Page 138 of 284 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... LastLast
Results 3,426 to 3,450 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nesto sasvim novo

Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo teska noc sinoc.Sjeticete se da sam napisao nedje na proslim stranicama da se pribojavam katastrofe bez neste i pata.na kraju se to i desilo.Doduse onakvo silovanje je ipak uslovljeno neigranjem 2 mozda i najvaznija igraca,ali neke stvari se vide iz aviona...
    Ovakav milan nema kvaliteta za velike meceve.To je sad svima jasno.Izgubili smo oba od intera,oba od mancestera,i imali pobjedu i remi sa realom.Gol razlika 6-16.Dovoljno govori.Ima tu kvaliteta,ali ne dovoljno.Jenostavno milan je prepun igraca koji su sami prosjek i koji su ranije uspjevali da odigraju svoju ulogu samo zahvaljujuci genijalnosti njihovih saigraca i velikom strategu kao sto je anceloti.Uz to milan nema bukvalno ni jednu kvalitetnu zamjenu za bilo kog od kljucnih igraca.Kaladze,Bonera,Jankulovski,Antonini,Abate,Z ambrota,Ambrozini,Gatuzo,Huntelar,Borijelo,Inzagi, Mansini-ti igraci jednostavno nisu kalibar za milan.Dovoljno su dobri da budu alternative,i to neki od njih ne prva nego druga ili treca.Neki od njih su nekad bili stvarno veliki igraci(zambrota,gatuzo,inzagi),ali toga vise nema.da ne zaboravim ni sva 4 golmana,jer je najbolji golman milana dosta rekao o sebi prilikom 4. gola.
    Dakle u oba meca sa interom kao i sinoc se vidjelo sa kolikom lakocom obicnim organizovanim presingom mogu biti potpuno zatvoreni.Doduse to je i posledica leonardovog neiskustva,i neigranja nekih kljucnih igraca u tim mecevima,ali ni to nije opravdanje.Jendostavno nismo dovoljno dobri.Za seriu a jesmo dovoljno dobri,svi ovi gore navedeni igraci ipak imaju kvalitet da se nose sa barijem,parmom,udinezeom,laciom,genovom,sampdorijo m pa i fiorom,romom i juveom na ovom nivou.I ja mislim da je skudeto jos moguc ove sezone,ako brzo zaborave ovaj mec.Ali,sve i da ga osovje,ostaje mrlje.Ali,sta je tu je.
    Evo sad imate svi pravo da kazete da sad pricam nesto,a da sam govorio o mogucem prolazu prije prvog meca.I ja i dalje stojim iza toga da,da smo imali samo malo vise srece u prvom mecu da bi sinoc mozda bila drugacija prica.Ali,to bi samo sakrilo mane.I mislio sam da je nemoguce da dozivimo ovakav debakl iako sam ga se pribojavao.Pogrijesio sam.
    E,ako 2 poraza od intera i mancestera,od toga 3 blamaze nisu dovoljni da osvijeste berluskonija ne znam sta je.dakle,ako stvarno ne ulozi velike pare ovog ljeta,ne znam na sta cemo liciti iduce sezone.Ali,sta god da se desi...
    TU SEI TUTTA LA MIA VITA!!!
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Modji je reka da ce ispas svi italijanski klubovi u osmini finala prije nego sto su odigrani prvi mecevi.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Valjda su vam sad neke stvari jasnije.
    Nije Calcio nista gori od Primere,jeste da bi Barsa i Real odrali tamo sve,ali bi pozicije od 3 do 10 na tabeli popunili timovi iz Calcia,obje lige su presmijesne u Primeri se svi use.u kad vide Barsu i Real,igra se otvoreno,napadacki,bez odbrane,bez taktike.
    Francuska i Njemacka liga su izjednacenije,a to sto ih vi ne poratite i smatrate ih da su smijesne to je vas problem.Bordo bi osvojio titulu u Calcio ubijedjen sam u to.
    Barsa jedino moze da spasi obraz Primere,a Inter ispada sledece nedelje i to lagano.
    Sevilla ce proci zato sto je imala takav zrijeb,da im je dosao neko malo ozbiljniji razbio bi ih.
    Sta reci za Man Utd,pa pogledajte njihov tim,pogledajte imena na sredini terena i sve je jasno,to je prosjecan tim i da ovi igraci nose dres nekog drugog kluba ne bi ni grupu u LS prosli,ali oni igraju za Man,oni igraju za INSTITUCIJU!SAF-u svaka cast,ko prati zna zasto Runi prethodnih godina nije davao ovoliko golova,ali radio je covjek za druge(citaj Ronaldo),radio je za tim.SAF je napravio ovog Runija,SAF je doveo Valensiju i pogledajte tog momka,sta na sredini radi Flecer,sta ce jednoga dana raditi Gibson.
    E MAN UTD je KOLEKTIV!
    Inace Leonardo je sjebao Milan,trebali su da izgube svakako,ali je on kriv za onu blamazu,niju mu nista trebalo da se onako otvori,a ako je mislio da ce Milan dati na Teatru 3 gola,pa on je LUD.
    Tuzno je vidjeti onakvu ekipu,a pogotovo sto se jos uvijek bori za titulu u Calcio,fudbal je pao na niske grane.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ko koga gdje nadigrao i gdje pregazio, crni junače?
    Real nije prošao isključivo zbog toga što nije bio konkretan u situacijama koje je stvarao. To je jedina istina, a ti možeš taj tvoj govor mržnje, namjerne provokacije, psovke i uvrede da prosipaš negdje drugo, tamo đe se narod pali i nervira zbog toga.
    Naravno, ovim postom prekidam svaku moguću polemiku (od sad, pa nadalje) sa tobom, jer mi je potpuno jasno kakav si ti mentalni sklop.
    tako ti i treba, iskreno ni ja ne volim imati previse posla sa dzukelama poput tebe tako da dzukela manje moze biti samo pozitivna stvar... vise srece sledeci put.

ciao cigo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto runi sve golove daje glavom, zato sto mu je glavu onoliku nemoguce promasit uhuhuhuh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zinabo View Post
    Sto runi sve golove daje glavom, zato sto mu je glavu onoliku nemoguce promasit uhuhuhuh
    :ass: l0l,l0l,l0l. Vidji bolje ih on daje koji ima 175 nego ibrahimovic koji ima skoro 2 metra. Ili huntelar, ili inzagi. Zadnje 8 golova je glavom dao, i juce je prekinuo tu seriju, kad je dao onaj gol iz kontre , lijepo je golmana sio na guzicu i rekao mu IZVINI ZhURIM hahaha. + jedan on najbrzih fudbalera na svijet . i evo ti jos jednom :ass:
    Last edited by Rooney10; 11-03-10 at 15:03.
    "We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ibrahimović ne daje golove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Haha.. E.. zasto trazi onda real i barsa runija i nude mu platu od 200.000e nedeljno l0l. Ne ide on nidje iz Junajteda. Jes da mu je plata tamo skoro duplo manja ali fergi mu je povecava na 200.000 kad bude produzio ugovor posle S.P.2010. ZzZ
    "We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mančester J. - Milan znalo se da je Mančester favorit i bolji tim. 4:0 je ipak prevelik rezultat. Valjda je sad svima jasno da Milanu treba radikalna promjena politike kluba. Sa igračima ka što su Ambrozini, Favali, Antonini, Abate, Jankulovski, Kaladze, Bonera, Borijelo jednostavno je nemoguće ostvarit rezultate u LŠ. Pirlo, Inzagi, Sidorf, Ronaldinho, Bekam, Nesta, Zambrota su više nego istrošeni igrači, i jako je nezahvalno očekivat nešto posebno od njih. Jasno je tu sve. Najgora stvar je što je ovaj ovogodišnji Mančester dosta slabiji od prošlogodišnjeg. Nema tu više neke kreativnosti, sve se svodi na golu snagu Parka, Flečera, Skolsa i štopera. njihova snaga je tolko jaka da potpuno nadoknade nedostatak kreativaca. vađenje na povrijeđene igrače je jako ružno i nepotrebno totalno. Lagana i zaslužena pobjeda boljega tima.

Real Madrid - Lion Ne znam dokle više, ovo nije više ni sramota ni iznenađenje, ovo se dešava 6. put. Jes da svakom navijaču Barselone prija kad Real (glavni, jedini pravi, ljuti rival) izgubi, ali meni je, lično, tu žao nekoga. Žao mi je navijače, koji su (više puta) od strana igrača pozvani da napune stadion, da naprave atmosferu, da se premosti da usrana 1/8 finala LŠ. Došli su, pun stadion je bio, pjevalo se, atmosfera je bila odlična, sve je ukazivalo na to da će ih "kraljevići" prosut. Još kad dadoše onaj (nevjerovatno šuplji) gol na početak. I OPET ništa. Kasiljasa mi je posebno žao. Lik će jedan dan na sred teren umrijet od tuge. Džaba sve šanse u 1. poluvrijeme. Džaba sve one pare NENORMALNE koje JESU poremetile tržište, džaba sve na ovaj svijet onima klošarima od igrača. Pozeri, manekeni, milijarderi igraju za Real. Ima tu par normalnih tihih ljudi koji rade svoj posao kako valja, ali to je "frankenštajn" od tima, sastavljen totlano bez plana i logike. Odbrana koja se raspada, Kaka koji igra nešto što se ne može ni nazvat igrom, a Iguain se jedva izborio za mjesto u prvih 11. Benzemu da ne pominjem kakav je... Jedina pozitivna stvar za Real je što će sad moć da se posvete domaćem šampionatu. Ali od svih onih obećanja i navijačkih zalijećanja i prognoziranja, eo na što spada ta ekipa. Sad će tek bit gužve za prvih 11, sad je samo 1 takmičenje ostalo. I eto, moglo bi se desit da ni to ne osvoje. Ja ne znam, mislim da bi se ti navijači iz Madrida, trebali skupit na trening neki i da ubiju od batina sve te kretene što se sprdaju po terenu. I pereza neko da dovati, da ga sačeka neđe. Jer taj lik je komponovao ovu tužnu kompoziciju. pelegrinija ne treba kritikovat, on se pita za prvih 11 kolko li i ja.

Ova (nova, stara) blamaža Reala loše će se odrazit i na ugled španske lige. Ispašće da nije puno bolja od kalća. I da je naravno miljama daleko od Premijer lige, što i jes, realno. Engleska ima 5, 6, 7 dobro bogatih timova. Španija ima 2 i logično je da će engleska liga bit jača. A Real neće pa neće da doprinese kvalitetu lige, no ka da su nižerazredni tim, sprdaju se s njima čim iz grupe LŠ izađu. Da ne spane španska liga na to da i oni (ka Italijani) strahuju za 4. mjesto u LŠ... Nadam se da će Sevilja proć sa barsom u 1/4 LŠ, pa što bude...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zinabo View Post
    A sto svi falite Runija, sa cepinom od 20 litara, bolji je Jovetic od njega 100 puta, Runi je odlican za u kupus, a mancester ce vec u sledecem kolu ispas, a Real stalno ispada jer podcjenjuje ostale ekipe, to im je greska
    hahahahahha
    Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Hahahhaha

Otprilike 20 postova prekopirano u FOLDER.

E ovako, da i ja koju prametnu prozborim.

Leonardo je najgori trener ikada. Nijesu mu poceli ni Seedorf, ni Beckham. Nijesam mogao da vjerujem. Igraju mu Huntelar i Boriello zajedno, a obojica igraju istu poziciju i mnogo su losi. Znaci nerealan glupan. Pirla uhapsena, silovao je Park vise puta. Flamini los. Ambrozini nikakav.

Nije mu igrao bez 20 minuta veliki Pippo Inzaghi, koji je stvoren za ovakve meceve. Kakva penalcina.

Cim su usli Seedorf i Beckham, poceli su da igraju bolje i povezali su redove. Beckham je davao strasne lopte, Seedorf je dobro vezao sa Ronaldinjom.

Trener i samo trener je kriv za onoliku blamazu. Uprava i trener napolje, staracki dom napolje, Nesta, Ambrozini, Pirla, Onyewu, Dida, Favalli, Bonera, Jankulovski, Abate, Huntelar, Boriello, svi napolje. Veze nemaju.

Bilanu treba totalna rekonstrukcija, ili ce biti predmet sprdnje.

Od Intera su primili 9 golova ove godine, nijesu postigli ni jedan. Od Mancestera su primili 7 golova...

Real...Davno sam ja prica da ce ih Lyon istrest..U dvomecu je Lyon bio mnogo bolja, konkretnija i ozbiljnija ekipa. Sinoc su imali jos 2-3 1000% sanse, i steta sto ih ne uvukose, da se poseru na pacerski klub totalno.

Rezultati se parama ne mogu kupit, srljanjem se nista ne moze postic. Moratti je to ukapirao fala bogu, uz pomoc Brance i Faketija, pokoj mu dusi. Prije toga je bio prekopirani Perez.

Real je vec 6 godina zaredom biva ponizen i ispada u 8mini finala. Tuzno. Spanska liga ima 1 pravog predstavnika, a to je Barcelona. Sevilla je prosjecan tim, samo su imali srece u zrijebu da dobiju CSKA. Spanska liga ne valja pola kurca.
    Last edited by CaseLogic; 11-03-10 at 15:38.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Španska liga je izgubila dosta padom Deportiva i Valensije, uz njih i Sevilju koja je koliko-toliko standardna i još osvaja ponešto bi imali solidnu bazu od 5 jakih klubova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imali bi. Nemaju je vec duze vrijeme. Past tense i tako to.

Valensija i Deportivo su manje vise osrednji klubovi, koji bi se u Italiji borili za 12 poziciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Red face

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Imali bi. Nemaju je vec duze vrijeme. Past tense i tako to.

Valensija i Deportivo su manje vise osrednji klubovi, koji bi se u Italiji borili za 12 poziciju.
    evo nesto za tvoje komsije i nase drage milan pardon madridiste :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Beckham je davao strasne lopte
    Ja mislio da sam ovo jedini primijetio sinoc.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Vejn Runi AC puni
    Ronaldinjo je bio blizu da opet da gol nakon neke odbijale, i tad bi utakmica imala ko zna kakav tok. Mozda bi Milan izgubio dostojnije, ovako su ih tresnuli agg. 7-2 i ne znam sto vise da kazem. Eto ga Ronaldinjo veliki na dijelu, uradio je isto sto i protiv Intera kad je stvarno trebalo - nista. Ma AC je ***** na biciklu, eto sad im je ostalo domace prvenstvo, mada im je i tu mrka kapa.

Real nije imao srece, pritisak je bio prevelik, i sve to je uslovilo da ispanu. **** ga, to u kombinaciji sa onim losim trenerom, je i dovelo da ekipa koja kosta par stotina mil. eura zavrsi posao u osmini finala. Vise srece drugi put, ako su pametni, izdvojice velike pare i dovest Murinja. Jer takav im treba, ko ce prvo da postavi rezultat, pa tek onda atrakciju. Jer ne mogu svi igrat kao Barselona, nema Real igrace kalibra Inijeste i Cavija da onako veze na sredini. Al zato imaju napad snova, trio fantastiko Kaka-Higuain-Ronaldo. Samo jos da dovedu neku masinicu na sredini, kao Fabregas, da poveze redove i unese cvrstinu u igri sredine, i mogu da osvoje LS. Naravno, mozda i neki odbrambeni ekstra klase, mozda Vidic. Kad su iskesirali onolke pare, nek se jos malo otvore. Ovako imaju igrace, al nemaju tim. I trenera, naravno.

Krivo mi je sto je Real ispao, on je garancija atrakcije. Liona ce prva ozbiljna ekipa da istrese iz gaca, cus Miralem Pjanic i tamo neki paceri. Doduse, super su organizovani, tim ima pedigre u LS, i zbog toga su izmedju ostalog i prosli dalje. Svaka im cast, primjecujem da malo ko hvali uspjeh francuza, svi se nesto slade ispadanjem Reala i tom pricom.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Too Mitro!

Imala je ochi boje Wayne-a, boje Wayne-a boje Rooneya...

Owaaj... Da opet malo pricamo o jachini liga, ili... da sacekamo Chelsea-Inter?
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Too Mitro!

Imala je ochi boje Wayne-a, boje Wayne-a boje Rooneya...

Owaaj... Da opet malo pricamo o jachini liga, ili... da sacekamo Chelsea-Inter?
    Sacekajmo
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    462 Posts

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    462 Posts

Sad vode neku kampanju protiv igrača i trenera.Florentino Perez ako ikako želi da osvoji makar Špansku ligu ovaj dnevni list treba da udalji što dalje od igrača i stručnog štaba Real Madrida, oni nisu normalni

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,749
    Thanked in
    3,886 Posts

Kakav crni Murinjo kad im Kapelo nije valjao... Dva puta.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    462 Posts

evo jednog komentara na postavljenu anketu

• #51 basketracing
      11.Mar.2010 | 18:07
      Marca = Cancer del Madrid

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kraljevski komentar.

Pelegrini je mnogo dobar trener, ali kao sto rece kolega FC Barcelona, ne pita se o timu vise li no ja i on.

Moratti da pusti na ljeto Murinja? Hahahhaha, mnogo los trip.
    Last edited by CaseLogic; 11-03-10 at 17:21.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Onoga trenutka kada Sir Alex odluci da napusti klupu Uniteda, bojim se da se ni Moratti ni bilo ko nece puno pitati oko toga dje ce Mourinho... Sto ne znam bas da li je pravi izbor, ali...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Do isteka ugovora ne postoji teorijska sansa da Jose Mario Mourinho promijeni sredinu.

Svaka prica na tu temu je...Suvisna.

Mancester je u dugovima do guse, klub moze cak i da totalno propane. Cisto sumnjam da ce oni izdvojiti 12-15 miliona za trenersku platu.

Page 138 of 284 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)