Pa i rekao sam da se nisam trkao... Niti sam htio danas uopste, rekao sam ti jos par dana ranije, zar ne?! :shock:
Normalno da se ono FULL GAS moglo odvozit na zdrave gume ... :yipiiii:
Jbg, nisam ja kriv zbog svoje naravi... ... Jednostavno nisam mogao odoliti a da ih ne nagorim na parking :mrgreen:
Last edited by cvxcomputers; 14-03-10 at 23:59.
[quote=Loverclocker;1532687]Znam da je bio jedan sto nije ukochio pa se popeo na ono ostrvo, razbio se...
Neki lik je prije 3-4 godine preletio onaj spomenik i zavrsio u livadu iza,i to na tockove zavrsio,sto mi je strasno cudno bilo da se nije ili isprevrcao ili raspao prilikom udara u spomenik
Ni jedan put ga nisam zavrtio... Samo sam par puta proshao na one "zaokrete"
Samo ti opusteno :mrgreen:
Da obnovimo gradivo: (da QUOTUJEM POST od prije)
Zasto sam pretpostavio? -Jer sam znao sto sam chinio... Da li je to bio glavni RAZLOG, NE? -to je bio JEDAN OD RAZLOGA, BOLDovah bas i prvi put kad napisah...
Bila je pricha da se Franjo Kuncher popeo na ono ostrvo,provjericu sjutra je li on stvarno bio..
Cvx,ne shvatam,zashto necesh da se trkash? Ono je dobro mjesto za trku,jedan auto stane na skretanje za plinaru i nema problema...A shto se guma tiche,vishe si ih nagrdio na onaj parking 2 kruga,nego da si 5 puta otishao onom pravinom pun gas...
Svjestan sam toga...
Trkao se nisam iz nekih svojih razloga o kojima nebih da pricam (danas mi je bio jedan SPECIFICHAN datum + otac je sanjao nesto + drug koji nije znao da idem na okupljanje, a skoro mu je umro otac je isto "sanjao" nesto bas karakteristicno i vezano za mene i to bas sasvim slucajno se u snu radnja odvijala bas u vrijeme okupljanja) - jos s tudjim snovima nemam bas lijepa iskustva)... No roman ispisah... Pochivajte :dring:
Ja ne znam sto ste zapeli ovu raspravu?
Momak ima svoje misljenje i razloge zbog kojih nece da se trka,nema potrebe oko toga da se raspravljate
Evo jedna tura za opustanje :dring:
Ne znam ja, vidim ja edit tamo na taj post...
Shalu na stranu, ne znam shto ce cijela ova pricha o asfaltu i kamenchicima i staklu, snovima i okolo naokolo...ja nisam bio tamo, ali samo si trebao da kazhesh da si imao slabe gume, ili da si ih potroshio....jer
da ja tebe quotujem:
"guma glavu chuva"
ribonja dobijash pohvale na M-R.forum, kao uchinjen i fin momak, vazda tu da pomogne ak treba...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Last edited by cvxcomputers; 15-03-10 at 00:18.
Zar ti nije glupo driftovat na poligon,zar nije ljepse po krivina na putu.
Najjace driftovanje mi je bilo sa Milosem Asanovicem Glava Zete-Bogetici sa onim E30,stvarno je maher
Last edited by cvxcomputers; 15-03-10 at 00:38.
Druze sad i ja malo da te iskritikujem
U Motorsportu nista ne moze bez malo rizika,bez rizika nije to to
Imao sam udesa i padao sa motora nekoliko puta,i vazda kazem "nije ni prvi ni poslednji put"![]()
XixI, e jbg... Isposhtovali smo, stao sam da ga vezes, inace nisam ni znao da je suvozacki pojas ispravan :mrgreen:
Ovo je kao da si chitao moj UM... -Sto vise se guras do granice, to je bolje... Poslije naucis da vozis i PREKO te granice... Ali uvijek moze da se dersi nesto ne ocekivano... A kad se takvo nesto desi... Deshavaju se i udesi... Pa poslije prica: "On nikakav vozac, krovom je kocio, oshega je kacigom drvo, ima je XYZ udesa" itd itsl... :mrgreen:
poJenta: Dobar vozac se GURA DO GRANICE, a sto vise se gura, to je i veca shansa da nesto podje po zlu kad se dese ne ocekivane situacije...
Last edited by cvxcomputers; 15-03-10 at 00:50.
Evo jedan klipić, ja i CVX u ljutu mašinu driftujemo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks