Taj Inter je profesionalno izbacio ekipu koja je poslije Barse najjaca u Evropi.
Dje vam je obraz da pricate da se samobanujem, da sam pretjerao i da umacem glavu u med ? Vi ste zaboravili da je Barsa u grupi Interu napravila sprdacinu i to bez Mesija, ovo je sad neki drugi bolji Inter ? Ne zanosite se ki mudo u kosidbu.![]()
Taj Inter je profesionalno izbacio ekipu koja je poslije Barse najjaca u Evropi.
bice nesto ovako u madridu, znate ono moskva=madrid= MANCESTER a ako imamo u vidu da je i ona 99 osvojena u spaniji sve je jasno![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
dako nam dodje sjuta ova tvoja grupa gradjana da izmetlamo to ka prosle godine![]()
Izmetlate? Posle 2 precke i stative na vas posrani "Teatar"?
Nemojmo..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Samo ne bih Barcu,jer bi to opako kidanje bilo.. Manchester je jako slab,onaj MANU shto smo nam je proshle sezone zapao je bio jedan od najjachih timova ikad i da,nijesmo primili 7 golova u dvomechu !
Samo da se zaustavi Shrek i the end![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Jeli danas zrijeb i u kolko sati?
Ima li dje na tv?
Bijo si poziw koi se neodbija
namjestise francuze mater im ... a bajern cemo da opletemo aaaa
opet finale za UNITED 1!!!
Last edited by methodman; 19-03-10 at 11:18.
To bre,malo srece i za nas![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Znao sam da ce Barca - Arsenal bit.
Fini su parovi. Bice zanimljiva polu-finala. I Interisti, iako ste favoriti, CSKA nije mala sala, vjerujte mi. Nemojte ih potcjenjivat.
Licno, volio bih, a i mislim da ce Arsenal proc Barcu. Ali sam siguran da ce to bit super-fudbal. Manchester ce da opegla ove Bavarce, sto mi je i zelja bila. A od Francuza mislim da ce Lyon proc, a volio bih da to bude Bordeaux.
Last edited by _HokutoNoKen_; 19-03-10 at 11:27.
DICIOTTO
Evo parova:
Olimpik Lion - Bordo
Bajern - Mancester
Arsenal - Barselona
Inter - CSKA
Uksrstaju se: Bajern/Mancester - Olimpik/Bordo i Inter/CSKA - Arsenal/Barselona
Znaci, jedni francuzi, vjerovatno Inter, a ostala dva meca prednost za Barsu i Mancester ...
Doljani forever ...
Idemo u MADRID !!!!!!!!!![]()
Lion - Bordo, Bajern - Mancester, Arsenal - Barsa, Inter - CSKA..
moje misljenje za polufinale - Bordo - Manchester, / - Inter.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
cus cska-inter, nije lakse moglo bit, sad nemoze bit nikakvih izgovora za inter, xaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Ako su već došla dva Francuza zbog čega se "žrijeba" posle osmine???
ps:možda da našteluju finale Mančester Barsa ka prošle godine![]()
deuscroix
Za Barsu solidan žrijeb. Najvažnije je da i četvrtfinale i polufinale revanše igraju doma!
To je najbitnije za Barsu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks