Dobro, znamo za tebe, ali ovdje imamo neke koji mijenjaju favorita kako vjetar duva. Jedan od njih je NSX.
Jakuza, potvrdi.
TAKUMI
Ko sjutra vozi,KO,KO?
NAJVECI BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NAJVECI SE VRATIOOOOOOOOOOOOOOOOO
NAJVECI,NAJVECI,volimo ga svi
:yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Meni nije jasno zasto sad Massa kenja u vezi novih timova? Sto bas njega boli *****?
TAKUMI
Evo, moj desktop background:
http://www.ausmotive.com/images/Schu...edes-GP-01.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tada sam rekao da mu lezi bijeli dres:
![]()
TAKUMI
Tooooooooooooooo Fabiaaaaaaaaaaaaa careeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Evo moje pozadine na kompjuteru
A ova slika mi stoji iznad kreveta,POSTER NAJVECEG naravno
Ali namjeravam da promijenim ovu drugu sliku,nadam se da ce brzo izaci neki poster NAJVECEG u Mecki,steta sto nema vise Tempa :sad:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Cuj, treba da izaberem jednu sliku za zid, da kupim dobar ram. Ova mi je sad na background je OK, zid mi je bile boje, pa i pozadine slike je bijela.
TAKUMI
Ma reci ti nama za kmoga ces navijat ove godine, ili mozda, u prvoj polovini sezone.
TAKUMI
Naravno navijam za ALONSA, tip koji prekinuo Sumahera u osvajanju 15 svjetskih prvaka.
Najkompletniji vozac za sada u F1 mada ce biti ove godine jos kandidata.![]()
Pa recimo bice mi jako drago ako Alonso Button Rosberg i Vettel budu bolji od svojih timskih kolega...a inace Alonso bi trebalo ovo da osvoji bez problema mada su sad za sad ovo još uvijek samo prve kvalifikacije.
She is only here to annoy herself!
pa valjda si ukapirao iz posta..![]()
She is only here to annoy herself!
Nisi bio jasan. Navijas za Alonsa, Buttona, Rosberga jer ne volis njihove timske kolege ili navijas samo za Alonsa jer si siguran da ce osvojit sampionat?
TAKUMI
"We've got to be realistic about it," Whitmarsh began. "Based on the evidence from today, we don't look quick enough to deserve a victory here but that doesn't mean that we will stop trying - but we are realistic about it as well.
"We sensed today that we didn't really give the best car we could have to our drivers but we'll see what we can do as a team. Maybe we haven't got enough downforce here, certainly for that middle section, and we've got to look at the job we're doing. I don't think there are any surprises and we'll see how we get on." - kaze Whitmarsh.
Pa kako nece da bude spor kad ima medjuosovinski razmak ko sleper.
TAKUMI
Za NAJVECEG od kad znam za sebe...Zhao mi je shto nije u ferariju, jer su mi i oni uz njega prirasli srcu ali shta je tu je...
![]()
#fakenews
ma sta vam je bre?kakav Schmaher?ostarao je covek,da je pametan pa u penziju direktno![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks