Pogledaj volan..
Prije bih ugradio volan od Gnoja 2.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Tuzi style. :joint:
Btw, uporedjivao sam kozu na Tuareg 2009 i Passat 2001 i zakljucio sa jos 10 ljudi da je bolja 6 puta na Passatliju.
Kakvo je Tuareg smece...
Slazem se za kozu.
A da je smece...pa nije bas. Da, mozda R5...
TAKUMI
Ovaj je 3.0 tdi
Potrosnja 18 litara PROSJECNA, ne moze nikudj, enterijer bzvz..
ALi zato 5.0 V10 TDI mudati sa 313 PS (230 kW) i čak 750 N·m. Treba mu do stotke 7.8 s obzirom na težinu i potrošnju od 14 litara-fabrički podaci mada ne vjerujem da troši ospod 17,18 litara no aj sad...
Kao sto vidis u mom postu iznad, 3.0 trosi 17-18 prosjek.
Vozio sam se i u V10 i njemu je 23-24 prosjecna.
A oboje cumurasi. Kakve smecareeeee
Vozio sam V10 TDI, vozio sam V12 TDI, vozio sam nekoliko 3.0 TDI...oce te li podatke, iz prve ruke?
TAKUMI
boooooooooring.....
Hahaha wrh, no bi je više te kafe ispio na auto.
Kako si vozio V12 TDI, znam da postoji W12 toureg benzinac. A maximum dizela je R50 koji je isto V10 motor samo što mu je obrtni moment pojačanm i snaga na 350 konja, taj čupa sve... Možda si mislio na Q7 W12 Tdi? Taj ima
Što se tiče interijera Tourega meni je ono lijepo, e sad kvalitet kože i te zejebancije ne znam jer nisam se nikad vozio u nijednog.
Procitaj moj post opet. Nisam spominjao Touarega, nisam spominjao nijedan model, samo motore.
TAKUMI
Covjece, znam da dolazis iz male sredine, ali daj se oslobodi kompleksa. Free your mind, Neo
Reci ti svom drugu da to nije auto za trke, nego neka uzme neki sportski auto da se na njega izivljava. Vozio sam se dosta puta u 3.0 V6 i znam da trosi manje od 14L kroz grad, ako se normalno vozi. Nenormalne voznje ce sigurno i 20L potrositi, ali ce toliko potrositi i 2.0tdi ako mu se gas prvom brzinom ne pusta.
Mada, mora se nedje omladina prazniti, pa kad fali normalnih aktivnosti u gradu, onda sjedu u VW Touarega 3.0 tdi, koji je jedan fin porodican auto, i puni gas po Cetinju![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
ma on gleda balsa trenutnu potrosnju, i nabija prvom ono da se dize da se kurce u cetinje, sto se sjekiras, gori si od njih kad se raspravljas, pusti djecicu, to su cetinjanji , njihovo mora sve bit najbrze najjace najvise , najposebnije, specijalno i ne znam kakvo sve, ka da su fabiju pravili kakvi su
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
yeah but my milkshake is better than yours
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
evo i jedne legende
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks