fiki fiki fik, fiki fiki fik
fiki fiki fik, fiki fiki fik
Ko bi rekao da će Francuzi imati 2 tima u 1/4 finalu![]()
ode onaj pelegrini ka da ga nikad nije bilo
ajde sad da se i dalje sprdamo sa flecerom i parkom i da slavimo velikog pirla. PIH
aaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxxa
MIF MIF MIF MIF MIF MIF MIFNUSE GA I MILAN I REAL AXAAXAXAXAXAXXAXXXAXXAXAXXXA DOSAO KRAJ REZIMLIJAMA AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA EO VAM GA NA MAJKU VAM VASU REZIMSKU !!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA
4-O AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAX
zasto su navijaci mancestera nosili zuto-zelene salove..
prije no sto umrem ja želja mi je ta, sahranite me u dres Čelika...
Adiós Champions, adiós Pellegrini
Boje Newton Heatha, kluba koji je bankrotirao 1902 i iz kojeg je nastao United.
http://farm3.static.flickr.com/2091/...e06caf50_o.jpg
kakva radost ljudi, aj reko da vidim drugo poluvrijeme kako se lion drzi poslije one sprdnje u mancesteru, kad vidim ravnopravna igra, odma sam znao da ce bit gusto i poceh sa razmisljanjem sto bi bilo dobro da ih ovaj brat miralem sokira kad ne prodjose 2-3 minuta i zabi ga brat evrogol.... TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Izgleda nije sve u parama, dzaba im pojacanja od 300 miliona.... ajte sad madridisti put pod noge i ne smarajte vise do iduce sezone....
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MIRALEMEEEEEEEEEEEEEEE HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA![]()
stvarno vlado ja napisah mancester kaaaaaaaraaaaaa i ti neke osmjehe postavi.
e greote kako im jos jedan ne dadose, a crni sofro u 65. min kad je izlazio runi sav zacudjen i u smislu kako je ferguson poranio sa slavljem
Eo dvije slike u chast nocashnjih utakmica... :mrgreen:
#fakenews
A pitanje je i to ja bih volio mada je gadan celsi
Kako nas izjebase na Old Traford!!! Mandza u stilu velike ekipe, svaku sansu pretvara u gol, a Huntelar prima loptu u 16 kao da su mu medicinku bacili. Procice jos dugo vremena da Milan napravi sampionsku ekipu, dok god igraju Jankulovski, Bonera, Abate i td, imace sporednu ulogu u svim takmicenjima! Real, 6 sezona zaredom ispadaju u 1/8, sprdnja!
kad se vec gadjemo segama
navikli su oni u spansku ligu da im se izmicu, oni nesrecni timovi cim vide real i barsu sami sebe golove daju.
Ovako dodje lion i is*****nja to![]()
![]()
Čestitke navijačima Mančestera, zasluženo su prošli dalje. Milan, prije svega, nema tu mladost kojom bi mogao da parira ekipama iz samog evropskog vrha, a nakon toga nema ni kvalitet kojim bi mogao to da uobliči.
Fantastična, doista perfektna partija Mančester Junajteda. Totalna dominacija tokom čitave utakmice, krunisana sa četiri gola u mreži protivnika – zaista, svaka čast.
Šteta što nisam mogao da prisustvujem nečemu sličnom u meču Real Madrid – Lion, gdje je Real ponovo ispao u toj kobnoj osmini finala Lige Šampiona.
Kažem, kobnoj osmini finala – jer je ovo već postala rutina. Unaprijed mi svake godine na startu LŠ svako od drugova kaže: ’’Džabe vam sve stotine miliona koje ulažete, opet ćete da ispadnete u 1/8 finala hahahahaha’’.
Svakog puta ja kažem: ’’E ne može ponovo, nema trika...’’
Izgleda da ipak ima.
Svaki put mi to kažu u šali, ali na kraju se uvijek desi tako. Ne bih umio da objasnim šta se dešava sa Real Madridom i njihovom igrom u LŠ.
Pratim taj klub već 10ak godina, navijam za njih svim srcem i mnogo ih volim. Nisam nikada bio na stadionu, ali vjerujte – to ni malo ne umanjuje ljubav i način na koji ih bodrim, volim, tugujem i radujem se svaki put sa njima.
Od vrha do dna, reklo bi se. Nakon ’’vaskrsenja’’ u meču sa Seviljom, fantastičnog preokreta, odlične igre – uslijedio je novi hladan tuš.
Opet ta kobna osmina finala, opet taj kobni Olimpik iz Liona.
Jednostavno, ne postoje nikakva opravdanja za ispadanje od jedne smiješne ekipice kakva su francuski predstavnici. Oni su stvarno smiješni. Pogledajte taj sastav, tu igru, te momke... oni pojma nemaju. Pogledajte Lisandra Lopeza, njihovo najveće pojačanje – šta je promašio u posljednjim momentima utakmice. Sve to dobro pogledajte, pa ćete shvatiti koliko je bolno ispadanje Real Madrida, koliko je Real u stanju da ’’preko noći’’ dotakne dno, a bio je na vrhu.
Ne znam šta više treba da se poklopi. Kao da su ukleti, pa ne mogu.
Ne može da se prođe 1/8 finala. Ne može da se pobijedi Lion. Jednostavno, ne može.
Real je ove godine, u ovom trenutku, igrao najbolji fudbal na planeti.
Real je imao najbolje fudbalere.
Real je pogriješio kada je platio Kaku 67,000,000 EUR. Taj čovjek ne pruža ni 5% onoga što je pružao u Milanu.
Kristijanu Ronaldu svaka čast, čovjek igra perfektno. Ali u Real Madridu ne postoji igrač takve klase. Moraće da se podredi ekipi.
Svaka čast i za Iguaina, mada je mogao dodati loptu Ronaldu kod one šanse u prvom poluvremenu, to je bila mat pozicija.
Šteta, šteta za Real Madrid koji je odigrao možda i jedno od najubitačnijih prvih poluvremena u sezoni. Utakmica je tada trebala biti riješena. Ovakav epilog je bio očekivan. Od samog starta drugog poluvremena samo sam čekao situaciju kada će Real primiti gol, jer sam znao da to mora da se desi. Jednostavno, poznajem ih dovoljno da bih znao kad su za nešto spremni, a kad ne.
Stvarno, molio sam se bogu da ga prime što ranije, kako bi ostalo vremena da se juri taj rezultat jer, bili su uspavani tokom drugih 45 minuta.
Nažalost, nije bilo tako. Pjanić je dao taj gol i znao sam da nam je tu kraj.
Loša partija Gutija, Granera, Ramosa, Iguaina i pogotovo Kake.
U jednoj takvoj situaciji, ovo je bilo sasvim očekivano.
Govorio sam i odmah nakon žrijeba da Real neće nimalo lako izaći na kraj sa Lionom.
Govorio sam da postoje realne šanse da ispadnu od Liona.
Govorio sam da se to mora odigrati maksimalno ozbiljno.
Džaba ja išta pričam.
Uz voljeni klub i narednih 100 sezona. Hala Madrid!
sto bi rekao el mundo deportivo "EuroGuillotina galáctica"
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks