+5 na marusi
Opcije za nocas
Atletiko-Sporting-3+,gg,3+ i gg
Hamburg-Anderleht-3+,1
Rubin-Volfsburg-0-2
Benfika-Marsej-1
Juve-Fulam-1
Valensija-Verder-1,3+ i gg
Raise my hammer,take my aim
Ocel bit dje da se gleda uzivo ?![]()
povedilla evo ti analiza jednog lika koji igra stalno kosarku...
Sutra je zadnje kolo takmičenja po grupama i došlo je i vreme,da se oprostimo od Panatinaikosa,dosadašnjeg prvaka Evrope,koji svoju zadnju utakmicu igra kao domaćin,protiv ekipe Marusija iz Atine.Za razliku od Panate,ekipa Marusija bi pobedom nad zelenima ušla među 8 najboljih ekipa u Evropi,što bi i bio njihov istorijski uspeh.Za takvo čudo,potrebna im je pobeda nad Panatinaikosom,kao i poraz Partizana u Barseloni od istoimene ekipe.Trener Marusija,Georgias Bardzokas,mislim da nema nekih većih problema sa povredama,dok će po saznanjima preko medija ekipa Panate biti oslabljena za Spanulisa,Dijamantidisa,Pekovića i Perperoglua u šta ja lično ne verujem i mislim da će se neko od ovih igrača pojaviti na parketu.No,kako god bilo,pa čak i da izvede rezervnu postavu,ekipa u kojoj igraju Batist,Focis,Hejslip i Milenko Tepić je apsolutni favorit u susretu sa timom koji predvode Homan,Mavroidis,Kajmakoglu i Nađfej,-Panatanaikos je pomerio svoju utakmicu za 18h da bi što veći broj navijača mogao da ih bodri,a da kasnije idu na fudbalsku utakmicu,dogovora nikakvog sa ekipom Marusija nema i svi koji pričaju o dogovoru,ne poznaju dobro Željka Obradovića...Moj tip je 1 a kvota na Panatu je u blagom rastu!
valensija 1
juventus 1
panatinaikos 1
panatinaikos kosarka 1
hamburg 1
atletiko 1
sa 5e okruglo 90
Rubin Kazan - Wolfsburg
TIP: 1
2.10
19.00
rusija, snijeg, led, prognopza je da ce biti oko -10 u vrijeme utakmice.
gledao sam utakmicu protiv hapoela, i nevjerojatnop je kako dolazi do izrazaja razlika u navici igranja na terenu kakav ce biti i veceras. teren je doslovno zamrznut, pokriven ledom i snjiegom, i dok se gosti klizaju i pokusavaju odrzati na nogama, kazanovi igraci igraju ko da imaju klizaljke na nogama. zabili su hapoelu 3 komada a mogli su jos najmanje toliko. wolfsburg je naravno dosta iskusniji od hapoela ali svejedno nece im se biti lako priviknuti na sve te uvjete koji ih cekaju. rubin je u punoj formi, dobili su cska u superkupu, prvenstvo im pocinje ovaj vikend.
wolfsburg dolazi desetkovan, sigurno nece nastupiti Grafite, Benaglio, Simunek, Barzagli i Ziani, dok je Rever pod znakom pitanja.
sve ovo meni je dovoljno dobar razlog da se odlucim uzeti ovaj odlican koeficijent.
Ne bi ja igra panatinaikos u kosarku...
U kup uefa,su mi sve ka 1 , liše Liverpula 2.
Benfika mi je kao kuća sigurna 1
Atletiko madrid isto tako,Juve,Hamburger
Što je rast kvota na Juve i Valensiju
treba povezat juve, atletiko i hamburger dosta je to....
a ljudi nije ni njemacka nesto posebno topla zemlja tako da se nemojte zalijetat na taj vinjak
odoh sastavit nesto pa ti javljam, sinoc samo na barnli x-x za 110e padoh![]()
evo prvi cu ovako
hamburg 1
juventus 1
panatinaikos 1
benfika 1
atl. madrid 1
kvota oko 15, stavicu 3-4e
a drugi cu ovako
rubin 1
hamburg 1
valencia gg3+
atletico gg3+
benfica 3+
kvota 35
Last edited by Alkatraz_hn; 11-03-10 at 15:25.
Preuzeto sa drugog foruma:
oprezno kod ovog para Rubin-Volfsburg,eto i zasto!kod domacina sigurno zbog povrede nece igrati jedan od najvaznijih igraca Aleksandar Rjazancev a kapetan Sergej Semak je kaznjen tako da ni njega nema u sastavu,izmedju ostalog fale im i Vitali Kalešin, Roman Saronov i Petr Bistrov, pod upitnikom su plejmejker Gokdeniz Karadeniz i Rafał Murawski.Ni svabe nisu kompletni, Grafite ce navodno biti na klupi medju rezervistma, trener Lorenzn Gunther Kostner takodje ne moze da racuna na Andreja Barzaglia, Diega Benaglia, Jana Simuneka i Karima Zianija.Jedinu prednost Rubin ima sto igraju gajbi i verovatno polaran mraz a za nemce se zna kakvi su kad treba da se ocuva povoljan rezultat za revans
kaka 70 miliona,benzema 50 miliona,ronaldo 90 miliona.............. ali šta zna bosanac šta je 300 miliona.....
morao sam ahhaahaaahha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks