da znas da sam mu prosla pored kuce,imala neko smeće u auto pa reko taman da ga istovarim
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 14-03-10 at 00:16.
TAKUMI
da znas da sam mu prosla pored kuce,imala neko smeće u auto pa reko taman da ga istovarim
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Placem kad gledam stare trke!
Zadnji spojler, prednji, bez sranja...a ne ova pumped up sranja.
No, kad je ON tu....kad je on tu ja imam sve, nista mi ne fali!!
Long life THE BIGGEST!!!!
Vidis, ima bolime***** face!
TAKUMI
inace evo dje zivi(gledano sa google earth-a)mjesto se zove Gland za vas fanove
http://www.suisse-blog.ch/101/la-mai...her-en-suisse/
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
ja nikad nisam pratio F1, ono odgledao sam mozda 15 trka ukupno u zivotu...
Ove godine sam pratio prije sezone sva ova deshavanja, a i duze vrijeme se zanimam za auta, tako da cu vjerovatno ovu sezonu redovno pratit...
Sad za koga navijam veze nemam, Shumi mi je faca, a i volim lude njemce u svakom sportu...Neka samo bude dobrih trka za sad...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Massi vec zamijenili motor,vjerovatno ce i Alonsu...
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Kubica![]()
![]()
![]()
deuscroix
Ferrari je morao da promjeni motore na bolidima Alonsa i Mase
Ima li koji program samo shumija da gledam...![]()
#fakenews
Dodje COVJEK, posle 3 godine pauziranja i pokazuje sampionima i kolegama koji su mladji od NJEGA, da je NAJVECI!!
Svaka mu cast, svaka mu cast!!!
Nemam rijeci!
Dosadna trka, bezvezna, ali ON je tu!! ON je tu!!!
Maestralno do kraja, bez jedne jedine greske!!!
Mali Keketarac nema pojma!
Sve cestitke Ferrariju. Zao mi je za Vettela. Shit happens!
TAKUMI
E da, ove kante od komentatora, bolje neka uzmu motiku i lopatu i na ciscenje stala.
Sve su pobrkali, nemaju pojma!
A sto je najjace, Pesikan cita ovaj forum.
TAKUMI
ALONSO se vratijaSumijevi svaka vam cast, ne odustajete.
Refuel ban - totalna glupost. Imam osjecaj da ih mogu oprat Bentlijem.
Ljepse bi bilo da su svima dali mogucnost da sami izaberu kolicinu benzina a ne ovako, 2 min krug, *****ti!
I imam osjecaj da u AUS mogu sa jednim setom guma, na kvale se trkaju na hard, i sa istim gumama do kraja.
Grafika i font - koma. Premale brojke, previse podataka. Nista mi nije bilo jasno iako sam bio 100% koncentrisan.
Pretprosle godine slick i kers, ove godine fuel ban. Najvece gluposti.
A i bolidi izgledaju i zvuce smijesno.
Ali sve je OK, tu je NAJVECI!
TAKUMI
Opet kenjanje, ha?
Rosberg je krenuo 5-i i izgubio je poziciju od Hamiltona, NAJVECI je krenuo sedmi i stigao do seste pozicije. Niko ga nije pretekao. Button, tvoj najmiliji sampion u brzem bolidu nije mogao da ga pretekne, kao ni Webber koji ima 1,2 sec brzi bolid. Rosberg je bio tu cijelo vrijeme, vozio je u kontinuitetu, NAJVECI je pauzirao 3 godine sto je u F1 oko 300 godina, i na kraju samo 4 sec razlike.
Sjecam se kad su ovi iz McLarena zvali Miku na test, posle njegove pauze vozio je bolid i kasnio je 3-4 sec, znaci bio je zadnji, i onda su ga osjebali, dok NAJVECI...legendarno cuva svoju poziciju i napreduje.
TAKUMI
ne sprdaj se tu. zadovoljan si 6 mjestom. ocekivao si prva 3 sigurno prije kvalifikacija. a koliko je los baton samo pokazuje koliko je njegov timski kolega naprijed. ja da se razumijemo izuzetno postujem alonsa i vrlo mi je mio ali nikad nisam navijao za ferari, medjutim kad je dosao sumaher , prihvatam bilo sto i navijam za fernanda naravno. ustvari za sve sem sumija. uglavnom alonso je najkompletniji vozac u cirkusu i to fabija zna.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks