Page 150 of 284 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... LastLast
Results 3,726 to 3,750 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    4,366
    Thanks Thanks Received 
    8,442
    Thanked in
    3,220 Posts

INTERNACIONALE. Konačno prodjosmo ovu osminu finala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

potpuno zasluzen prolaz intera..svim navijaca interima cestitam na prolazu....ipak je jedan samuel eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Kakvo razočarenje od Sevilje, još se i Fabiano bio vratio...

Inter očekivano što se mene tiče, tačnije, kad su izvukli pobjedu kući, do tad sam bio ubijeđen da Čelzi ide dalje...

srećno bilo, pa da opet idete na utakmicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kolega View Post
    mislim da ce samuel eto biti igrac utakmice nocas!
    uostalom, poslednji put kad je celzi izgubio kuci a tice se cl bio je poraz 1-2 golom semi etoa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interisti,nema sto cestitam,osvjetlali ste obraz italiji
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Murinjova pobjeda,u svakom smislu...
    Osim u smislu da je je kompletna ekipa takodje odigrala odlicno. Sem ako Murinjo nije trcao mjesto njih, dobijao duele, spakovao Drogbu po drugi put zaredom, dao gol itd. itd.

Odlicna taktika, Celzi potpuno zaustavljen, al se mora prvenstveno odati priznanje svim igracima Intera koji su ostavili srce na terenu. Svaka cast, forza INTER!

Samuel Eto'o dokazao da je igrac za velike utakmice, svaka mu cast. Trebao mu je ovaj gol vise nego ista, nadam se sad da ce se upalit motori i u prvenstvu, pa da se posklapaju neke ekipe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo inter murinjo neprevazidjen takticar...
    ...ashes to ashes, dust to dust.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo najboljem svetskom timu,i veoma dobrom takticaru murinju.Pokazali su ko su i kuci i u goste. ) Forca Nero-Azzurri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sofru su sve ladje potonule...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by eMachines View Post
    mislim da su ovo velike rupe sa kojima celzi ne moze vise izgurat u cl, previse su napucana ekipa od kojih jedino taj drogba razbija u napadu, dok u veznom redu taj lampard gura dobro... ballack isto nema veze od kad igra za chelzi a odbrana im je dobra samo ne znam kako ce sve to djelovati kad se juri rezultat... chelzija jedino sreca moze spasit nocas inace su im sanse za prolaz prakticno nistavne.
    to je to, next please.

edit. Inter ima ono sto nije nikad, to je mentalitet jedne velike ekipe, pobjednicki duh... milo mi je sto su prosli mrzni celzi koji je igrao na 1-0 *****sto kao po obicaju kad je aceloti i ta ekipa u pitanju.
    volio bih da vidim intera u finale jer zaista zasluzuju to, imaju jak sastav, najboljeg trenera i najboljeg presjednika koji ulaze i ulaze milione svih ovih godina od kad ja pratim pa i red bi bilo da im se to vrati... u svakom slucaju inter ceka novog protivnika i mislim da su uz barsu prvi favoriti za osvajanje cl.... vazna prepreka nocas preskocena, no jos je rano.....

inace, sevilja je ovim porazom dokazala da je spanska liga ove godine prava njesra... sjutra barsa kao najbolja ekipa svijeta brani cast spanije.
    stutgard ce popit 3-4 komada ka po obicaju kad njemci gostuju u kataloniju

:respect za inter, eto'o i murinja!
    Last edited by eMachines; 16-03-10 at 21:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Osim u smislu da je je kompletna ekipa takodje odigrala odlicno. Sem ako Murinjo nije trcao mjesto njih, dobijao duele, spakovao Drogbu po drugi put zaredom, dao gol itd. itd.

Odlicna taktika, Celzi potpuno zaustavljen, al se mora prvenstveno odati priznanje svim igracima Intera koji su ostavili srce na terenu. Svaka cast, forza INTER!

Samuel Eto'o dokazao da je igrac za velike utakmice, svaka mu cast. Trebao mu je ovaj gol vise nego ista, nadam se sad da ce se upalit motori i u prvenstvu, pa da se posklapaju neke ekipe.
    Pa,skoro da je i to uradio
    nego,sto kazes lusio je mnogo znacio nocas.Kixao je u milion meceva ove godine,ali je eto bio najbolji kad je bilo najpotrebnije.isto kao i eto.maikon,oraci,cezar standardno...
    i vidjelo se sta je falilo interu ovih godina da napravi nesto u ls-snajder.Po meni on je igrac meca.5-6 puta je pocijepao odbranu celzija asistima.E sad,u 1/4 imate bordo,sevillu,lion,ako na njuih naidjete,prolaz vam je vrlo vjerovatan.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Mislim da ga je vise zaboljelo ovo nocas neko poker face na trafordu. Bolesnik, al dobro, ostaje mu utakmica Katanija - Inter da lijeci svoje bolesne fantazije i komplekse.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nego,sto kazes lusio je mnogo znacio nocas.Kixao je u milion meceva ove godine,ali je eto bio najbolji kad je bilo najpotrebnije.isto kao i eto.maikon,oraci,cezar standardno...
    i vidjelo se sta je falilo interu ovih godina da napravi nesto u ls-snajder.Po meni on je igrac meca.5-6 puta je pocijepao odbranu celzija asistima.E sad,u 1/4 imate bordo,sevillu,lion,ako na njuih naidjete,prolaz vam je vrlo vjerovatan.
    CSKA

karakteri...

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

CSKA....:blah:
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da,zaboravih i to da spomenem...mada i nije neko iznenadjenje,rusi nemaju nimalo losiju ekipu,united je na old trafordu spasavao bod u zadnje minute.
    Evo i spanija i italija po 1 predstavnika u 1/4,a neki su bili ubijedjeni da je primera najbolja

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Šta reći za jednu inteligenciju kao što je Murinjo osim ''Svaka čast.''
    Čestitke Interu i njegovim navijačima, perfektno odrađen posao
    Igrači utakmice: Maikon i Tiago Mota

Sve najbolje u nastavku LŠ, želim Interu da osvoji

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

E da,zaboravih i to da spomenem...mada i nije neko iznenadjenje,rusi nemaju nimalo losiju ekipu,united je na old trafordu spasavao bod u zadnje minute.
    Evo i spanija i italija po 1 predstavnika u 1/4,a neki su bili ubijedjeni da je primera najbolja
    mozda ne najbolja ali se igra najljepsi fudbal...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Rekoh ja da sud o Lusiju treba ostavit nakon ove utakmice. Al dobro, tek je 1/8 finala, ima jos da se igra. Ono sto se pise jeste prolaz, i cinjenica da je zaustavio Drogbu. Skoro bez sanse je ostala ona majmuncina, odavno ga neko tako nije pospremio.

Samuel odlicna takodje, Zanetti kao stijena, Maikon isto. Kambjaso napravio mnogo dobrih presjecanja, Motta odradjivao posao u defanzivi i gradjenju igre, Snajder bukvalno cijepao odbranu onim loptama. Napad organizovano, disciplinovano i non stop opasno. Murinjo je izveo 4-3-3 i potpuno zaustavio bekove Celzija, kakva takticka zamisao. Vidjeo sam da u prvenstvu previse taktizira sa ovom formacijom, a izgleda da je trazio nacin da se suprostavi igri Celzija po bokovima. I uspio je, a igraci su samo njegove zamisli skoro bez greske sproveli na terenu. Uh kako dobar momenat, stvarno velika pobjeda nad velikom ekipom. Sad bi bilo dobro da se izbjegnu Mancester i Barselona prije svih, pod uslovom da katalonci sjutra ne budu presegani od njemaca Onda su ti Bajern i Arsenal kao izuzetno nezgodne ekipe, al eto, vidjecemo zrijeb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sledece kolo u LS inter bez lucija i tiaga mote zbog kartona....

zrijeb u petak
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Taaaaaaaaako se to radi
    Sampioni breeeeeee

A vidjeste li Ancelottija kako je pri kraju pocrvenio sav hahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Rekoh ja da sud o Lusiju treba ostavit nakon ove utakmice. Al dobro, tek je 1/8 finala, ima jos da se igra. Ono sto se pise jeste prolaz, i cinjenica da je zaustavio Drogbu. Skoro bez sanse je ostala ona majmuncina, odavno ga neko tako nije pospremio.

Samuel odlicna takodje, Zanetti kao stijena, Maikon isto. Kambjaso napravio mnogo dobrih presjecanja, Motta odradjivao posao u defanzivi i gradjenju igre, Snajder bukvalno cijepao odbranu onim loptama. Napad organizovano, disciplinovano i non stop opasno. Murinjo je izveo 4-3-3 i potpuno zaustavio bekove Celzija, kakva takticka zamisao. Vidjeo sam da u prvenstvu previse taktizira sa ovom formacijom, a izgleda da je trazio nacin da se suprostavi igri Celzija po bokovima. I uspio je, a igraci su samo njegove zamisli skoro bez greske sproveli na terenu. Uh kako dobar momenat, stvarno velika pobjeda nad velikom ekipom. Sad bi bilo dobro da se izbjegnu Mancester i Barselona prije svih, pod uslovom da katalonci sjutra ne budu presegani od njemaca Onda su ti Bajern i Arsenal kao izuzetno nezgodne ekipe, al eto, vidjecemo zrijeb.
    Mislim da protiv mancestera imate 50-50 sanse.Odnosno samuel i lusio imaju tolike sanse da ogranice runija na 1-2 gola u 2 meca
    protiv barse mislim da nemate sanse.Arsenal i bajern-realno ste jaci,ali vam ne leze takve tehnicki potkovane ekipe,mada mislio sam da vam ni celzi ne lezi.Protiv ostalih ste favoriti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahahaa N_L kako je lik mrzan pogotovo kad gubi, podsjetio me na crne dane milana nego dobro... murinjo je tata za njega.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

To mu je sto jede previse kobasica u Englesku, eno ga ka bumbar. A i progutao je neke paljevinske izjave koje je davao prije meca. Stvarno je Celzi igrao bezvezno, potpuno su bili procitani. Mada treba uzet u obzir da im je fali Essien, ipak je on motorino one ekipe. Balak je prdnjava rabota, Lampard je zaustavljen, a Obi je drvo koje ima namjenu da trci i dobija duele. Iznenadilo me i kako je Inter dominirao prekidima, ja sam mislio da ce im Celzi tu uvalit koji komad, al ispade da su Interovi skakaci imali bolje sanse na te prekide.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne znam što se zanosite
    Interu će doći mnogo lakši protivnik od Čelzija
    Nisu valjda toliki maleri
    Prvo u grupi Barselona, pa sad Čelzi
    Igrali su sa 2 najjače ekipe u Evropi (uz Real, koji nije imao sreće da prođe) i bili ravnopravni, ako ne i bolji (Čelzi), osim u onoj utakmici na Kamp Nou (2:0 za Barselonu)
    Ali to je bila neka druga Barselona u odnosu na ovu danas
    Neće ni taj Mesi vječno iz govana vadit

Đe vam je Injesta? Taj veliki majstor, kandidat za zlatnu loptu... itd

Očekujem da Inter igra sa Lionom ili CSKA... red bi bio
    Od ekipa koje su za sada prošle, možda jedino Arsenal može da se nadigrava s njima
    Ostale će Murinjo pospremit u sveščicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rijeci su suvisne..patiteee sofranci . pazza INTER. idemo dalje

Page 150 of 284 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)