Sto mi radi Pao...
Valensija GG dosla, ocekivano...
Kakvi rezultati,nevjerica..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Sto mi radi Pao...
Valensija GG dosla, ocekivano...
Bijo si poziw koi se neodbija
cekam mrzni pao vise u drugo![]()
shto mi radi real u kosarku...mamu im njihovu
ajmo verder ili valensija dajte jos jedan...
Raise my hammer,take my aim
Valensija ima igrača manje
baci me real u kosarku za 100e na 2 tiketa
Panatinaikos...
e majku im *****, sto igras i ti neprijatelje jbt
cekam pao jos jedan go'
makabi za 3 cetvrtine daje 36 a u zadnjoj 30..kakvi madridski skotovi.razbicemo ih u cevrtfinale mamu im lopovsku
a sto te bacilo jbt treba si i ovo gg kad si sve ono ufatio no sve je to sreca jbg
ajte idioti jedni vise nemozete go dat iz 100 sansi
need2rock zaebano je to njemci zadovoljni, valensija ima igrac manje... evo vilja izadje.... nadaj se u cudo brate.
a ovo nije moguce 10 puta jedni ili drugi 1 na 1 sa golmanom i nema gola...
Benfika 1-1, e neka je...
primi ga benfica
haha ovaj real je smijesna ekipa u svim sportovima, vode cijeli mec masu nesto i na kraju puknu... steta sto nisu dobili, bio bi nam laksi put do final four-a preko njih, al nema veze, moze se i sa makabijem![]()
e ovo je sou...real vodi citavu utakmicu...makabi za 3 cetvrtine da 36 poena...u zadnoj cetvrini srce mi kida maric koji treba da da manje od 13 poena a on na 3min na 11 poena....cekam barsu na h1 ona vodi 20 i ostaje mi ovaj smrdo...ovi izgube maric ostaje na 11 poena a barsa dobije 18 poena i bace me ovi glibovi a nisam ih ima u planu igrati
j***** benfika...sprdnja...ovo veceras je jedna velika sprdnja...
panatinaikos 1, barsa H1, hamburg 1, pao 3+, lil 1x, juve 1 benfika 1..
barsa ph1, hamburg 3+, pao gg, lil 0-2, juve 1, benfika 3+, real h2..
sto je ovo...
znao sam da ova valencia nece dobit nocas... i francuzi i njemci ove godine pokazuju da niko nema pravo da prica ono sto trenutno mongi pricaju... kako su daleko iza italijana i spanaca... ja odavno pricam da su se njemci u zadnje 2 godine itekako uozbiljili, sto ce se i odraziti za 2 godine kad prestignu italiju za LS... spanija ove godine ima 2 kluba, ostalo prosjecno, to nije nikako dobro za ligu... njemacka liga je mnogo ujednacenija, a i iz francuske, lion i bordo bi siguran sam bili u top4 i u spaniji i u italiji...
hahah sad se sjetih da smo popodne diskutovali kako sve sem liverpula smrdi na jedinice, a ono samo lil i jos 2 jedinice![]()
igraci reala nikad vise ne gledali nijedne titule
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks