Molim moderatore/administratore da preimenuju podforum 'Nauka generalno' u 'Jeftine reklame čudesnih ljekova koje neko postavlja da bi uzeo euro-dva'.
Germanijum 132
Organski oblik koji se danas smatra jednim od najvećih otkrića u nutritivnoj terapiji malignih bolesti.
Kako Ge132 deluje:
Smatra se najjačim prirodnim antioksidansom. Antioksidansi su oni atomi koji lako otpuštaju tj. predaju elektron slobodnom radikalu, kome u poslednjoj orbitali nedostaje elektron. U stanjima stresa se oslobađa ogromna količina slobodnih radikala, koji nesmetano prolaze ćelijsku membranu i dolaze do jedra, gde čine veliku štetu ćeliji inicirajući njenu nekontrolisanu deobu, tj. nastanak malignih tumora. Proces nekontrolisanih deoba ćelija nastaje zbog pada koncentracije kiseonika u ćelijskom jedru.
Dr. Otto Warburg je ustanovio da ćelije raka ne mogu da metabolišu kiseonik, tj. razvijaju se samo u anaerobnim uslovima(bez prisustva kiseonika). Ovaj nemački nobelovac je ovim otkrićem potvrdio mišljenja da slobodni radikali vezujući kiseonik u jedrima ćelija direktno omogućavaju razvoj karcinoma.
Ge132 ima u svom sastavu 3 atoma kiseonika, što ga čini vrlo efikasnim davaocem elektrona, tj. antioksidansom. Spaja se sa slobodnim radikalom i izbacuje ga iz tela putem urina. Tako se 20-30h nakon uzimanja veliki deo Ge132 nalazi u urinu, što isključuje neželjene nuspojave.
Ge132 povećava efikasnost korišćenja kiseonika na ćelijskom nivou, pa tako poboljšava mnoge hronične procese kao što su:
Studija objavljena u Journal of Interferon Research zaključuje da organski germanijum vraća normalnu funkciju T i B limfocitima, jer direktno stimuliše produkciju interferona. INTERFERON je veoma jak antikancerogeni agens. On stimuliše rast i sazrevanje NK ćelija(prirodne ubice), iz kojih se razvijaju antitela, pa samim tim i antitela protiv kancerske ćelije.
- Reumatoidni artritis
- Srčana insuficijencija, angina pektoris, hipertenzija, arterioskleroza
- Apopleksija
- Diabetes
- Astma
- Parkinsonova bolest
- Cerebralna skleroza
- Epilepsija
- Očne bolesti(glaukom, katarakta, inflamacija mrežnjače i očnog nerva) i dr.
Stop the world I wanna get off.
Molim moderatore/administratore da preimenuju podforum 'Nauka generalno' u 'Jeftine reklame čudesnih ljekova koje neko postavlja da bi uzeo euro-dva'.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ovo nije reklama.a i nije lijek vec dodatak ishrani,a nije ni toliko jeftin oko 50 eura.Ovo sam postavio i sasavim drugih razloga.Ako je neko koristio ovaj preparat neka rece kolegi iz struke(laik) sta je to.A posle idi gledaj u sunce i tako nesto..............
Stop the world I wanna get off.
Da.Još jedan u dugom nizu koji ne podliježe nikakvoj kontroli od strane državnih farmaceutskih organizacija.Uz to je i jeftin.
Eto jedne baš originalne šale.Čestitam na mašti.
EDIT : Uzto tema nema veze sa naukom.Nadam se da će neko obratiti pažnju.![]()
Last edited by Čika Džo; 12-03-10 at 17:42.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Taj preparat je jedno veliko ******!
Sve je to na psihichkoj bazi ®
bas danas gledah Boza Bulatovica na Atlas kako prica sa nekim gostom doktorom o tom cudotvornom germanijumu.. bas pompezna prica.. volio bih da je istina...
Je li neko od vas koristio ovaj "lijek" i što možete reć o njemu ukoliko ste ga koristili?
Ili moj dobri prijatelju Rušo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks