3-2 toooooooooooooo
sinhaaaaaaaaaaaaaaa kakva dva pogotka iz slobodnjaka i penal
sretno ali spretno!!
pozdrav! sa 30 eura do 400eura![]()
Za mene nocas Liverpul i Sporting.
Bijo si poziw koi se neodbija
DOJAVA IZ ITALIJANSKE SERIA "A"
21.Mart 2010 15:00 Chievo - Catania
PICK: X
KVOTA: 2,90 POZURITE!!! OVA KVOTA U NEDELJU VEC MOZE DA BUDE 1,20 ZATO SAD POZURITE!!!
momci pada kvota na ovo pa igrajte sto prije
Zasto bas X, koja je svrha toga? Zasto bi X sad bas odgovarao i jednoj i drugoj ekipi? to je navlakusa
evo malo da pokusamo sa hokejom danas
zlin - slavia prag 1
farjestad - skeleftea 1
timra - hv71 2
uefa moguci tip
Wolfsburg - Rubin 1
Last edited by BlackVelvet; 18-03-10 at 11:10.
Who let the dogs out
wolfsburg-1
liverpool-h1
moze li ovaj dubl proc momci shto mislite
Ne znam.. Rusi su poavetali totalno, CSKA izbaci Sevilju iz CL, a Rubin je klepnuo taj isti CSKA u superkup Rusije.. S druge strane, Rubin mora da juri gol a to moze bit opasno..
Ne bih ja to cackao...
Liverpul svakako, iako se vise nadam u Enfild i kop nego u samu ekipu, igra se derbi u nedjelju...
Bijo si poziw koi se neodbija
kijevo je blokiran u svaku kladionicu osim u lob(za lutriju ne znam) ja uplatih x i x-x
mislim se da uplatim ovo:
fulam gg3+
marsej gg3+
werder gg3+
hamburg gg3+
wolsfburg gg3+
sta vi mislite?
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
sta se igra danas..ajmo sigurne!
i dojava nece proci i nece..pogotovo sta je dojava izisla 3 dana prije..tako uvijek bude..sad ce oni igrat na x i cijeli svijet cekat X..kakva navlakusa...da bar padne na 1.05..i 12 bude 3 koeficijent.
danas vidjet koliko je namjestena autrijska hokej liga i probat 2 na medvescak! 7.50 KOEF..ZBOG pune ledene dvorane i navijaca mogli bi se dogovorit da salzburg prodje u iducoj u zagrebu![]()
Wolfsburg Rubin 1
Verder Valensija GG
Liverpul Lil 1
Standard Panatinaikos PPX
Fulam -Juventus 2-3
Anderleht Hamburger 1
Sporting - Atletiko 1
Ja bi danas probao Atletiko Madrid i Benfiku.
hrabro hrabro
evo info koji sam nasha
marseille-benfica-2-3.30-iz razloga što trojac napadaća u benfici(di maria,cardoza,saviola,,itd,mogu pomrsiti račune francuzima koji u nedelju imaju prvu meć loptu za naslov stiže im lyon ,,
2.-sporting-atletico m.-2-2.80,,isto moguće iz razloga što aguero,,forlan,,simao,,reyes,mogu dati gol svakome u prvenstvu su u nezavidnom položaju ,možda preko kupa u e.l.,zato će sve karte baciti na e.l. danas moguće jako -2
Last edited by somewhere-else; 18-03-10 at 13:09.
Benfika je masu jača od OM,Sporting je smece od ekipe a taj AM je za nijansu bolji...pa probat ne košta ništa,i dodat mrtvoga Lpoola
Ne vjerujem da ce doc x chievosto znam
There are currently 80 users browsing this thread. (0 members and 80 guests)
Bookmarks