Pazi, dijalozi jesu losi na nacin sto su malo cheesy, kliseizirani, nekako ne djeluju realno nego kao da su dosli iz glave jednog covjeka, Ali onda na kraju shvatis da je vecinu tih dijaloga, bar onih tripoznih, u svojoj glavi osmislio lud covjek i sve ima smisla. Ja sam cak par puta pomislio, kakva glupost ovi dijalozi di kaprija sa upravom, nekako se vidi da se igraju sa njim, sto bi za obican triler bilo FAIL, ali na kraju, oni se jesu igrali sa njim.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Sjajna ekipa, fenomenalni glumacki perfomans, odlican film...
Malo me naziv odbio, pa nisam isao, znaci da se ide![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pa u pitanju je uvrnuta komedija, ko voli blesave filmove to je to..![]()
Last edited by Lux Aeterna; 16-03-10 at 17:50.
Bezvezan filmpar dobrih fora
treba znati i stvarnu istoriju tih parapsiholoskih i sl experimenata, da bi se shvatilo dosta fora i na sta se parodira. Ko sto pise na pocetku filma ~"vise stvari nego sto mislite su istinite u ovom filmu"...
(nečitko)
Evo 25-og novi film sa Mel Gibsonom "Edge of Darkness." Nisam gledao ima li ga dje ili po torentima, potpuno sam zaboravio na ovaj film ali kazu da je dobar.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Upozorenje : OVAJ POST OBILUJE SPOILERIMA.Ako niste gledali film,zaobiđite post.
Dobar.Odavno ne odgledah ovako dobar film u bioskopu.
Skorseze je fenomenalan.Onako obrađenu mentalnu bolest bilo je divno gledati.Naime,sve one scene koje ste vi nabrajali kao neke 'tripozne greške',isprekidani dijalozi,zamijenjeni detalji itd itd. su apsolutno fenomenalan pokazatelj psihotične prirode bolesnika.
Jedan od osnovnih simptoma skoro svih ozbiljnijih oblika shizofrenije je nemogućnost uviđanja kontinuiteta na adekvatan način.Vremenskog,prostornog ili bilo kakvog.Shizofreničari slabije uviđaju detalje,gube kontinuitet događaja,mutno pamte dijaloge,dokumentovani su čak slučajevi u kojima pacijenti vide (primjera radi) svake tri sekunde kretanja okolnog svijeta.
Dakle,pored fenomenalnih kadrova,briljantne fotografije,odličnog zvuka (srce mi je preskočilo kad je ubio ženu od onog praska pištolja),briljantno upakovana i uobličena priča o čistom,kristalisanom ludilu.Ishod koji se ispostavlja kao tačan pri kraju (kad saznajemo da je on u stvari Ledis) mi se javio u glavi dok sam gledao film,ali se ne bih usudio da kažem da sam tačno pogodio rasplet.
Naročito kraj,koji je otvoren i dosta dobar.
Dakle,rezime.Film 7/10,Skorseze 47/10.
:twist:
Last edited by Čika Džo; 16-03-10 at 22:42.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
About ShutterZasto svake godine imamo jednu ili dvije kopije filma sa podvojenim licnostima, postalo je suvise predvidljivo, ipak film mi se dopao i da, poslednji put sam posao na projekciju u 8ipo, ali stvarno poslednji
The Imaginarium of Doctor Parnassus
neobicno... dopao mi se... Heath Ledger RIP...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Gledao sinoc... Pomijesana osjecanja. Ponegdje film djeluje razvodnjeno, a ponegdje zbrzano , propusteno da se poentira... Svakako, veoma lijep film. Kraj veoma Gilliamovski.
Just to slip the skin...
odlican film.
heath par puta vidno pod uticajem 'dzokera' ..ko je gledao 'dark knight' vishe puta prepoznace dzokerovo cimanje glavom i palacanje jezikom![]()
Originally Posted by my name is ...
Upravo odgledan The Book Of Eli. Moze biti da sam subjektivna zbog Denzela ali lijepo mi je pao film.
(Od pojedinih se nije moglo gledat ali je srecom obezbedjenje reagovalo...)
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Nikad vise necu poc u Ster, bar ne prije 22:00.
Djecina raspala, ne moze se film gledat.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ma treba u 12 da se ide!![]()
\\OFL•GIC
Last edited by puppy; 19-03-10 at 23:47.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
book of eli ne gledajte. obicno bacanje para i vremena.
Ja sam bio na Shutter. Djeca po 14 godina pravila probleme..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
jednostavno je tu trebao da glumi chak norris umjesto denzela.ozbiljan sam. vise vremena je reziser posvetio samom denzelu nego prici koja je prelosa. odavno gluplji film nisam gledao. za djecu do 12 godina koja se pale na akciju.ni neprijatelju ga ne bi predlozio. ako si ateista razlog vise da ne podjes.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks