koji je ovo put realu da u zadnjih 10tak godina ispada u 1/8 finala ???
A Vuče... navukao si na sebe moj i Čelzijev gnijev. Uživaj još nedjelju dana, pilice. ;*
koji je ovo put realu da u zadnjih 10tak godina ispada u 1/8 finala ???
AJMO CRNA GORO !!!
ne budite smijesni, arsenala su pregazili celzi i mancester no su se racpucali na mrtvi porto... vec vidim polufinaliste.... bajern, barsa, inter, mancester uh kakav vrh... namjestice platini da se ovi ranije ne susrecu![]()
Ko je majstor fudbala. Wayne Rooney also knowed R10.
Znaci ladno ce biti proglasen za igracha 2010 godine.
Go R. Devils Go.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Evo za Bilaniste mali pokloncic!
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Tačno se vidi da je irskog porijekla.![]()
HAHHAHAHA, beri kruskeeeeeeeeee!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Hahahahahahhahaha
alo dje su milanisti ?
a sto se radiiii. : dobro vam ide. samo bez vrijedjanja forumasa.
Kad udara glavom isto kao da ima nishan-pa samo je tamo poshaljeZnaci zao mi je sto je real ispao samo zbog ronalda , a i nije u neku ruku, jer je otisao iz manchestera.
A park mi je ludak. Znaci coek ima kondicije isto kao i runi. Samo malo je nesiguran kad oce da shutne.
Nani - Valencija (Opasan ofanzivni tadnem)
Skols - Flecher (middfield maestro)
I na kraj stubovi odbrane - Chicha Ferdinand - I Vidic.
Naj lijevi bek planete Evra - I Veteran G. Nevil (i buducnost junajteda Rafael Da silva)
Golman - Ne zamjenjivi Van Der Sar. (produzuje ugovor za jos jednu sezonu).
Menadzer kojeg krase trofeji i trofeji S. Alex Ferguson.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
ligu osvajamo a u ligu samp. do finala lagano
Iskreno meni je sad nekako zao madridista, ipak su "igrali najbolji futbal" i svakako nisu zasluzili ispadanje vec ovako rano i ako je 6-ti put za redom....
vlado rece nedje da je lion smijesna ekipa, no dobro zbunilo ga sve ovo, znam kako mu je... inace ne bi rekao tako za tim koji je nadigrao reala kod kuce a ovamo su ih pregazili u drugo poluvrijeme....
e sad, zbilja mislio sam da je spanska liga jaca no sto jeste... poslije nocasnje utakmice vidim da je liga postala smece... valjda su barsa i real predominantni a bogomi u evropi se nesto muce namrtvo... eto real nije moga izdrzat vise, i izvrsise samoubistvo
vidjecemo barsu, ne sumnjam u prolaz mada poslije prosle sezone ove godine imaju prava na kiks pa neka bude ko sta ponese... i ako tvrdim da smo opet najbolji i ne vidim ekipu koja ih moze izbaciti![]()
jes al da ga berbatov ne zaigrava![]()
Berbatov je isto veliki igrach , ima shut , tehniku , nema neku brzinu, ali isto umije da potrci kad trebaali kad runi igra sam spica onda je Unstopable. A jbg, mora i berba igrat
ali za njega su premier ligaski mechevi. Owen je takodje dobar. Ali ne znam za onog novig igracha, nisam ga vidio kako igra. ako je uopste igrao. a cinimi se da jeste 1ili 2 mecha.
![]()
A zab. Obertana - Tehnika junajteda. Samo mi se cini da ce ga prodati na kraj sezone zbog dugova, njega i jos 10-15 igracha. :/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks