Hehe, ma sredice to Vili sjutra (nadam se) :mrgreen:
To mi je rekla i majka, i 2 vlasnika auto shkola, i otac, i izabrani ljekar, i 3 sestre u hitnu... I svi porodicni prijatelji, i jos XYZ poznanika, i jos bar 50 forumasha... Ali... Josh sam na noge!!! :devil: (A do kad... Vidjecemo)
EDIT: Van voznje, to su mi rekli/e i: XYZ bivshih djevojaka, masu drugarica, drugova, poznanika i RANDOM likova koji jbg nisu navikli na moj nacin zivota :mrgreen:
Last edited by cvxcomputers; 14-03-10 at 02:45.
Heheh, ma dobro, kapiram ja da ljudi brinu za mene, i stvarno je lijep osjecaj kad znas da je nekome stalo do tebe... Sve su to dobronamjerni savjeti... Ali HEEEEY, ako VOZIM svjestan sam da mi je 0.1 sekund kashnjenja reakcije ili najblaza pogresna procjena dovoljna da se zavrsi... ... ... ... pa... ... ... bas ruzno da se zavrsi i ako prezivim da kunem taj 0.1 sekund do kraja zivota (Nedaj Boze nikome!)... Zakljcuak: Iako radim to sto radim, svjestan sam da je to pogresno i koliko toliko, trudim se da ne idem na rizik... Uvijek se moze desiti nesto ne-ocekivano... (ne samo na putu vec uopste - i u zivotu)...
Last edited by cvxcomputers; 14-03-10 at 02:42.
ne daj se pise odvojeno
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
najace da ni si
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Dadoh li ti ja one trkacke osigurace za haubu? Stavi to tu nema 15 minuta posla...
She is only here to annoy herself!
Tu su mi, jos ih nisam ima' vremena stavit, vidjecu Vili da mi to sredi danas jer mi ga je malo zao bushitPa ako to bude jedini nacin... ... Odradice se :dring:
Evo, netjemo vishe... (ali ne zbog toga sto imas konstrukciju shake za utjerivaca dugova) :mrgreen:
Last edited by cvxcomputers; 14-03-10 at 10:55.
A izbusi to ne zebaj stavljaju na E46 pa im nije zao![]()
She is only here to annoy herself!
ja sam iz ove teme skontao da je ulje nebitno i da vi u auto ne treba to ti je isto 0 i 0w ;p ili moze i jestivo ulje sve je isto za cijelu godinu, maslinovo mozda malo zdravije
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Busenje haube se selo.
TAKUMI
nemoj se igrati s tim , mom bratu se otvorila pri 120/130km/h , pa nije znao sto mu se deshava , no na svu srecu nije bilo nikog ispred njega pa je nekako ukocio i zaustavio se . a steta velika ( hauba komplet, krov nagrdjen, soferka , no materijalna steta nije ni vazna , no na srecu nekog nije zalijepio)
ps. i moj savjet izbusi to i stavi osigurace , sto je sigurno sigurno je
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Na 140 mi se otvorila hauba,nemas pojma kako gadan osjecaj,mislio sam da mi je nesto palo na auto,imao sam srece da se nisam zakucao u nekoga ili nesto,a steta sledeca: hauba,malo krov,sofersajbna,blatobrani i malo istraumirani drug koji je bio samnom u auto
Sigurno hauba nije bilo dobro zatvorena, uz to, slab lock.
TAKUMI
Nesto su prije toga mehanicari cackali pa pretpostavljam da sam dosao na gotovu stetu,no ajd,sto je bilo bilo je :-P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks