Je li moguce da vec nesto ovakvo napravise
In before the lock
No su administratori lijeni previse.
Ljudi se vec sprdaju sa ovim
![]()
Aj odbite veliki moralisti tako vam svega.
Zgrazavali su se pojedini kad sam na vijest o smrti lokalnog dilera reagovao tako sto sam rekao briga me.Sto sam mu mislio za zivota,mislim mu i sad.
Evo ti jos malo bolesnog razmisljanja-kad sam bio manji prisustvovao sam klanju jagnjeta,ni 6 mjeseci nije imalo i boga mi dosta vremena nisam ni meso jeo jer mi je bilo odvratno da nesto nema drugu svrhu u zivotu nego da ga zakolju prije nego li je iz djetinjstva izaslo.Kasnije sam shvatio da tako mora i da je to priroda,ali ako ces mi vjerovat i dalje mi je zalije ono jagnje no sve Ksendze svijeta.Uostalom,nije je onaj momak bez razloga ubio,sigurno.Necu zalit ljude koji su imali sve u zivotu i kojima ni to nije bilo dosta nego su morali nekakve spletke i sranja izmisljat.
Momka mi je zao.
ovo je prava slika naseg dragog, cuvenog cdm-a.
pa vidis da sam sve zamutio (skoro sve) sem Smola, to mi je i cilj bio, da malo skrenem sa teme, da oraspolozim narod
ps. u roku od 7 dana ocekujmo na tv pink "The Best of Xenia" . E ja stvarno ne bih bio tako gadan, da na mrtve zaradjujem (+ sva zarada ide njima, a njoj nista)
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ugasila su se dva mlada zivota nije bitno sta su radili,cime su se bavili,jeste li ih voljeli,postovali itd...njih vise nema,a vi nastavite sa sprdacinom,BAGRO NEVASPITANA!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
još jedan glas za Smola, rođendan mu je u petak, može i topik da se otvori, taman ne ide ovdje, pa mu pošaljete link kao poklon i iznenađenje
sto se tice sprdacine, gore je Xenia prosla, no Majkl Dzekson![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks