Originally Posted by
zinabo
A sto svi falite Runija, sa cepinom od 20 litara, bolji je Jovetic od njega 100 puta, Runi je odlican za u kupus, a mancester ce vec u sledecem kolu ispas, a Real stalno ispada jer podcjenjuje ostale ekipe, to im je greska
hahahahahha

Originally Posted by
Luximus
Hahahhaha
Otprilike 20 postova prekopirano u FOLDER.
E ovako, da i ja koju prametnu prozborim.
Leonardo je najgori trener ikada. Nijesu mu poceli ni Seedorf, ni Beckham. Nijesam mogao da vjerujem. Igraju mu Huntelar i Boriello zajedno, a obojica igraju istu poziciju i mnogo su losi. Znaci nerealan glupan. Pirla uhapsena, silovao je Park vise puta. Flamini los. Ambrozini nikakav.
Nije mu igrao bez 20 minuta veliki Pippo Inzaghi, koji je stvoren za ovakve meceve. Kakva penalcina.
Cim su usli Seedorf i Beckham, poceli su da igraju bolje i povezali su redove. Beckham je davao strasne lopte, Seedorf je dobro vezao sa Ronaldinjom.
Trener i samo trener je kriv za onoliku blamazu. Uprava i trener napolje, staracki dom napolje, Nesta, Ambrozini, Pirla, Onyewu, Dida, Favalli, Bonera, Jankulovski, Abate, Huntelar, Boriello, svi napolje. Veze nemaju.
Bilanu treba totalna rekonstrukcija, ili ce biti predmet sprdnje.
Od Intera su primili 9 golova ove godine, nijesu postigli ni jedan. Od Mancestera su primili 7 golova...
Real...Davno sam ja prica da ce ih Lyon istrest..U dvomecu je Lyon bio mnogo bolja, konkretnija i ozbiljnija ekipa. Sinoc su imali jos 2-3 1000% sanse, i steta sto ih ne uvukose, da se poseru na pacerski klub totalno.
Rezultati se parama ne mogu kupit, srljanjem se nista ne moze postic. Moratti je to ukapirao fala bogu, uz pomoc Brance i Faketija, pokoj mu dusi. Prije toga je bio prekopirani Perez.
Real je vec 6 godina zaredom biva ponizen i ispada u 8mini finala. Tuzno. Spanska liga ima 1 pravog predstavnika, a to je Barcelona. Sevilla je prosjecan tim, samo su imali srece u zrijebu da dobiju CSKA. Spanska liga ne valja pola kurca.
Last edited by CaseLogic; 11-03-10 at 15:38.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Bookmarks