potpuno zasluzen prolaz intera..svim navijaca interima cestitam na prolazu....ipak je jedan samuel eto
INTERNACIONALE. Konačno prodjosmo ovu osminu finala.
potpuno zasluzen prolaz intera..svim navijaca interima cestitam na prolazu....ipak je jedan samuel eto
Kakvo razočarenje od Sevilje, još se i Fabiano bio vratio...
Inter očekivano što se mene tiče, tačnije, kad su izvukli pobjedu kući, do tad sam bio ubijeđen da Čelzi ide dalje...
srećno bilo, pa da opet idete na utakmicu![]()
Interisti,nema sto cestitam,osvjetlali ste obraz italiji![]()
Raise my hammer,take my aim
Osim u smislu da je je kompletna ekipa takodje odigrala odlicno. Sem ako Murinjo nije trcao mjesto njih, dobijao duele, spakovao Drogbu po drugi put zaredom, dao gol itd. itd.
Odlicna taktika, Celzi potpuno zaustavljen, al se mora prvenstveno odati priznanje svim igracima Intera koji su ostavili srce na terenu. Svaka cast, forza INTER!
Samuel Eto'o dokazao da je igrac za velike utakmice, svaka mu cast. Trebao mu je ovaj gol vise nego ista, nadam se sad da ce se upalit motori i u prvenstvu, pa da se posklapaju neke ekipe.
bravo inter murinjo neprevazidjen takticar...
...ashes to ashes, dust to dust.
Sofru su sve ladje potonule...
to je to, next please.
edit. Inter ima ono sto nije nikad, to je mentalitet jedne velike ekipe, pobjednicki duh... milo mi je sto su prosli mrzni celzi koji je igrao na 1-0 *****sto kao po obicaju kad je aceloti i ta ekipa u pitanju.
volio bih da vidim intera u finale jer zaista zasluzuju to, imaju jak sastav, najboljeg trenera i najboljeg presjednika koji ulaze i ulaze milione svih ovih godina od kad ja pratim pa i red bi bilo da im se to vrati... u svakom slucaju inter ceka novog protivnika i mislim da su uz barsu prvi favoriti za osvajanje cl.... vazna prepreka nocas preskocena, no jos je rano.....
inace, sevilja je ovim porazom dokazala da je spanska liga ove godine prava njesra... sjutra barsa kao najbolja ekipa svijeta brani cast spanije.
stutgard ce popit 3-4 komada ka po obicaju kad njemci gostuju u kataloniju
:respect za inter, eto'o i murinja!![]()
Last edited by eMachines; 16-03-10 at 21:57.
Pa,skoro da je i to uradio
nego,sto kazes lusio je mnogo znacio nocas.Kixao je u milion meceva ove godine,ali je eto bio najbolji kad je bilo najpotrebnije.isto kao i eto.maikon,oraci,cezar standardno...
i vidjelo se sta je falilo interu ovih godina da napravi nesto u ls-snajder.Po meni on je igrac meca.5-6 puta je pocijepao odbranu celzija asistima.E sad,u 1/4 imate bordo,sevillu,lion,ako na njuih naidjete,prolaz vam je vrlo vjerovatan.
Mislim da ga je vise zaboljelo ovo nocas neko poker face na trafordu. Bolesnik, al dobro, ostaje mu utakmica Katanija - Inter da lijeci svoje bolesne fantazije i komplekse.
E da,zaboravih i to da spomenem...mada i nije neko iznenadjenje,rusi nemaju nimalo losiju ekipu,united je na old trafordu spasavao bod u zadnje minute.
Evo i spanija i italija po 1 predstavnika u 1/4,a neki su bili ubijedjeni da je primera najbolja
Šta reći za jednu inteligenciju kao što je Murinjo osim ''Svaka čast.''
Čestitke Interu i njegovim navijačima, perfektno odrađen posao
Igrači utakmice: Maikon i Tiago Mota
Sve najbolje u nastavku LŠ, želim Interu da osvoji
Rekoh ja da sud o Lusiju treba ostavit nakon ove utakmice. Al dobro, tek je 1/8 finala, ima jos da se igra. Ono sto se pise jeste prolaz, i cinjenica da je zaustavio Drogbu. Skoro bez sanse je ostala ona majmuncina, odavno ga neko tako nije pospremio.
Samuel odlicna takodje, Zanetti kao stijena, Maikon isto. Kambjaso napravio mnogo dobrih presjecanja, Motta odradjivao posao u defanzivi i gradjenju igre, Snajder bukvalno cijepao odbranu onim loptama. Napad organizovano, disciplinovano i non stop opasno. Murinjo je izveo 4-3-3 i potpuno zaustavio bekove Celzija, kakva takticka zamisao. Vidjeo sam da u prvenstvu previse taktizira sa ovom formacijom, a izgleda da je trazio nacin da se suprostavi igri Celzija po bokovima. I uspio je, a igraci su samo njegove zamisli skoro bez greske sproveli na terenu. Uh kako dobar momenat, stvarno velika pobjeda nad velikom ekipom. Sad bi bilo dobro da se izbjegnu Mancester i Barselona prije svih, pod uslovom da katalonci sjutra ne budu presegani od njemacaOnda su ti Bajern i Arsenal kao izuzetno nezgodne ekipe, al eto, vidjecemo zrijeb.
sledece kolo u LS inter bez lucija i tiaga mote zbog kartona....
zrijeb u petak![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Taaaaaaaaako se to radi
Sampioni breeeeeee
A vidjeste li Ancelottija kako je pri kraju pocrvenio sav hahaha
Mislim da protiv mancestera imate 50-50 sanse.Odnosno samuel i lusio imaju tolike sanse da ogranice runija na 1-2 gola u 2 meca
protiv barse mislim da nemate sanse.Arsenal i bajern-realno ste jaci,ali vam ne leze takve tehnicki potkovane ekipe,mada mislio sam da vam ni celzi ne lezi.Protiv ostalih ste favoriti![]()
ahahahahaa N_L kako je lik mrzan pogotovo kad gubi, podsjetio me na crne dane milana nego dobro... murinjo je tata za njega.
To mu je sto jede previse kobasica u Englesku, eno ga ka bumbar. A i progutao je neke paljevinske izjave koje je davao prije meca. Stvarno je Celzi igrao bezvezno, potpuno su bili procitani. Mada treba uzet u obzir da im je fali Essien, ipak je on motorino one ekipe. Balak je prdnjava rabota, Lampard je zaustavljen, a Obi je drvo koje ima namjenu da trci i dobija duele. Iznenadilo me i kako je Inter dominirao prekidima, ja sam mislio da ce im Celzi tu uvalit koji komad, al ispade da su Interovi skakaci imali bolje sanse na te prekide.
Ne znam što se zanosite
Interu će doći mnogo lakši protivnik od Čelzija
Nisu valjda toliki maleri
Prvo u grupi Barselona, pa sad Čelzi
Igrali su sa 2 najjače ekipe u Evropi (uz Real, koji nije imao sreće da prođe) i bili ravnopravni, ako ne i bolji (Čelzi), osim u onoj utakmici na Kamp Nou (2:0 za Barselonu)
Ali to je bila neka druga Barselona u odnosu na ovu danas
Neće ni taj Mesi vječno iz govana vadit
Đe vam je Injesta? Taj veliki majstor, kandidat za zlatnu loptu... itd![]()
Očekujem da Inter igra sa Lionom ili CSKA... red bi bio
Od ekipa koje su za sada prošle, možda jedino Arsenal može da se nadigrava s njima
Ostale će Murinjo pospremit u sveščicu
Rijeci su suvisne..patiteee sofranci . pazza INTER. idemo dalje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks