brate kad se sastanu johny boy(nadam se da se ne ljutish shto te zovem ovako),brat orgullo i moja malenkost odma se show radi a momci
![]()
kako ovaj kedira ispade
za siroke narodne mase...ovo ni sofro nebi bolje reko![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
booojaaaaaaaan krkic!
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
krkiccccccccccc ali i odlican pas u prostor ibre
[QUOTE=Orgullo_Vikingo;1538415]To je normalno kad katalonci kazu da nisu spanci i zele da se odvoje ,sve zasebno imaju a 80% spanije simpatizuje real u odnosu na barsu tako da je to normalno...
[COLOR=Red]Malo si permutovo pricureko je da nije spavo 2 dana nakon pobjede nad Kjevom a da je nakon poraza od Mancestera fino spavo...
[COLOR=Cyan]Ko je KOSTUDIC?
Prejebena masinerija...samo se bojim da ne prokuvaju kad dodju na Bernabeu
pa dobro djelimicno ti stoji ta prica...
a za ovo zadnje, mislim da si pobrkao topic, ovo je liga sampiona a real se ranije pozdravio :yipiiii:
Navijao sam za švabe, stvarno, ali ne budi sarkastičan, Barselona jeste mašinerija i jedino zbog čega mi je drago što su prošli je zbog navijača Reala, koji u zadnjih par godina bivaju silovani kako u fudbalu, tako i u košarci.
Baš me zanima kako ce podnijet ako ovi odbrane titulu i to na sred Bernabeua.
Inače, realno Barselona je od ovih ekipa preostalih malo jaca, ali Arsenal, Mančester, Inter i Bajern su opasni, neko od njih osvaja, Bordo, Lion i Cska nemaju šanse.
Navijam za Arsenal jer igraju najatraktivnije i volio bih u 1/4 finalu Arsenal-Barselona, to bi bio vrhunac u ovom trenutku.
orgulo, brao. ti si mi neki navijac? sjedi ne prdi... prvo sam si pobrkao topic a kao drugo niko nije spominjao titule niti real...i niko nije rekao ko kakva prava ima, forumi su za rasprave dje svako ima svoj stav tj misljenje.... poz
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
opet on
barca nastavlja proslogodisnji trend, jos jedan nemacki klub ispracen sa cetiri komada. sveukupno dobra igra pojedinih igraca, za sada zadovoljan.
off topic: povedilla je li ti to markos na avatar?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
hahahaha vrati se nazad pa vidji ko je poceo da kenja... iskuliraj sad.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks