Mmm... da li će Bajern upaliti šegicu na Old Trafordu?
Barselona lagano.
Bordo lagano.
Inter lagano.
PS Kako namjestiše Francuze, mafijanja BEZ.
inace arsenal - barsa, dvije ekipe koje igraju po meni najljepsi fudbal u evropi, bice uzivanje gledati oba meca bez obzira ko prodje dalje....
AJMO CRNA GORO !!!
Reds fate revealed
United will meet Bayern Munich in the quarter-finals of the UEFA Champions League on 30/31 March and 6/7 April.
Should the Reds be successful in beating the Germans, then Sir Alex Ferguson's men are guaranteed to face a French side in the semi-finals - the winners of the quarter-final between Lyon and Bordeaux. sa off sajta.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Ne svidja mi se jedino sto igramo utorak-srijedu u Minchenu, pa onda nedjelja sa Chelsea na OT, pa revans...
Just to slip the skin...
opaaa, pa ovi mecevi su sad za 10 dana, extra
i revansi odma sledece nedjelje, jos bolje![]()
AJMO CRNA GORO !!!
finale, Lyon - Barselona![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Odlicno! CSKA lagano napolje.
U polufinale nam mogu doc Francuz, i pobjednik duela Bajern - Mancester.
Znaci finale je na dohvatu ruke, i ocekujem da ce biti protiv Arsenala.
Sad cu da rezervisem kartu za Madrid.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
E ja se preskartah nesto...Izvinjavam se.
Odlicno, jos bolje, da odma presegamo Arsenal, i da idem na Finale normalno, bez tenzija, sa znanjem da ce to biti TA NOC.Jos bolje.
Taj revans u goste ja mnooogo volim. Pogledajte duel sa Celzijem. Revans u goste je vrh stvar mene.Odradis dobar posa kuci, i vidimo se.
osvoji ga mancester. Bajern gola dat nece u dva meca
ja mislim da je ochigledno da cemo gledat reprizu proshlogodishnjeg finala i to sa istim ishodom...
man-bajern i
barsa-arsenal stvarno mechevi za uzivanje mada mislim da ce man i barsa to lako odradit...
bordo-lion tezak mech
inter-cska ima sam osjecaj da ce ovi izvuc najlaksheg ali ovo je 1/4 ovdje nishta nije lako, moguce je i iznenadjenje kao i u 1/8...
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Inter će zgromit Barselonu, ako ne ispanu ranije od Arsenala.
Hahahahah.![]()
Interisti mislim da ste jednom nogom u 1/2.Pustite te fraze-svi koji dovde dodju su jednako dobri-bullshit.Idete dalje 90 %.Mada,ako budete igrali kao protiv dinama i rubina...ali ipak murinho nece dozvolit da razbije svoj chelsea i onda da ga roknu neki indijanci,budite sigurni
arsenal-barsa za uzivanje.Barsa je favorit,ali spoj tehnicara i trkaca koji ima arsenal moze da dobije bilo koga.dakle,barsa ide dalje vjerovatno.
Man U-Bajern-bajern sve ukupno ne zaostaje za kvalitetom,ali ima jedan probel-runi moze da pojede full odbranu bajerna i da ne podrigne nakon toga.dakle mancester ide dalje.
I namjesteni duel francuza.Tu stvarno nemam pojma ko ide dalje,ali ce bit sigurno mnogo vatre.
dakle-barsa-inter i mancester-francuzi.Finale barsa-mancester.Osvaja barsa.Moja procjena![]()
Raise my hammer,take my aim
Super,potpuno sam zadovoljan.Bajern nam sasvim odgovara.Bash me interesuje kako ce Gomez i Olic pored Vidica i Ferdinanda,i kako ce Van Buyten,Pranjic,Demichelis i ostala ekipa iz stripa da chuva Wayne-a
Inter prolazi lagano,Lion-Bordo ce bit gusto,ali mislim da ce Lion ipak na iskustvo proci,a Barsa-Arsenal je mec za gledanje i uzivanje.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks