Cudan je forum, a i ljudi...Prvi sam ja milion puta na osnovu trailera ili neceg sto mi neko kaze u startu zauzimao stav "a, ovo mora da je super..." To ti je hype klasicni, isto kao sto se npr. cekao GTA IV ili MW2 pa ispalo ono blago razocarenje...
A za Alisu je razocarenje cak i malo vece. Ocekivala se mnogo mracnija, razradjenija prica, originalniji likovi... Pa nema boljeg materijala za takvo nesto od Alise. Ali neko iz Disneya se potrudio da ovo ipak bude savrseno pitko za nekog od 10-12 godina.
Pa American McGee's Alice star 10 godina je za ovo lekcija kako je trebalo, i kako se ne prave kompromisi... A i to ce relativno brzo i na filmska platna, pa cemo vidjeti...
A o Burtonu... Alice i Sweeney Todd su spoticanje u neki zesci kreativni kanal. Drmni se malo, Time, evo 5 godina... Big Fish i Corpse Bride su mi u top30-40 decenije sigurno, na stranu to sto sam ih vezao za nesto moje (a to je nesto sto najvise volim kod filmova - momenat poistovjecavanja/prepoznavanja)... Imao je coek i u drugoj polovini 90ih kreativni kanal, tako da ce prva polovina ove decenije sigurno bit' bolja![]()

Reply With Quote

Prvi sam ja milion puta na osnovu trailera ili neceg sto mi neko kaze u startu zauzimao stav "a, ovo mora da je super..." To ti je hype klasicni, isto kao sto se npr. cekao GTA IV ili MW2 pa ispalo ono blago razocarenje...

Bookmarks