SVE PARE NA MANCHESTER!!!
Milan prima nocas najmanje 3 komaTa
Ja mislim iskreno da Mancester ove godine nije ni blijeda sijenka Mancestera od prije godinu dana, a da ne govorimo od prije dvije godine. Jos navijaci spremaju bojkote i dizu glas, nece ni Fergiju, ni ekipi bit' bas prijatno kod kuce... Moze Milan da prodje! I smijem se zaklet' da ce Pato da zaigra!!!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
SVE PARE NA MANCHESTER!!!
Milan prima nocas najmanje 3 komaTa
Zalosno je da Fiore ispane onako sudijskom greskom, a za Inter i Milan nikakva steta. Doduse Inter moze i proci, ali samo tesko i na misice.
Biće penal za Milan. Daće ga Ronaldinjo.
Pobijediće Milan sa 1:0 ili 2:1, u svakom slučaju dalje će otići Mančester Junajted.
Real će naguziti Lion. Ja mislim da će biti 4:1. Strijelci će biti Ronaldo (2 puta) i Guti će dati jedan. Četvrti gol nemam predstavu ko bi mogao dati, možda Ramos. Za Lion će biti strijelac Delgado.
A vi, kako ste? Ne može to nikad da se procijeni ljudi... Liga Šampiona je zajebano takmičenje, može Real da izgubi 2:0 noćas lagano, a može i da ih prospe 10:0. Isto tako Milan može izbaciti Mančestera, ali to bi išlo malo teže...
Cekam sastave,ali ubijedjen sam da dobija Mancester nocas,jedino da se opuste zadnjih 15 min pa da ne dodje jedinica
Ja bi najvise volio da prodje REAL MADRID veceras(to ce lagano odradit,nadam se ) i da Inter izbaci Celzi (nadam se nekako na misice)...e i onda da se sretnu Real i Inter i da ih presegamo posteno da ih odvalimo na sred Meazzea u Spaniju bolje da i ne dolaze
sto bi im Ronaldo napravio sve je smjesno![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Uh kakvo ce odje sado-mazo da padneJankulovski,Silva,Bonera,Abate :lolblue:
Mancester sa petoricom u vezni red,a cigani sa 3 spica qq
![]()
Mogli bi malo Darona Gibsona puštit da igra.![]()
dje ga je antonini ???nije ni na klupi ???????wtf...
AJMO CRNA GORO !!!
AJMO CRNA GORO !!!
ovaj Runi je masina, trenutno bolji i od Mesija i Ronalda. Glavom, nogom, iz svih pozicija, ovo je smijesno sta radi momak.
Guzi italijanee !!!!
"sada milan mora da da chak tri gola" :lolblue:
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
...sto cini ovaj terminator od Runija...
Heh, Ambrozini. Neshvatljivo je kako se taj momak još uvijek nalazi u sastavu ekipe koja igra LŠ.
Evo vam stream Real-Lyon
http://ar.justin.tv/kooraonline40#r=N481P0g~
Duplo bolja utakmica nego sto je Man.-Milan. Barem za sad. Nego se od Sofra nista vidjet' ne moze...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
sto je trip ovim navijacima mancestera da nose zuto-zelene salove ???
AJMO CRNA GORO !!!
to su ovi sto su protiv glejzera![]()
ja mislim da moze milan 3 gola :lolblue::lolblue::lolblue:
vlado nemoj bit toliki pesimista prolazi real lagano![]()
Nije lose,ocekivo sam da cemo sve zavrsit u prvo poluvrijeme...mogli smo uvalit jos 2-3 komaTa...malo srece je Falilo i da proradi Higuain ispromasivo se masu u zadnje 2-3 utakmice...
Milan ocajno...ocekivo sam da ce ovo Milan bolje ali nakon sto sam vidio sastave malo se predomislih...po meni ne tako zanimljiva utakmica...ovo ce sad Mancester rutinski da zavrsi...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks