Samo da ne zapnu sad na sve televizije sa RIP emisijama ka' sa Tosetom,e ix nisam mogao slusat ni zive a ne mrtve.
Jes, gdje ste bili prije 2 dana kad je Peter Graves umro?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
zao mi je g-dina Kapora, saucesce.Zaista , bio je jedinstvena pojava..njegov rad je imao smisla,pouku .
I ovaj uzasan dogadjaj, smrt dvoje premladih ljudi , je samo posljedica zivota kojim su zivjeli..zao mi je njihovih porodica( njih vise nema)
moje saucesce ozaloscenim..
al (samo)ubistvo ..zaista sokirana sam!!!![]()
Jes i onaj Corey Haim je umro.![]()
Umrla je jednom drugu baba prije po godine bila je fina zena..Saucesce ..
i pochela je sprdachina![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
abera nemate
ma neki ovde hoce da kazu da ako nismo doprinjeli svijetu,ili radom,da nismo postigli nesto vrh u zivotu,ili neku knjigu napisali,da nas niko ne treba zaliti ako nam se desi neka zaebana situacija.a vjeruj ti mi svasta se moze desiti i drugima i nama,samo sto je manje smijesno kad se desi nama.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu. Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ksenijino telo je pronađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj. Pevačica, prema saznanjima "Blica", ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok njen dečko ima samo izlaznu ranu na temenu, što ukazuje na to da je Filip ubio Kseniju, a potom pucao sebi u glavu.
Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici okupio se veliki broj građana, novinara i estradnih zvezda, među kojima i Goran Stojičević Karamela, pevačica Goga Sekulić i stilista Bane Dević.
Beživotna tela Ksenije i Filipa pronašla je njena majka u stanu koji se nalazi na drugom spratu zgrade na Voždovcu. Direktor policije Milorad Veljović izjavio je za RTS da je oko 19 časova policiji prijavljeno da su u stanu pronađeni mrtvi Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. On je rekao i da su komšije oko 16.30 časova začule dva pucnja, ali da će detalji biti poznati nakon uviđaja kriminalističke policije. Po završetku uviđaja njihova tela biće prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija.
Komšije navode i da su se njih dvoje u poslednje vreme često svađali. Kako nezvanično saznajemo, policija je pre dva dana dolazila u stan pevačice zbog prijavljenog nasilja. Kapisoda je tada razvalio ulazna vrata od stana, ali ga policija nije privela.
RIP
Meni ih je strasno zao , i ovo nije uopste za zajebanciju. ne vidim razlog za takve komentare , ako vas je briga jednostavno zaobidjite topic i bez komentara
treba zakljucat ovaj topic dosta ga je bilo
meni je samo zao u ovakvim slucajevima ubijenu osobu, a to sto oce neko da se ubije neka se ubija...uglavnom zao mi je, mislim da sta god da se desavalo, nije trebalo tako....ipak su to mladi ljudi itd....RIP svakako
:)
"zivi brzo, umri mlad i budi lijep les" ..na zalost to su ta vremena..kako je Marko Miljanov reko:"..cojstvo je braniti druge od sebe"..eh na zalost, mozak je tempirana bomba.Ukoliko se dobro ne rukuje-u svakom momentu moze explodirati..
Prvi policijski nalazi pokazuju da je Kapisoda prvo ubio Kseniju hicem u glavu, pa onda sebi pucao u usta. Motiv ubistva i samoubistva je najverovatnije ljubomora
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks