U Krunu hahahah!![]()
Moze And1, svidjaju mi se oni sendvici.
I posalji mi cijenu za onaj sat pobozni!
Ispricavam se za nedostatak smajlija Fabija.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Znaci otvaram album na fb, sa slikama golfova, mechki i audija,
i printscreenovima quotova i podyebancija!
GOTOVO JE, ODLUCHIO SAM! :yipiiii:
Last edited by Loverclocker; 08-03-10 at 01:46.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
na koliko atmosfera se steluju dizne za1.9 tdi golfa ? i koliko moze kostati steloanje?
Kakve atmosfere? Kakvo stelovanje?
TAKUMI
2003 BMW 525i {E60}
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=111650
Je li cemu ovo?
Vidim da trosi dosta, a kakvo mu je ubrzanje?
Je li bolji 525d?
2003 i 2004 su dosta losi, 2005+ su malo bolji.
525i ima oko 190 KS, trosi a ide solidno, oko 8,5 do 100.
Jebote, vi benzovci samo gledate ubrzanje do 100.
TAKUMI
Sto cu kad volim da se ukljucujem prvom do 50
Da li Bentlijevci pate od torque-a?
U kom smislu su losi, neka falinka, djelovi brzo stradaju ili performance i ekonomicnost? Ovaj sto se danas pravi ima 3 litra motor, zanima me samo 2.5!
Imaju dosta falinki. Mjenjaci su losi, elektronika motora takodje, rashladni sistem, trapovi naravno, plastike unutra, display, ABS module....FSU...
TAKUMI
Dje se u CG mogu kupiti RED LINE proizvodi? Prvenstveno me zanimaju MT-90 75W90 GL-4 Gear Oil za mjenjac i prednji diferencijal i 75W90 GL-5 Gear Oil za zadnji diferencijal.
Imamo li uopste zastupnika za red line? Koja bi dobra alternativa bila njihovim proizvodima, a da se moze u CG naci? Motul ima samo univerzalna 75W90 ulja, koja imaju i GL-4 i GL-5 standard. Meni treba posebno GL-4 za ulje u mjenjac/prednji diferencijal i GL-5 za zadnji diferencijal.
Last edited by Balsa; 11-03-10 at 23:38.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Naruci ga coce.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Neces to nac kod nas.
Cuj, Red Line je OK, nista strasno.
Pogledaj Amsoil. E to je nesto!
TAKUMI
ne, pogledaj royal purple, e to je NESTO![]()
Originally Posted by my name is ...
Nista to.......
TAKUMI
aj kad ti kazes![]()
Originally Posted by my name is ...
Probao sam i to, i Amsoil, i Red Line.
Amsoil je bez konkurencije, znaci prvo ide taj, onda 5-6 praznih mjesta, onda M1 0-40, onda Castrol Edge 5 30.
TAKUMI
Momci, meni treba redline ulje za mjenjac i diferencijale i trebalo bi da je jedno od najboljih u svijetu. Za motorno ulje koristim M1 0w40 .
Slazem se i za Amsoil i za Royal Purple, ali Red line vecina preporucuje za moj auto. Oni su jedni od rijetkih napravili posebna ulja za mjenjac i za zadnji diferencijal. Skoro svi proizvodjaci prave isto ulje za obije namjene, ukljucujuci i Amsoil, Purple Royal, Motul itd.
Vjerovatno necu naci red line u CG, pa cu sipati Motulovo Gear 300 75W90 ili Motylgear 75W90.
Last edited by Balsa; 12-03-10 at 07:19.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Dobro, ali zasto? Zasto kad znas da kod nas Valvoline Synthetic 75 90 je toliko dobro, i skupo pa nemas pojma.
P.S. kad si presao na M1? Jeli potrosnja manja i ljepsi rad kad je hladan?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks