e sad neka se i ispada kolko ocje al da vidimo fudbala
npr neshto ovako:
Bayern Munchen - Manchester United
Inter - Arsenal
Barcelona - Lyon
CSKA - Bordeaux![]()
poklonite se majstorima svoga zanata....
milo mi je radi francuza a ovaj blan ispade masina od trenera.
e sad neka se i ispada kolko ocje al da vidimo fudbala
npr neshto ovako:
Bayern Munchen - Manchester United
Inter - Arsenal
Barcelona - Lyon
CSKA - Bordeaux![]()
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Bordeaux - Manchester United
Inter - CSKA
Arsenal - Barcelona
Lyon - Bayern Munchen
Ma namjesticje se to da jedni francuzi prodju, platini i te fore.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
a sto znam ja mislim da ce sudarit mancester i barsu.
jos da nasteluju inter arsenal eto ga osvoji cska na kraj
CSKA - Inter
Mančester Junajted - Arsenal
Barselona - Lion
Bajern - Bordo
ovako će biti
Manu - Lion
Inter - Bordo
Bajern - Arsenal
Cska - Barsa
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Lyon - CSKA ili Bordo - CSKA
Barselona bez Mesija je jedna obična 0.Povrijedili se Mesi kojim slučajem , ostadoše bez i jedne titule
To shto je izbachio Real ne mora da znachi da je ekipa top klase :mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Eno i AC ih je dobio na Bernabeu.. tolko o ozbiljnosti kraljevskog kluba ove godine.
Naravno, ali ipak znaci da je u pitanju veoma dobra ekipa.Svako ko je gledao dvomec izmedju Reala i Liona ce izvuci isti zakljucak...
Ali je taj isti AC prosao GRUPU iskljucivo zahvaljujuci istom tom kraljevskom klubu, odnosno onoj pobjedi Reala na gostovanju u Francuskoj![]()
vidji ga ovaj, makse avetinjo jedna![]()
samo ne barca - man utd treca godina za redom
...
Vlado,zar ti jos o tome. Lion je za 2 klase veci klub nego li stutgart, to je fakat. ali problem je u tome sto je pocela barsa da igra opet njihovu igru. Ture YaYa objasnio sve, ali sve.
Bencivenga, ne postoji drugo objašnjenje za pobjedu Milana.
Raspadate se.
Svi su loši, osim Pata. I Tijago Silva spada u neki prosjek, ali sa izglednim šansama da postane dobar štoper, ako ga ne s.j.ebe visina.
Čak i taj Ronaldinjo nije toliko dobar koliko pričate, jednostavno momak odskače od onog sivila od ekipe đe niko veze nema. Zato se čini da se vratio, a u suštini nije ni 5% od onoga što je nekad bio.
I kad je bio najgori imao je asistenciju. To je osjećaj koji je urođen kod fudbalera genijalaca, i to se ne gubi zajedno s kondicijom i povećanjem tjelesne mase, čisto da te upoznam.
Možda osvojite Seriu A, ali jedino pod uslovom da Inter odustane od toga, jer im ide lijepo u LŠ. Mada, i da je osvojite, meni ne bi bilo ništa čudno u svemu tome (a da Inter stigne do finala LŠ) jer bi to samo potvrdilo nemoć italijanskog fudbala i njihove lige koja ne može da se suprotstavi staračkom domu, liše Intera.
I batali priču o Milanu kao jakom klubu današnjice. Očajni ste... to je pokazala i utakmica sa Mančester Junajtedom, te mučenje protiv jednog Kjeva kući do 93. minuta.
Skidam kapu, vi ste poslije Real Madrida najveći klub u Evropi (uz Liverpul), sam što se ove godine i Milan i Liverpul raspadaju.
Drugo je što je italijanska liga smeće, đe jedan starački dom može da bude u igri za titulu do kraja sezone.
U Španiji, Engleskoj pa i Njemačkoj biste davno bili iscukani...
Vlado, jesam li ti reka da ne pijes?! Jesam li ti fino objasnio da ti skodi?!
Ides u folder sine.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Tada smo bili u ful sastavu, + kad sidorf i pirlo odigraju na extra nivou to je sasvim drugi tim, josh su nam ponishtena 2 chista gola u 2 utakmice... Presmjeshna je pricha... Ako si ti ubjedjen u to da namjeshtate i ponovo navijash za taj klub ne znam shta da ti kazhem...
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks