunalnu policajku dje je Saric.E moj Misko,nisi nista bolje pameti no kada si nozem jurio novinara ,dok si bio direktor Tv Budve.,za vrijeme vlasti LSCG.Mora on i u socijalnoj temi da politizuje....

Ja to vise vidjeh kao ironiju gospodina koji je autor video reportaze koliko je "popularnije" CG javnosti politikanska masinerija u medijima, nego realan socijalni slucaj iz "postene, casne i imucne PG porodice" pred crnogorskim ochima.. Logichno je da komunalna policija nema veze sa svim ovim...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

ne sporeci tvoju humanost,ima i dubrovniku sociljale od koje i grad i drzave okrece glavu,od branitelja koje ima hendikepirano dijete a izbacuju ga na ulicu pa na dalje....
    Jedini nekadašnji dubrovački beskućnik (btw. Crnogorac) danas živi u Domu umirovljenika na trošak Grada i Centra za socijalnu skrb.

Ovaj "branitelj" kojeg spominješ je zbrinut i niednog jedinog trenutka nije bio na ulici. Ni on niti bilo tko drugi tko želi smještaj. Druga stvar su oni beskućnici koji su se odali alkoholu pa ih ne znaima ništa nego kako će nabavit bocu rakije.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

E to je to, nemoj se slucajno pozabaviti slucajem, nego kad ostanes bez argumenata ti udri na Miska! Ovo smo mogli snimiti i ja i ti, i bilo ko, i mislim da bi blo fer da si se osvrnuo na slucaj ove jadne zene a ne na Miska.

Page 243 of 321 FirstFirst ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)