Originally Posted by
Phénix
pih kako mrzim ovakve vijesti.užas.
a jos vise mrzim kad vidim da moze neko tome da se smije.

Originally Posted by
Astral_Projection
Oprosti, sarkasticni doktore opste prakse.
(vecina) Izigravate neke kulere, fensi tipove, nacitane, ne volite velikog brata, narodnu muziku itd. a u stvari ste jedni najobicniji kompleksasi koji su totalno nezadovoljni sami sobom i svojim jadnim zivotom i onda pljuju po forumu ove ostale "uspjesne" (na neki nacin su to postali, jbg).
Iskreno, nisam se potresao nimalo zbog ovo dvoje, Ksenija je dobra riba majke mi, decka i ne znam... ali ovi komentari su vam jadni.
Uzivajte u zivotu, veselite se, pijte svaki dan po 2 litra Niksickog da izlijecite komplekse i postanete samopouzdani, sve ce vam biti lijepo i necete ljudima trazit mane, nego vrline.
Zivjeli :twist:
i za prvi i za drugi post
...bravo forumaši, svaka čast! Mogu da razumijem da nemate pojma ko je Ksenija, ko je Filip, da ne cijenite ono što su radili (iskreno, nema se što ni cijeniti, mislim da nema niko na ovom forumu ko zna ijedan stih koji je zapjevala pokojna pjevačica- igračica), mogu čak da razumijem da nemate dovoljno samilosti niti humanosti u sebi koju biste pokazali kad neko umre...nije svako jednako osjetljiv...ali nikad neću shvatiti sprdnju na račun smrti dva mlada čovjeka! Koga boli uvo ko je ksenija pajčin, ko je filip, ovdje je jedan mladi čovjek ubio drugog mladog čovjeka, pa sebe nakon toga... pa je li moguće da je za sprdnju agonija kroz koju je prošao i on i njegova žrtva?! I njihove porodice?!
Stidite se guzice kad obraza nemate!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks