ili da se osvježi lista moderatora, 1-2 aktivna je premalo.
nekome od najaktivnijih usera dodijeliti taj status.![]()
The more things change, the more they stay the same.
DaySleeper, prochito si ga iskusno![]()
![]()
![]()
\\OFL•GIC
Ne moze niko nikome zabranit sa stavi facepalm.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Da preformulisem, nema osnova.![]()
Slike face palma su najjače slike. Kakav foto album i bakrači![]()
Hahahahahahha!!!
![]()
Ladno uporediste facepalm sa farmnom i VB hahahaah, a nerealno.
Masu ste zakasnili sa tim facepalm-om... Nije fora vise.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Tek sad otkrili izgleda pa se igraju djeca![]()
ja bi volio da postoji opcija brisanja postova na sopstvenim temama, dakle ako hocu da otvorim ozbiljnu diskusiju da mogu svaki nevezan comment da izbrisem ?????
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
na dosta foruma to postoji i ludilo je ,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Na temi 'Iz raznih novina', ovaj komentar nije obrisan, a moj u kojem sam odgovorio na ovo je automatski obrisan. Kakva je to logika? Ovaj Motor(kako god da mu je nick) nije obrisan, a veze nema s temom, naprotiv, ljigavo je odgovorio na nešto što je Dutch rekao. Moderatori?
Molim bilo koga odgovornog za bilo šta u ovom prelijepom virtuelnom ćošku svijeta da mi samo objasni kako se ovo uklapa u podforum : 'Nauka generalno'.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...58#post1528858
Ovo je,makar meni,klasična reklama.
Ako nije,izvinjavam se.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
vjerovatno moderator tog pdf-a nije trenutno on-line, prijavi post i svi admini i moderatori, pa i taj traženi, će dobiti poruku i reagovati oni koji treba da reaguju...ako treba da reaguju.
Uostalom, germanijum je hemijski elemenat, moguće da neki ljudi na forumu koji se bave naukom mogu da kažu zašto germanijum ne može, ako ne može, da se koristi u medicini, da ukaže na neke njegove pogubne karakteristike pa da eventualno razuvjere one koji vjeruju da djeluje na imuni sistem...otkud znam.
Pošto se germanijum koristi u medicini, u Japanu kao lijek, a ovdje kao dijetetski suplement, a medicina je naučna disciplina, a nemamo na CDM-u pdf Medicina, to se sve teme iz oblasti medicine trebaju postavljati upravo na nauku. Tako je rečeno i za teme iz oblasti psihologije...pa neka vide moderatori.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Vidi,sve je to seksi.Eto,i kadmijum je hemijski element koji je škodljiv,pa niko ne govori o njemu.C vitamin je zdrav,ni o njemu se ne govori.
Ukoliko je gravesen imao želju da dobije informacije o germanijumu ili ovo ono,zašto nije bilo pitanja?Zašto nije bilo makar neke prosto-proširene rečenice koja preispituje bilo šta iz ovog posta?
Nego je bukvalno stavio reklamu proizvoda koji je u slobodnoj prodaji po našim apotekama za,ni manje ni više od 50 eura.
Možemo da glumimo naivnost.Ali i ne moramo.
EDIT : Zasad neka post tu,pa ako niko ne primijeti,prijaviću modovima,pa neka odluče.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks