ima slicnih problema poput tebe
:mrgreen:Code:mogli bi interisti da osvete svoje drage komsije...
![]()
sto je frka s balotelijem sto ne igra ?
ima slicnih problema poput tebe
:mrgreen:Code:mogli bi interisti da osvete svoje drage komsije...
![]()
Last edited by UFO; 16-03-10 at 01:04.
UFO brate, mio si mi i sve, al pushti ljude da dishu malo, a i ti ufati vazduha
za vecherashnje mecheve volio bih da CSKA prodje a ovamo shto znam, mislim da cje teshko iko imat bolju priliku da izbachi Chelsea pa bi mozhda zbog toga nedje volio da Inter prodje. takodje i dalje mislim da je Chelsea najvecji favorit za osvajanje, na veliku zhalost, shto bi stari rekli, mnoZine nas. u svakom sluchaju spremite se za josh jedan midweek laprdanja i hormonalnih izbachaja po forumima.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
sve osim rutinske pobjede engleza i njihovog prolaska bi za mene bilo prvorazredno iznenadjene, dok bi u rusi u sevilji mogli da iznenade
jedva cekam utakmicu......kako ce celzi da opuci interniste....cigane..hahahahahahha ajmo chelseee
:)
Polakote Đuro!
Može svašta bot noćas u oba meča. Čelsi jes favorit ali urinjo nije glupan neki pa da tu primi 3-4 gola. Čelsiju odgovara i 1:0 i ako do toga dođu onda će Inter morat da navali ludački. Ali, ako Inter povede 0:1 e onda će to bit strašna utakmica... Bar mi se tako čini, ko zna, viđečemo...
Murinjo ih poznaje dosta dobro, kako igrače, tako i trenera, i teško da će da propusti ovu priliku da ode u četvrtfinale, kad ih je već pobijedio kući.
Plus, Čelzi prinudno sa trećim golmanom među stativama...
X2, što se mene tiče
Sevilja ima sigurno bolju ekipu za četvrtfinale od Rusa, i kad su tamo izdržali 1:1, ne bi trebalo da imaju puno problema kući.
Rusi moraju da napadnu, Navas/Kapel/Peroti trče kontre, to je to.
No, njima se nikad ne zna.
Last edited by [kinetic]; 16-03-10 at 09:50.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
mislim se za koga da navijam nocas, vise volim inter ali bih volio na nekin nacin da se celzi sretne sa barsom opet
mislim da ce samuel eto biti igrac utakmice nocas!
uostalom, poslednji put kad je celzi izgubio kuci a tice se cl bio je poraz 1-2 golom semi etoa.
Da da, kad su ka posljednji klošari izorali teren!
Noćas uz Inter!!!
Da obnovimo gradivo malo..
Javise mi da je Terry jos na bureke kod Sulja.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ja navijam za Celzi nocas.
cao ja imam 10 godina i navijam za inter![]()
do sad sam se igrao napolje, bas je lijep dan... nadam se da nam nece celzi upropastiti ovo vece sto dolazi![]()
i ja se nadam da oce.
Ja imam tli godine i navijam za Slinter
E, što mi je milo što su banovali UFA
Last edited by Markys; 16-03-10 at 17:32.
Jasno je zashto se podrzhava Inter nocjas, lakshe je igrat protiv njih nego protiv Chelsea u chetvrt finale.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Chelsea - Inter X2 (100000000000000000000000%)
Sevilja - CSKA 1 (100%)
Barselona - Stutgart 1 (101%)
Bordo - Olimpijakos 1 (100%)
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
INTER (4-2-1-3) Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Pandev, Eto'o, Milito
CHELSEA (4-3-3) Turnbull; Ivanovic, Terry, Alex, Zhirkov; Mikel, Lampard, Ballack; Malouda, Anelka, Drogba
mislim da su ovo velike rupe sa kojima celzi ne moze vise izgurat u cl, previse su napucana ekipa od kojih jedino taj drogba razbija u napadu, dok u veznom redu taj lampard gura dobro... ballack isto nema veze od kad igra za chelzi a odbrana im je dobra samo ne znam kako ce sve to djelovati kad se juri rezultat... chelzija jedino sreca moze spasit nocas inace su im sanse za prolaz prakticno nistavne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks