To ja vidim svaki dan, cim parkiram auto negdje...prvo gledaju tablicu pa drugo...
TAKUMI
mislio je prvo gledaju tablicu, pa gazdu![]()
ok je sve to , ja nisam rekao da je u losem stanju , ali samo kazem da je malo staro auto i da nije auto koje je jedino u CG da bi stajali da ga gledaju no tih petica ima dosta na ulicama .
ps. bila je jedna petica koja je bila san snova , i sigurno je bila bolja od tvoje , ali ne znam dje je sad trenutno , dok je bila kod mog prijatelja bila je TOP . Inache 2003 god. alu felge sa 7-mice , i u nju sve od opreme sto je moglo biti , pocevsi od senzora za kisu,duplih stakala , DVD,TV,GPS , xenona , angel eys-a ... e jedino joj je koza hvalila (koja nije bila stavljena na zahtjev gazde )
Daljinsko paljenje motora se ugradjuje za 60 €.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
grijace u siceve imala , za volan ne znam , daljinsko paljenje nije , sjedista sa memorijom ja mislim da jeste ali nisam siguran , uz to je imala zavjese , zadnje soferke je bila na dugmence , bila je automatik i tiptronic ,dvozonska klima (nisam siguran kaze li se tako i jel to to , ali lijeva strana posebno desna posbno ) , i josh brdo nekih dzidzabidza
Fabijano moras priznati da je tvoja 5-tica pistolj , jeste da je perfektna ali ... , dovoljno je kad sam vidjeo na sliku da su ti farovi kao kod golfa dvojke nemash ni sociva jbt a da ne pominjemo xenone , i angel e...
Za 500 eura mogu imat farove sa xenonima i angelsima, stopove, bijele zmigavce, siroku masku i eto.....
A kad imas sjeban mjenjac, sjebanu sasiju, sjeban motor....ne pomazu ti ni 5 soma.
P.S. ako je moja pistolj onda...
P.P.S. ja do danas nisam vidio jednu jedinu peticu koja ima vise opreme od ove, cak ni blizu.
TAKUMI
e onda brate nisi nista vidjeo vjeruj mi , mada cudo mi je to da ti nisi vidjeo ovu peticu kroz PG ili da uopste nisi vidjeo peticu sa svom opremom koju sam ja nabrojao da je ova imala
PS. ja ti kazem da je ova bila savrshena , ocuvana tip top , 150-160k presla , motor 3.0d koji se kasnije ugradjivao u noviju 5-icu , 2003 god. .....
pa jbr , samo mu fabricka navigacija,tv i dvd kostaju grdilo para
300 eura, montirano, 16:9.
Pa znas kako, u poslednjih 20 dana sam gledao svaku peticu e39...
TAKUMI
e da , boja siva mish boja . a vozio je vlasnik jednog ribljeg restorana iz PG
Mislim da znam o kojoj se petici radi..uglavnom ne možeš auto bez kože poredit s nekim drugim što se tiče opreme bez obzira na čiji zahtjev nije stavljena![]()
She is only here to annoy herself!
Ka' da je bitni ciji auto ima vise opreme..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
I ja kazem...
TAKUMI
cus koza u auto , to samo za nas napaceni narod znaci nesto, ostalo ono josh iz '90 tih da se hvali aaa imam kozu u auto.
ja je licno isto ne volim, lijepo izgleda ali brate ljeti se lijepish u nju , zimi je ledna kao zmija (bez obzira imash li grijace u siceve , ili palish klimu) , josh na ova kola starija od 10god kad ispuca i pojave se one linije po njoj pihhh , bolje je nemat no takvu imat. Ali ono ukusi su razliciti i o njima ne vrijedi raspravljati... Mada ako je nekome toliko stalo do te koze , vazda moze povesti auto da mu se presvuku sicevi i tapaciri u kozu za nekih 350e
jedina stvar koja mi se bolesno svidjela i sto bih volio da imam u auto, su sjedista i unutrasnjosta u jednog Merca nove C-klase , unutra prevrnuta koza koja je savrshenstvo , ali momak rece da je za odrzavanje jako nezahvalna
fabia ekstra ti je petica naslusali smo se o njoj evo 100godina i jos 100 cemo kako je krenulo ali 90% pg se nece okrenut za tvojom peticom pa da im mrtva baba igra kolo u nju a ne zbog opreme. jes vidi se sa 20metara da imas grijanje volana.
f6
^ what he said.
Last edited by Extrim; 21-03-10 at 12:34.
hahahha... Dobro me nasmija.
Dje ti je TV, Navigacija, Senzori ispred iza.... Pricas o tme grijanju volana kao da je ne znam sto. Sto to tvoja ima sto druge nemaju pa nema opremljenije.
U bd sam vidio E39 530d sa kozom, M branicima, navigacijom i TV-om (16:9) senzori sipred iza eto je prva koja ima vise opreme.
Ti xenone nemas (makar ne fabricke) a pricas da nema kao tvoje
Last edited by Igor R; 21-03-10 at 16:04.
Dobro, sad ces napisat da i tvoj Audi ima vise opreme od moje petarde - ima dimnjak za prsute.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks