Odlican klip!
Odlican klip!
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Last edited by cvxcomputers; 10-03-10 at 16:10.
Jedinica:
Daj dva 130i, odma'.
P.S. Navodno BMW je potvrdio FWD model na platformi Minia, a nije iskljuceno ni da nova jedinica bude FWD. Ja i CVX smo vec zakazali razgovor sa Helmutom, u subotu idemo za Munchen.
TAKUMI
Ali ruzan je ovaj od pozadi. One ranije sto sam gledao su bili mnogo ljepsi od pozadi
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Jede malu djecu
GOTOVO!![]()
Jos jedan CVX-ov klip...
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
brao!!!!!!
10 komataa
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vasilije, previse gasa a malo volana...
TAKUMI
Fabija kaze nesto, a on je izveo najgori drift u ISTORIJI AUTOMOBILIZMA!
Acid, daj onaj klip svega ti na svijet!!!
meni je ovo gore nego sto je fabia radio... fabia je krenuo da radi dougnut tj da vrti krugove a ovaj je neuspjeli pokusaj drifta koji se zavrsio poluupsjesnim doNUTom!
ovaj cvx-ov klip (kao sto mu rekoh na facebook) je pokusaj da se u krivinu udje poprecke i tu ga je auto bacilo i on je samo upr'o po gasu i imao srece da ne zakachi stijenu.
Takodje sam mu rekao da ovo ne objavljuje ali dobro...
mozda sam pogrijeshio.Vidim tihomir i caselogic su odusevljeni hahah
Cekam klip dje, citiram, 'divljacki povezao pola sata driftanja bez greshke'
naravno - NHF ! <3
Originally Posted by my name is ...
:lolblue: Ako ces... odracicu ti ono pred pola MR foruma, kad te volja, dje te volja, koliko god puta te volja... a da ne zakachim stijenu :joint:
EDIT: Sad ti boldovah ovo... Slusaj zvuk... Kad sam 180 stepeni od kamere... Ako je to i 1/3 gasa, ja sam Michael Jacksson!
Last edited by cvxcomputers; 11-03-10 at 00:03.
manje gledajte filmova![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ne moras pred nikim...
napravi fino kompilaciju neku dje ulazis po nekih praznih bulevara ili tako nesto.
Ne samo ovu jednu krivinu koju si toliko puta proshao da je mozes napamet izvozat.
Pa okaci taj klip da vidimo napredak.
nego ce bit da te palim.
Originally Posted by my name is ...
Acid, sto pricas jadan?
Ovo je namjerno bilo 100%...Barem ja tako vidim!
Evo ja i kedown smo se po ure vozili sa njim, od toga 28 minuta poprecke po ulicama..Greske!
Cudo koliko je narod ljubomoran i zlonamjeran. Pusti jadi da ga neki vozac kritikuje, a ne..:joint:
U Nedjelju je okupljanje MR-a, pa mozes vidjet uzivo.![]()
One krivine na video (i jedan i drugi) sam prvi put vozio Mom bas kad je snimano, a nisam ni prolazio prije toga da "ispitam" stazu, chak nisam ni znao ima li "pijeska" na izlazu pa sam igrao na sigurno
P.S.: Ne palis cush... Opusteno...Ne patim od "SHOW OFF-a", a ako nadjem kakav fini ne-kategorisani put i par drugova s kamerama, mozda i bude neki fin video, cisto da imam unuchadi sto da pokazem kad ostaram...
Zasto? Pa jbg, otac je kao mladji vozio radjeni Ford s V6 ispod haube...Steta sto nema chak ni jednu fotku :mad: (auta se sjecam tu dok sam mali bio, a sad bih da "osvjezim" sjecanja)
![]()
Last edited by cvxcomputers; 11-03-10 at 00:27.
Samo se cuvaj da te dje slajfericom ne vade jer vidim da ludujes autom![]()
Gledah davno od Fabije ono...kad su govorili da nije trebao pokusavat jer je greota il tako neshto...
Uglavnom ko oce da uchi, moze odavde:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks