Pih padoh na grosseto jer je sudija dao penal raspaloj mantovi 4 min nakon pogotka gross. j.. mu pas mater. Samo x-x.
Pih padoh na grosseto jer je sudija dao penal raspaloj mantovi 4 min nakon pogotka gross. j.. mu pas mater. Samo x-x.
Fereira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Momci evo vam FIX KOLA za vikend :
MAJORKA - ATL MADRID @1
(simao dobio crveni,aguero zuti i to mu povlaci kaznu...majorka kuci sabija...atletiko ima sad LE....)
evo ga atletiko madrid 1-0 Jurado!
Povedilla jesi pao na tiket dje si igro ovo X-1??
zna li neko kolika je kvota $utra na INTER NE DAJE GOL?
bice 1.25![]()
Brani Ross Turnbull, Inter 2+ minimum![]()
Ne znam ocu li stici danas od posla da ispolemisem o danasnjim utakmicama ali evo par tipova od mene
Alloa GG
Luton 3+
Cristal p 3+
Reding 1
Stirling - Piterhed 1
sjutra
Newcastle 3+
Panduri 1
Nisam stigao da izracunam kvotu, pa ako neko stigne neka izbaci
![]()
Who let the dogs out
Linkoln-Dag&Red --1 ----.2.60
Otkad su se nasli skupa u League2 ova dva tima saradjuju vrlo dobro,bez greske.Iako nemaju veliku tradiciju medjusobnih susreta,ovo je 6 utakmica u zadnje 3 sezone.Ovako je teklo njihovo namestanje:u sezoni 06/07 Dag&Red pobedjuje rezultatom 1:0 kod kuce,u revansu Linkoln dobija 2:0.Sledece sezone oba protivnika dobijaju na strani na visoke kvote,u Linkolnu mec zavrsen 1:3 prelazom iz1u2,u revansu Linkoln dobija vrlo glatko 3:0.Ove godine Dag&Red je vec dobio svoja 3 boda pobedom kod kuce,naravno 3:0.Razlog vise da budem siguran u saradnju je cinjenica da klub koji je trebao izgubiti nije nijednom postigao gol,osim u ovom jednom slucaju kada su namestili prelaz.Jedino sto me brine su pozicije na tabeli buduci da je Linkoln obezbedio opstanak,a Dag&Red ima neke sanse za play-off,ali verujem da ce linkoln dobiti jer je vrlo revnosan u uzimanju bodova od svojih duznika
There are currently 36 users browsing this thread. (0 members and 36 guests)
Bookmarks