View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 114 of 201 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117118124164 ... LastLast
Results 2,826 to 2,850 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta ono uradi Messi kod treceg gola, slava mu i milost......suprotni fels unutrasnjom...domaci zadatak za ostatak svijeta.
    Last edited by Zodiac; 15-03-10 at 01:37.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

E i madridisti imaju pravo da pricaju nesto za iguaina? pa taj covjek nosi prevagu a ne kristijano ili kaka ili bilo ko drugi. i prosle i ove sezone. stravican igrac. no me strag da ce ga onaj benzema izbacit iz prvog tima ne zaigrava kukavac - no to je bilo jasno cijelome svijetu , da mu nema mjesta medju 11, osim gazdama reala i per ljudi ovdje na forumu. dobra stvar u svemu ovome je sto ce neko na ljeto pazarit benzemu za mnogo manje pare nego sto ga je real kupio jer mislim da je ovakvo stanje neprihvatljivo za igraca.
    Ako real kiksa i u sampionatu mislim da mogu da izvrse kolektivno samoubistvo. pokazalo se i dokazalo da "zvijezde" ne cine "tim"... bice mrtva trka sa barsom tako da odsada svaki izgubljeni bod znaci gubljenje titule.

iguain 19, mesija 22.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Benzema + 30m EURA = Wayne Rooney

;* svima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/...69_468x442.jpg

i za njega ćemo se klat, ka i za sve ostalo

p.s. Iguain je lud... Ali baš lud!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Englez u primeri?No way...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Benzema + 30m EURA = Wayne Rooney

;* svima

-______- :eek::evil:
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/...69_468x442.jpg

i za njega ćemo se klat, ka i za sve ostalo

p.s. Iguain je lud... Ali baš lud!
    Ja mislim da se necemo ipak toliko bas klat,ipak ROONEY <3 BARCA
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ada to su sve priče pričine... Sjeti se samo Benzeme ili Riberija što su pričali. Kleli su se, u Barsu i Real, te oće ("samo") u Barsu te samo u Real... Ko zna što će bit!

Inače Španija je za igrače koje ubuduće budu dolazili u La Ligu podigla porez i to drastično. Tako da iako se najavljuju strašni transferi, lako se može desit da od toga ne bude baš ništa.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Istina bogUmi, FC Barcelona.
    Realno gledano, Runi je profil ''vječnog kapitena'' kakav bi trebao zauvjek da ostane u Mančesteru. Momak zajedno sa Drogbom i Iguainom (naravno, tu je i Mesi, ali ja njega nešto ne posmatram kao špica) čini možda najbolja 3 napadača svijeta.

E sad, Mančester je u dugovima... svašta može bit. Ako bude prelazio gdje, realno gledano nema kud osim u Real ili Barselonu.
    S obzirom da je Barselona napravila jedan promašaj (Ibrahimović) prošle sezone, možda se neće ove godine toliko zalijetat na Runija (koji će biti skup) koliko na Davida Vilju (koji je takođe vanserijski špic) jer se on može dovesti za mnogo manje pare nego Runi.

Real i Barselona će ponovo najviše kupovati narednog ljeta. Mislim da će Real dovesti samo jedno ''EKSTRA'' pojačanje, dok će se možda malo pažnje posvetiti i odbrani (pominje se Vidić).

Mančester neće u jednoj sezoni prodati i Vidića i Runija, jer bi nakon toga spali na nivo prosjeka u Premier ligi (možda borba za treće-četvrto mjesto) jer ovi ostali (liše Evre) nisu uopšte vrhunski fudbaleri. A i ti što su bili vrhunski polako završavaju karijere (Van der Sar, Skols, Gigs itd.)

Zato će Mančester ako bude prodavao Runija tražiti Benzemu. Još ranije ga je pominjao Ferguson, samo nije htio dati 35 miliona Lionu (pametno).

Taj igrač će moći da se dovede za mnogo manje pare iz Reala (mislim da će ga pustiti za 20ak miliona, ako ne i manje) to znaju čak i ptice na grani.

Sad, postoji ta računica da se kupi Runi, i Mančesteru pošalje 40 miliona + Benzema. Runi takođe nije igrač koji ima neka prevelika primanja, tako da bi to moglo doći u obzir (ako Mančester bude prodavao Runija, naravno).

Takođe, tu je i Kristijano Ronaldo... a svi znamo koliko je Runi pričao o tome da mu nedostaje igra sa njim. Dosta stvari ide na ruku Realu, vidjećemo šta će biti.

Po meni je za sad realnije da Vidić pođe iz Mančestera, a Runi ne makar još jednu godinu.
    U svakom slučaju ako Runi pređe u Real, Vilja će u Barselonu ili obratno... i onda opet 2 ''el klasika'' koji će biti milina za gledanje, jer dolaze još 2 vanserijska fudbalera (u najmanju ruku).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes jes... Taman tako. Samo ja mislim da Mančester neće htjet igrača u zamjenu za Runija, jer NJIMA TREBAJU PARE ČISTE! A Benzema će primat platu vrlo visoku jer mu je i sad u real dosta velika, a sigurno ne bi pristao da mu se primanja drastično smanje. Mislim da će se Runi dovodit za pare, bez igrača dodatnih.

priprema se mančester polako za ostajanje bez tih igrača boljih tj iskusnijih. Makeda, Velbek, Obertan, Evans, braća Rafael i Fabio, Gibson itd. popuniće rupe koje će za sobom ostavit igrači koji odu sljedećih godina.

Thanks Thanks Given 
    9,770
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Runijev odlazak ne mozhe nadoknaditi niko iz sadashnje postave MU, dok su imali CR i runi je bio tu, istina sa loshijim golgeterskim uchinkom, koji je medjutim nadoknadjivao velikim brojem asistencija i odlichnom timskom igrom (u par utakmica u LS je igrao bukvalno ofanzivnog beka)... Makeda je premlad i malo igra, tako da ako runi uopshte bude ishao u real ili barsu, realno je da im SAF uzme jednog od napadacha + pare...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da bi celavci sad trebali da odrijese kasu i da kupe par dobrih igraca. tj da se ukljuce u trku za gorepomenute.

Thanks Thanks Given 
    9,770
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Runija ne mogu dovesti nikako, vidic mozhda, benzema je vec dosta realan (ne vjerujem da bi real pravio problem poshto ne zapinje), nego ne znam koliko bi bio spreman da predje u milan za znatno manju platu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Odgledah sad pregled na In ...sve u svemu zanimljivo ,presmijah se Sofru odavno nisam ovako(sto se tice italije),a sto se spanaca tice nije mi jasno dje su sudije gledale dok je onaj gazio Ronalda???
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Stvarno, sto se desava sa Benzemom? Ne pratim, jel povrijedjen il sto, obzirom da ne pepelji..

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Stvarno, sto se desava sa Benzemom? Ne pratim, jel povrijedjen il sto, obzirom da ne pepelji..
    Koliko sam ja upoznat sa situacijom bio je povrijedjen...a ni zadnjih par utakmica ga nema ni na klupi tako da vjerovatno je jos povrijedjen
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Runija ne mogu dovesti nikako, vidic mozhda, benzema je vec dosta realan (ne vjerujem da bi real pravio problem poshto ne zapinje), nego ne znam koliko bi bio spreman da predje u milan za znatno manju platu...
    Što se tiče Milana, oni će, ako ne ovo ljeto - onda 100% naredno vratiti Kaku i to za neke smiješno male pare (možda 20ak miliona).
    Tu će ponovo doći do izražaja Realova loša transfer politika + prosipanje ogromnih para (koje se, istina vrate, no eto).
    Osim ako Kaka ne počne da igra onako kako svi znamo.

Milan bi trebao da napada Hamsika, onda Palomba (zamjena za Gatuza ili Ambrozinija), možda čak i Jovetića (navija za njih) pa da ga upare zajedno sa Patom. Tandem za sigurne golove u budućnosti.

Eventualno da se proba Žirkov, da se pune rupe u odbrani. Vidić svakako, sa Tijagom Silvom bi bili odlični.

Treba Milanu, možda nekih 100ak miliona eura, da popuni rupe. Imaju finu osnovu. Može tu minimum još 2 godine Ronaldinjo. Bonera i Abate su mladi. Treba uzet nekog finog golmana, potražiti ga u Francuskoj... ili čak tog Freja, što znam. Ti golmani najbolje brane kad ostaraju.

Teško će Berluskoni toliko para dati. Njih treba da kupi neko, da uleti s parama... pa da taj Milan opet postane konkurentan u Evropi.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

To jedino Real moze ulecet sa tolkim parama. Milan kad je uvalio Kaku i Sevcenka za neke nenormalne pare, pa se nije pojacao krsteno. Vec vidim da ce prodat Pata za godinu il dvije, da bi taman povrnuli Kaku iz Reala koji ce bit nesto u fazonu Ronaldinja - izdusena zvijezda koja ce se nanovo preporodit, al eto na bljeskove.

Treba njima centralni, spoljni bek, zadnji vezni, ofanzivni veznjak, napadac... i to ne neke prdnjave, nego bas kvalitetni igraci. Jedino Pata i Tijaga Silvu(mada jos ima on da se uci) vidim kao neka dugorocna rjesenja, ovo ostalo sve moze lipsat jos dogodine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    To jedino Real moze ulecet sa tolkim parama. Milan kad je uvalio Kaku i Sevcenka za neke nenormalne pare, pa se nije pojacao krsteno. Vec vidim da ce prodat Pata za godinu il dvije, da bi taman povrnuli Kaku iz Reala koji ce bit nesto u fazonu Ronaldinja - izdusena zvijezda koja ce se nanovo preporodit, al eto na bljeskove.

Treba njima centralni, spoljni bek, zadnji vezni, ofanzivni veznjak, napadac... i to ne neke prdnjave, nego bas kvalitetni igraci. Jedino Pata i Tijaga Silvu(mada jos ima on da se uci) vidim kao neka dugorocna rjesenja, ovo ostalo sve moze lipsat jos dogodine.
    Treba tu dosta da se radi. Ne mora se sve za jedno ljeto zavrsavat. Mada, sad ne duguju nista, pa se nadam da ce 2-3 dobra igraca dovest na ljeto. Neka jedno bude zvucno ime, i ova dva solidna, i ja zadovoljan. Treba jednog stopera, jednog zadnjeg veznog, po mogucnosti i trkaca i tehnicara ujedno. Treba tu para, ali bi trebalo i da se ima tih para. Vidjecemo sto ce bit.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakve su ovo spekulacije oko prodaje higuaina sto kruze po sajtova?
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

ove godine mi je ljepsa njemacka liga pa mozda cak i ona francuska od spanske.
    nesto su se potpuno raspali

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Istina bogUmi, FC Barcelona.
    Realno gledano, Runi je profil ''vječnog kapitena'' kakav bi trebao zauvjek da ostane u Mančesteru. Momak zajedno sa Drogbom i Iguainom (naravno, tu je i Mesi, ali ja njega nešto ne posmatram kao špica) čini možda najbolja 3 napadača svijeta.

E sad, Mančester je u dugovima... svašta može bit. Ako bude prelazio gdje, realno gledano nema kud osim u Real ili Barselonu.
    S obzirom da je Barselona napravila jedan promašaj (Ibrahimović) prošle sezone, možda se neće ove godine toliko zalijetat na Runija (koji će biti skup) koliko na Davida Vilju (koji je takođe vanserijski špic) jer se on može dovesti za mnogo manje pare nego Runi.

Real i Barselona će ponovo najviše kupovati narednog ljeta. Mislim da će Real dovesti samo jedno ''EKSTRA'' pojačanje, dok će se možda malo pažnje posvetiti i odbrani (pominje se Vidić).

Mančester neće u jednoj sezoni prodati i Vidića i Runija, jer bi nakon toga spali na nivo prosjeka u Premier ligi (možda borba za treće-četvrto mjesto) jer ovi ostali (liše Evre) nisu uopšte vrhunski fudbaleri. A i ti što su bili vrhunski polako završavaju karijere (Van der Sar, Skols, Gigs itd.)

Zato će Mančester ako bude prodavao Runija tražiti Benzemu. Još ranije ga je pominjao Ferguson, samo nije htio dati 35 miliona Lionu (pametno).

Taj igrač će moći da se dovede za mnogo manje pare iz Reala (mislim da će ga pustiti za 20ak miliona, ako ne i manje) to znaju čak i ptice na grani.

Sad, postoji ta računica da se kupi Runi, i Mančesteru pošalje 40 miliona + Benzema. Runi takođe nije igrač koji ima neka prevelika primanja, tako da bi to moglo doći u obzir (ako Mančester bude prodavao Runija, naravno).

Takođe, tu je i Kristijano Ronaldo... a svi znamo koliko je Runi pričao o tome da mu nedostaje igra sa njim. Dosta stvari ide na ruku Realu, vidjećemo šta će biti.

Po meni je za sad realnije da Vidić pođe iz Mančestera, a Runi ne makar još jednu godinu.
    U svakom slučaju ako Runi pređe u Real, Vilja će u Barselonu ili obratno... i onda opet 2 ''el klasika'' koji će biti milina za gledanje, jer dolaze još 2 vanserijska fudbalera (u najmanju ruku).

120 000 Ł nedeljno (nedje nadjoh i da je vise ), malo li je, s tim sto bi trebalo da potpise novi ugovor po kojem bi primao 200 000 Ł nedeljno

nece ru mrdat iz majncestera, nema sanse

http://www.salary-money.com/wayne-ro...uro-500000.php
    Last edited by cookie; 19-03-10 at 08:40.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zali se Ferguson sto Gerarda nisu kaznili za ovo mucko udaranje u glavu igraca Portsmuta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je primera a ne premier liga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Zali se Ferguson sto Gerarda nisu kaznili za ovo mucko udaranje u glavu igraca Portsmuta

Uuuu,kako je meni bilo dobro sinoc:dring:

Page 114 of 201 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117118124164 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)